FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 apr 2015, 20:23

Iznenadila me brojka HZ sto je za svaku pohvalu, ona poruka je na mjestu, ista treba stojati sve dok se ne iskupe a to ce biti kada budu (ako) na vrhu. Samo jako kao danas, smireno i bez euforije, ne potcjenjivati nikog, gledati sebe i rezultat ce doci.

Dosta se bolje igra bez Okića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 apr 2015, 20:37

Svaka čast braći na tribini, kako za brojnost tako i za transparent, ponosan što sam Hordaš! :tokralju: :tokralju:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 apr 2015, 20:55

Vratili smo se !
Ti si opet šampion !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 apr 2015, 20:58

:beba::beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 apr 2015, 20:59

Svaka vam čast za trans... Zaslužili su ga itekako svojim nezalaganjem!!!

Sent from Angelina's bed

covjek
Kontakt:

Post Postao/la covjek » 13 apr 2015, 21:01

HordeBL je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:I ja bih cestitao svemogucem Abdulahu. Niko ne spominje svemoguceg izuzev nas neutralnih. A, da se remiziralo, vristalo bi se sada, pogotovo oni sa par postove :).

Salu na stranu, zasluzena pobjeda, po meni je najvece razocarenje drugog dijela sezone Cimirot. Decko umjesto da je mnogo bolji neego jesenas on mnogo losiji. Na veliku zalost...

Duljevic je isto tako razocarenje , samo takvo. Valjda ne moze da preboli sto vam ne zabi jos 2 ...a mogo je
:clap: :clap: :opaopa: :tokralju:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 apr 2015, 21:04

mirzatele je napisao/la:Uvjeren sam da cemo iskoristiti ovaj kiks Sirokog sutra. Svjesni su igraci kakvi su do sad bili i kakve ce tek posljedice napraviti jos jedan los rezultat. Zato sutra laganih 0:2 za -3
:kafa:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 apr 2015, 21:09

Evo snimak na Arena sport 1..slucajno naletih pa ko hoce da pogleda u boljoj kvaliteti.
Upravo pocinje tekma.

p.s.poslije onog stekanja streama,kasnjenja tona,i digitronskog snimka isto kao da nije ista tekma :urnebes:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 apr 2015, 21:15

Dobro je, dobro. Mogla se još koja šansa iskoristiti, još koja šansa stvoriti ali solidno. Kako smo do sad igrali ovo je bila vrhunska igra ali se i ova mora popravljati. Svaka čast Mateju, Samiru, Leonu i Ameru, definitivno najbolji na terenu. Nurković danas Manuel a ne Adis, da je bio lošiji moglo se i prije penala zabiti ali eto treba naviknuti da se golmani protiv nas pravo nafuraju. Cimirot je bio dobar, trudio se, Duljević po starom kao i Miloš, Barić se trudio svaka mu čast ostali manje-više dobri i svi su se većinom borili kako treba. Zaslužena pobjeda iako je drugi gol mensčini ofsajd al' eto nek' jednom bude greška i u našu korist iako bi više volio da smo bez iste pobijedili. To je otprilike to, protiv Čelika biti još bolji i potvrditi ovo od danas jer kiks u toj utakmici poništava ovu današnju pobjedu.

Naša brojka me danas iznenadila stvarno, zna li neko tačan (otprilike) broj?

Što se parole tiče ista je potrebna jer dres koji nose i grb na njemu nije za zaje*avanja.

IGRAJTE PI*KE!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2015, 21:45

Što volim ovako kad me momci iznenade. Očekivao sam još jedan kiks u nizu, ali eto shvatili su valjda šta znače današnja tri boda.... Treba to potvrditi za vikend.

Gledao sam prvo poluvrijeme i mogu reći da sam zadovoljan i igrom i zalaganjem. Nemam sliku cijele tekme da bih mogao cjelokupno mišljenje imati o pojedincima. Ne znam šta Meho pokušava sa onim prebacivanjem Samira iz sredine na desnu pa sad na lijevu stranu.. ali dobro je to i danas izgledalo. Borio se momak. Kod Bekića je sve osim frizure je bilo dobro. Sve u svemu na osnovu prvog poluvremena možemo biti zadovoljni, bili smo bolji, to smo napokon uspjeli kapitalozivati iz opravdano dosuđenog penala i dodjeljenog crvenog kartona. Drugi gol koliko vidim nije regularan ali za to sudija nek odgovara.

Ne vidim razlog da se nekom pravdamo za nešto, pričali su i pričat će, i neka ih. Imamo svoj pravac, samo smo bili malo s kolosjeka skrenuli ali se nadam da će ova pobjeda biti korak ka povratku na ispravni put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 apr 2015, 21:51

Kakvo prelijepo poslijepodne danas u Travniku. Umoran sam ko cuko s obzirom da sam jutros od 6 na nogama ali mi definitivno nije žao. Da Bog da mi vazda 'vako bilo!

