5 KMFKS1946 je napisao/la:Koliko je karta za tribinu u Travniku ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Sarajevo
par hiljada km, jer te premije nisu bog zna sta po par stotina maraka po igracu, i ne premiras svako kolo, zvijezda je odradila svoje, borac svoje, mozda premiras jos velez i ti si zavrsio sa tim ostalo je na tebi da pobjedis tekme koje igras kuci a poslije tekme sa travnikom mi samo dvije gostujemo a to je Vitezu i Radniku ostalo se sve u Sarajevu igra, eh sad ako se desi da kiksas opet postoji mogucnost da ponovo premiras protivnike tvojih konkurenata i u globalu to je zaista mizerna lova s obzirom da kao prvak drzave i ucescem u 2.pretokolu LP makar gola ne dao imas zagarantovanih 550 000 euraZiko je napisao/la:Premirali ste Borac,zašto ne bi i Velež,samo mi nije jasno koliko će vas ta eventualna titula koštati....Zip je napisao/la:Racunica je jasna, ako pobijedimo sve do kraja mi smo prvaci...THEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
ps. i za ove dusebzrinike, da kupili smo sve utakmice do kraja
Sve ostalo je nebitno
Sad je pitanje da li ce oni dati sve od sebe da to urade, il ce biti PICHKE pa se pichkarati izmedju sebe oko nekih stvari koje su nama malo poznate![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
ps. i ovo se odnosi samo i iskljucivo na premiranje protivnika konkurenata, jer da se htjela kupiti titula budimo realni, niti bi dovodili ovliki broj igraca i ovakve koji bez obzira na losu formu (mada je to vise zbog nekih drugih razloga igra nikakva) imenima je najjaca ekipa lige, niti bi se mogao finansijski neko nositi s nama
Pyro is not a crime !
FK Sarajevo
Nije beg cicija. Kuuurčimo se s paramaZiko je napisao/la:Premirali ste Borac,zašto ne bi i Velež,samo mi nije jasno koliko će vas ta eventualna titula koštati....Zip je napisao/la:Racunica je jasna, ako pobijedimo sve do kraja mi smo prvaci...THEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
Sve ostalo je nebitno
Sad je pitanje da li ce oni dati sve od sebe da to urade, il ce biti PICHKE pa se pichkarati izmedju sebe oko nekih stvari koje su nama malo poznate![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
belosevic28
- Kontakt:
Manimo se mi ovih sto dodju i kenjaju po temi. Kao sto braca rekose, te smo sve kupili, te nemamo kvalitet da ikoga pobijedimo...skontajte se jadovi pa pisite.
Nego, hajmo zbiti redove, pa aBd po tri boda u Travnik. Za mene do kraja prvenstva postoje samo dvije parole:
- Svi kao jedan !!!
- Svaka kao da je zadnja !!!
POZZ BRACO
Nego, hajmo zbiti redove, pa aBd po tri boda u Travnik. Za mene do kraja prvenstva postoje samo dvije parole:
- Svi kao jedan !!!
- Svaka kao da je zadnja !!!
POZZ BRACO
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dokaz tome su i igre u Evropi, uvijek smo mi ti koji najviše doguraju.molotovljev je napisao/la:I ne samo ova Uprava da ne bi to sebi dozvolila, nego niti jedna do sada garnitura ljudi u Upravi nije se bavila
tim nezakonitim stvarima. Dokaz tome je i broj osvojenih titula u ovih 20 godina.
Sjetiće se sigurno stariji navijači da smo mi navijači uvijek bili protiv toga, pa smo čak nekoliko puta
izviždali sudijsku trojku na Koševu ako bi primjetili da je protivnik očigledno oštećen ili ako baš ono ofirno
navlači u našu korist. Čist obraz 100 %
Imamo para i u tom smislu možemo šta hoćemo, ali ne želimo. Samo pošteno pa šta bude...
Das Ist Walter
- ElCartel11
- Kontakt:
imamo para pa se razbacujemo sta ces tako ti je kad si bogat klub...jos smo sad premirali i covjeka koji je zaduzen za zvanicni semafor sutra na stadionu, da recimo ako kojim slucajem Travnik povede 1:0 da on to napise kao 0:1 za nas da demolarisemo igrace Travnika i potpuno jih zbunimoZiko je napisao/la:Premirali ste Borac,zašto ne bi i Velež,samo mi nije jasno koliko će vas ta eventualna titula koštati....Zip je napisao/la:Racunica je jasna, ako pobijedimo sve do kraja mi smo prvaci...THEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
Sve ostalo je nebitno
![]()
![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja samo znam da su Travnik i Lištica nešta ko bratski klubovi. Sjećam se da dok sam u srednju išao da je ovaj jedan vasda na kladi ubado velike kvote na travnik protiv njih. Ko stari mu bio u upravi travnika pa mu dojavljivao. Znao je bacit po 100 kermi...al gori im pa će svakako protiv nas ginut... Vjerujem u 3 boda...
