FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rotweiss
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rotweiss » 13 apr 2015, 11:53

Sarajlije možel se kladit danas na vas ?? :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 apr 2015, 11:56

rotweiss je napisao/la:Sarajlije možel se kladit danas na vas ?? :D
Moze, ja odigrao PM2, kvota 2,74. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2015, 11:57

Ne kladi se na nas ziv bio...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 apr 2015, 11:57

NBAtips je napisao/la:Kao i u svakom duelu sa nazovimo jačim protivnicima, igrači NK Travnik će biti premirani ako danas ostvare dobar rezultat. Radi se o nenormalno dobrim premijama, tri puta vecim nego kad su dobili Širokog, tako da ne znam šta je fazon.. Vama sretno, nisam vaš navijač, ali nadam se da osvajate titulu. Pozdrav
Sve najbolje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 apr 2015, 12:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne kladi se na nas ziv bio...
Jace je od mene. :kafa: :think:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 apr 2015, 12:17

Ne znam kakav je travnik, čini mi se da ga redovno kašite... Mada ne znam ni Sarajevo kakvo je msm bolje od travnika al trebali bi dobit zbog pozicije na tabeli.. Dakle biti ili ne biti..

Ouroboros
Kontakt:

Post Postao/la Ouroboros » 13 apr 2015, 12:26

Svi puni nekih informacijama o premijama, malverzacijama, totalitarizmu Ibrakovića i menadžera. Opustite se zli jezici. Problem kakav god da je, naš je. Ja vjerujem u ove momke da mogu izvući najbolje iz ove situacije, a ako i ne izvuku nije kraj svijeta. Ljubav prema klubu ne može da izblijedi i to što nam čirevi sijevaju sa svih strana je znak da nam je stalo. Danas će biti gusto ali vjerujem u minimalnu pobjedu na najbolji-sportski način. Sretan put svima koji idu u Tr.

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 13 apr 2015, 12:58

Travnik zadnju tekmu u ligi na svom terenu izgubio 25.10.2014. godine od zrinjskog i poslije toga im samo zeljo uzeo bod. s obzirom na formu nasih jadova tesko ce biti i bod uzeti ali eto sve je moguce. mene najvise brine nezalaganje na terenu zbog kojeg i gubimo bodove jer kvalitet imamo pa zato Kodro to treba malo upregnut.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 apr 2015, 13:04

JER TI SI MENI U ŽIVOTU SVE, JA NE MOGU BEZ TEBE!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 apr 2015, 13:05

Samo tibu mom srcu siii, Saraj'voo nanannana :opaopa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 apr 2015, 13:07

Sto je tekma blize, mene sve vise hvata neka nervoza ko da igramo evropsku tekmu a ne protiv Travnika. Samo da danas zapnu, da svi vidimo da grizu na terenu i da zele tu yebenu pobjedu! Jos jednu mlitavu utakmicu im ja ne mogu halaliti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 apr 2015, 13:16

Halo ba,sta vam je,dva zabijamo 1000%. Nikakav uspjeh nikome nije dosao samo tako,da se ne namucis,jednostavno to su neka nepisana pravila u zivotu,o bilo cemu da se radi. Ova tekma je prekretnica. Koliko god mislis da si na dnu,i da nemas gdje dalje,uvijek postoji dole..iako znaci postoji uvijek gore od goreg,uz Boziju pomoc mi se sad penjemo. Samo ovo nam se moralo desiti i neka je,upravo da bi dodatno naucili i bili jaci,cvrsci,i odlucniji. Amin :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 apr 2015, 13:20

Koliko smo danas dali love za 3 boda :?: Oni tamo se pretvorili u SIPU i OSU i jedino pobjeda domaćina im stvara mir da ne moraju ništa istraživati i sumljati poslije utakmice :lol: Čudnog li vakta pola grada Sarajeva danas navija za FKS, a pola za Travnik :beba:
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2015, 13:24

molotovljev je napisao/la:Priče o kupovini, nedavno Velež pa sada i Travnik, su neosnovane i neko ko ne razumije suštinu te priče,
pomisliće da su to samo kafanske priče, a u stvari to je dio taktike ili u žargonu, stari lopovski fol.
Igrači Veleža, da ne bi u očima javnosti ispali kao korumpirani prevaranti, dali su sve od sebe da bi dematovali
"kafanske priče" o prodaji utakmice Sarajevu... lopovi, iako tada provaljeni ipak su zadovoljno trljali ruke,
jer je rezultat bio u njihovu korist, što znači da im je taktička varka prošla, pa su sada nastavili tamo gdje su stali.
Kad god budu price o tim "namjestanjima", treba ovaj post citirati...