AKO SU HORDE ZLA DROGA JA SAM NAJVEĆI NAKROMANNNN :mrgreen: :opaopa:
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 apr 2015, 21:51

Rekoh ja danas lijepo da zabijamo dva 1000%..
To je onaj osjecaj kad si siguran i bez obzira na okolnosti..Definitivno sad ulazimo u pozitivnu seriju,isto kao na kraju prvog dijela. Pregrmili smo najgore,samo jako i po zemljii!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2015, 21:58

socrates je napisao/la:Rekoh ja danas lijepo da zabijamo dva 1000%..
To je onaj osjecaj kad si siguran i bez obzira na okolnosti..Definitivno sad ulazimo u pozitivnu seriju,isto kao na kraju prvog dijela. Pregrmili smo najgore,samo jako i po zemljii!!
Ne vjerujem da možemo imati negativniju seriju od ove :D
Prije nekoliko dana @sabinho je pominjao o krizama, mostarci i mi smo je izgleda prebrodili, širokobriježani su ušli u nju i nadam se da će se tu dugo zadržati, ostaju još komšije.

Uradili smo dobar posao, ali daleko je ovo od gotovog posla to smo svjesni. Samo jako i po zemlji.

A sljedeći vikend, ako Bog da, svi na Koševo da dočekamo stare rivale.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 apr 2015, 21:58

Pirota ima bolji teren od Koseva. :bow:
Bas sam se iznenadio danas kad sam vidio, atmosfera odlicna, domacini gostoljubivi, zaebavali smo i momka iz securitasa, navija za Celik. :urnebes:
Ja sam zadovoljan.

Zapocni niz
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 apr 2015, 21:59

kakva je ovo danas invazija bila na pirotu :o još ponedeljak hej...

samo tebe ludo volim sarajvoooooooo :opaopa:
1946

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 apr 2015, 22:01

Ko ono pljunu Dzemu zbog lose igre.
Gledam evo snimak i u prvom poluvremenu lik ono sto je imao posla odradio bez greske.Odlican.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 apr 2015, 22:06

Ovo danas je vec licilo na nešto, ali još uvijek nema one igre iz prvog dijela sezone. Nisam zadovoljan prvim poluvremenom, ali je drugo bilo dosta bolje. Stvarno nevjerovatno kako se svaki golman pretvori u Olivera Kana, kada igra protiv Sarajeva. Izdvojio bi Bekica, koji je po meni bio najbolji. Odlicno je odigrao po toj desnoj, ali i dalje mislim da on u napadu može najviše dati. Sa druge strane Radovac je imao dosta problema po svojoj strani i nisam zadovoljan njegovom igrom, jer znam da on može dosta više dati, ali izgleda da ne na onoj poziciji. Delac je zadnje dvije intervencije bio malo nesiguran, ali je srecom sve dobro prošlo. I danas se ponio kapitenski i kupio me sa onom podrškom za Rustemovica, nakon one katastrofalne greške, koja nas je mogla koštati gola. Ako sljedecu na Koševu padne Celik, mislim da ce na Otoci biti gužve i prava opsada.

Penal cist kao suza, baš kao i crveni karton. Ofsajd je bio kod gola Benka i to se mora priznati. Price oko namještanja utakmice su mi malo smiješne, a postaju žalosne kada komšije pricaju o tome. Sudije su danas imale grešaka, kako na njihovu štetu, tako i na našu. Sve u svemu, ova današnja pobjeda me nece zavarati, a u nastavku cemo vidjeti...
Das Ist Walter

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 apr 2015, 22:20

Kako ne moze gore Hilmo!? Pa ti si zadnji koji bi to trebao reci jer si "nepopravljivi pesimista". Ti si sumnjao da cemo danas uzeti,znaci nastaviti los niz,sto je automatski gore u odnosu na minulo kolo,zar ne?!? ;-)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2015, 22:25

socrates je napisao/la:Kako ne moze gore Hilmo!? Pa ti si zadnji koji bi to trebao reci jer si "nepopravljivi pesimista". Ti si sumnjao da cemo danas uzeti,znaci nastaviti los niz,sto je automatski gore u odnosu na minulo kolo,zar ne?!? ;-)
Ma uvijek može gore :D :D

Pa dobro nisam baš toliki... Nisu me uvjerili ni u jednoj utakmici na proljeće da bi mi bez problema mogli rješavati ove utakmice sa "slabijim" protivnicima. Ovo je možda danas bila i "najlakša" pobjeda od one kad smo na Koševu dobili 5-0 Bijeljince..
Ja se držim one: "Bolje se iznenaditi nego razočarati".

Još ćemo mi apaurina popiti do kraja. ;)

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 13 apr 2015, 22:33

Head je napisao/la:Pirota ima bolji teren od Koseva. :bow:
Bas sam se iznenadio danas kad sam vidio, atmosfera odlicna, domacini gostoljubivi, zaebavali smo i momka iz securitasa, navija za Celik. :urnebes:
Ja sam zadovoljan.

Zapocni niz
Onog što smo ga čepovima i flašama prcali, ali on je samo šutio. :D

Ili ona dvojica na kraju, onu dvojicu znam lično.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gosta.