Nema potrebe da se pravdate nikome na temu namjestanja, to u ovom klubu ne dolazi u obzir dok je kod drugih to normalno, iz kola u kolo ovo pricaju pa sami sebi pljunu u lice na kraju.
Travnik je uvijek bio nezgodno gostovanje i sigurno je da ce tako biti i ovaj put, veca motivacija od ove da se priblizimo konkurentu na -3 im ne treba, znamo svi koji kvalitet posjeduju nasi igraci ali isto tako znamo da ne igraju niti jedan onako kako oni najbolje mogu a u ovoj utakmici ce itekako morati.
Prizeljkujem ovaj sastav :
--------------------------Delac---------------------------
---Baric----Tatomirovic----Mihojevic----Puzigaca---
------------------Cimirot-----Radovac------------------
------------------------Stojcev--------------------------
-----------Duljevic----------------Velkoski-------------
------------------------Benko-----------------------------
Travnik je uvijek bio nezgodno gostovanje i sigurno je da ce tako biti i ovaj put, veca motivacija od ove da se priblizimo konkurentu na -3 im ne treba, znamo svi koji kvalitet posjeduju nasi igraci ali isto tako znamo da ne igraju niti jedan onako kako oni najbolje mogu a u ovoj utakmici ce itekako morati.
Ti si opet šampion !
A i na rezultatidotcom se vidi u međusobnim da to nisu čista posla...mislim ovo Lištica i Travnik...vasda dobije onaj kojem treba...nikad remi čini mi se...
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIIIM!
AWAY DAY!
AWAY DAY!
@Ziko glupane, mi vec derbi kupiliZiko je napisao/la:Premirali ste Borac,zašto ne bi i Velež,samo mi nije jasno koliko će vas ta eventualna titula koštati....Zip je napisao/la:Racunica je jasna, ako pobijedimo sve do kraja mi smo prvaci...THEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
Sve ostalo je nebitno
![]()
![]()
![]()
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I svako jutro kad se probudim uvjek na tebe prvo pomislim.
SVI NA PIROTU IGRA SARAJEVO
SVI NA PIROTU IGRA SARAJEVO
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
I svako jutro kad se probudim, uvijek na tebe prvo pomislim
Zadnja izmjena: shtaje, dana/u 13 apr 2015, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kao i u svakom duelu sa nazovimo jačim protivnicima, igrači NK Travnik će biti premirani ako danas ostvare dobar rezultat. Radi se o nenormalno dobrim premijama, tri puta vecim nego kad su dobili Širokog, tako da ne znam šta je fazon.. Vama sretno, nisam vaš navijač, ali nadam se da osvajate titulu. Pozdrav
-
bordobijeli
- Kontakt:
danasnja pobjeda vraca nas na pravi put ,milion je razloga da zapnu i pobjede danas . s 3 boda hvatamo prikljucak ostajemo ravnopravno u utrci za titulu ,igraci vracaju samopouzdanje i mir u svlacionici ,navijci ce uvijek biti tu i ako pobjede dobit ce aplauz znaci vrati ce vjeru navijacima . jednostavno danas moraju dati sve od sebe da donesu 3 boda iz Travnika sve drugo bilo bi nastavak krize .zato obradujte nas vise krajnje je vrijeme IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
- kupus army
- Kontakt:
Trenutno nas najbolji sastav,bas juce kontam da hoce ovako istrcati,samo sto jos treba da Krste ulazi na drugog spica,a Stojcev da vise igra po lijevoj strani.Idemo danas po izlazak iz krize i pobjedu koja titulu znaci.simon je napisao/la:Nema potrebe da se pravdate nikome na temu namjestanja, to u ovom klubu ne dolazi u obzir dok je kod drugih to normalno, iz kola u kolo ovo pricaju pa sami sebi pljunu u lice na kraju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Gdje ima da se gleda tekma u kaficu osim red pointa i levantea?
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 13 apr 2015, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Delac-Baric, Tatomirovic, Mihojevic, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev (ako Alispahic nije spreman)- Puric, Bekic-Benko.
U moru ovih problema niko da istakne jednu stvar. Dobili smo vrhunskog golmana, nadam se na duze staze.
Delac je najpozitivnija prica ovo proljece.
Jako sam sretan sto je na kraju on taj a ne Kelava ili Borjan.
Svaka cast upravi i Ibrakovicu koji su ga doveli!!!
Delac je najpozitivnija prica ovo proljece.
Jako sam sretan sto je na kraju on taj a ne Kelava ili Borjan.
Svaka cast upravi i Ibrakovicu koji su ga doveli!!!