Sta ti je covjece, ovo je Puziju 7-8.penal i prvi promasaj.BernardBarnjak je napisao/la:Rodman je napisao/la:Glabaj ga Arapoviču![]()
![]()
Kakav debil!
Penal je mogao pucati neko od ofanzivnih igraca. Znao sam da ce golman odbraniti...
0-2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta ti je covjece, ovo je Puziju 7-8.penal i prvi promasaj.BernardBarnjak je napisao/la:Rodman je napisao/la:Glabaj ga Arapoviču![]()
![]()
Kakav debil!
Penal je mogao pucati neko od ofanzivnih igraca. Znao sam da ce golman odbraniti...
Evander je napisao/la:Benko je bio u offsajdu kod drugog gola.
Penal i crveni su cisti.
Ne sery ziv bio.babuka1 je napisao/la:Evander je napisao/la:Benko je bio u offsajdu kod drugog gola.
Penal i crveni su cisti.
Nije bio ni ofsajd,cak sta vise,sudija preofirno navlaci domacinu,obavezno **** suspendovat,ovo je sramota...trebalo je vec 3-4 crvena biti i bar jos 1 penal...
Evo podvali je Samir momacki,fina akcija mada je ofsajd bio.dr.van nostrand je napisao/la:Tako nesto je tesko sprovesti naspram protivnika koji se sabio u svoje i ne razmislja u pravcu nekakve igrivosti vec upravo suprotno. Odbrani, izbij i pokusaj nesto na kontru...arhimed89 je napisao/la:Jedino mi upada u oci da rijetko kad uspijevaju da naprave neku uigranu akciju,sve se nesto svodi na nabacak u 16.
Nema neke izigrane akcije,koji dribling,podvaljene lopte,izlazaka igraca 1-1.I prilike koje su stvorene,stvorene su iz prekida ili nabacaja.Sve u svemu dobar rezultat,travnik nije apsulutno nista pokazao.
Pocev od Baotica,Brasnica,Pudar,itd itd...svi protiv Sarajeva imali utakmice zivota..BernardBarnjak je napisao/la:Nevjerovatno kako protivnicki golmani imaju svoj dan protiv Sarajeva
I to bas svaki! Od levata do Manuela.BernardBarnjak je napisao/la:Nevjerovatno kako protivnicki golmani imaju svoj dan protiv Sarajeva
http://www.gofeed2all.eu/watch/337785/1 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;xbox je napisao/la:Dajte kakav link oci mi ispadose na ovom sto stopa.
Kodro zna! Vidis da nam je jedan od najstandardnijih u ekipi.BernardBarnjak je napisao/la:Džemo nije vise za fudbala. Hvala mu ali dosta je vise...
Janez je napisao/la:http://www.gofeed2all.eu/watch/337785/1 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;xbox je napisao/la:Dajte kakav link oci mi ispadose na ovom sto stopa.
Može li ovaj šta pomoći druže?