Mozda se ne slazemo oko navijaca ti i ja, al bas si sustinu rekao, i upotpunosti je ovako...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 apr 2015, 13:30

Evo da vam kazem iz prve ruke, nasi igraci su novcano kaznjeni nakon poraza u Ugljeviku i receno im je ako ne izgube od Sarajeva da im se brisu kazne i da svaki igrac dobiva premiju u iznosu xxx (to je nebitno za forum). Prema tome, ako i dobijete to ce biti 100% posteno i jer ste nas nadigrali ali nadam se da nece do toga doci. :D

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 13 apr 2015, 13:37

Također treba zanemariti price da Siroki, Zrinjski, Zeljo, premiraju nase protivnike, jednom se osloboditi tih predrasuda. Sami igramo za sebe kao i ostali, samo se borbom i zalaganjem moze ostvariti rezultat, sve ostalo su price da se skrene paznja sa problema ili da se zamazu oci navijacima.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 apr 2015, 14:02

Bruje o namještaljki, a niko nesmije da stavi više od 5 km na FKS :lol: pa ako tako pričaš stavi 100, 200, 300 km na pobjedu gosta, ali ne kada je lova u pitanju nastane tišina :lol: cirkus uvijek sa njima :D
SRETAN BROJ - 1725

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 apr 2015, 14:04

sta vam je ba ljudi Zrinjski, Zeljo jedva da imaju para da isplate plate svojim igracima a kamoli da druge jos premiraju, Siroki je odma iza nas po financijama ali nemaju ni oni toliko da mogu to da rade mozda eventualno da daju malo para 2,3 igracima a cijeloj ekipi nema sanse...to sto drugi igrajo tako jako protiv nas je jednostavno sto smo mi najjaci klub u drzavi i svako hoce da se dokaze protiv nas i da bi ga mozda mi na kraju sezone doveli kod sebe jer priznajmo da je svakom igracu u zadnje 2,3 godine zelja da zaigra za FKS jer nemora razbijati glavu hocel dobiti platu hocel ovo ono jednostavno sve je na jednom visokom nivou, samo da nasi igraci poprave svoju igru, da budu na svom nivou i nema te ekipe u ovoj ligi koja nam moze napraviti problem
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 apr 2015, 14:07

ElCartel11 je napisao/la:sta vam je ba ljudi Zrinjski, Zeljo jedva da imaju para da isplate plate svojim igracima a kamoli da druge jos premiraju, Siroki je odma iza nas po financijama ali nemaju ni oni toliko da mogu to da rade mozda eventualno da daju malo para 2,3 igracima a cijeloj ekipi nema sanse...to sto drugi igrajo tako jako protiv nas je jednostavno sto smo mi najjaci klub u drzavi i svako hoce da se dokaze protiv nas i da bi ga mozda mi na kraju sezone doveli kod sebe jer priznajmo da je svakom igracu u zadnje 2,3 godine zelja da zaigra za FKS jer nemora razbijati glavu hocel dobiti platu hocel ovo ono jednostavno sve je na jednom visokom nivou, samo da nasi igraci poprave svoju igru, da budu na svom nivou i nema te ekipe u ovoj ligi koja nam moze napraviti problem
Razbijat će i ovi naši glavu ako ne počnu redati pobjede.
SRETAN BROJ - 1725

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 13 apr 2015, 14:15

ElCartel11 je napisao/la:sta vam je ba ljudi Zrinjski, Zeljo jedva da imaju para da isplate plate svojim igracima a kamoli da druge jos premiraju, Siroki je odma iza nas po financijama ali nemaju ni oni toliko da mogu to da rade mozda eventualno da daju malo para 2,3 igracima a cijeloj ekipi nema sanse...to sto drugi igrajo tako jako protiv nas je jednostavno sto smo mi najjaci klub u drzavi i svako hoce da se dokaze protiv nas i da bi ga mozda mi na kraju sezone doveli kod sebe jer priznajmo da je svakom igracu u zadnje 2,3 godine zelja da zaigra za FKS jer nemora razbijati glavu hocel dobiti platu hocel ovo ono jednostavno sve je na jednom visokom nivou, samo da nasi igraci poprave svoju igru, da budu na svom nivou i nema te ekipe u ovoj ligi koja nam moze napraviti problem
Rekao je i sam Abdulah da nasi igraci nemaju nista vece plate od igraca drugih timova iz vrha tabele, sto se tice price da samo najveci klub u drazvi to nikad nece dobiti na znacenju jer nemamo nikakvih uspjeha proteklih osam godina da to potvde da smo najveci, jedan trofej kupa u osam godina u domacem takmicenju nije nista. A to sto svi zele da dođu kod nas je prije svega sto bi isti imali koliko toliko redovnu platu, za razliku od drugih klubova gdje primanja kasne ili ih nema nikako.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ultrahorda i 24 gosta.