kako god veoma bitna pobjeda, msm da ce im sad biti puno lakse da su sa ovom pobjedom vratili sebi malo samopuzdanje i da ce sad ici nabolje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reko ja prije pocetka sezone da mu sigurno nije cilj da grije klupu, tako da i nisam iznenađen njegovom igrom.Sabinho je napisao/la:Jos jednom za Bekica![]()
![]()
![]()
Nas Ante Rebic
![]()
![]()
Momak me stvarno impresionirao, nisam imao predstavu da je tako prodoran, koliko mu je smao ova tekma znacila za samopoudanje.
Kada bi to radili, morali bi svaki drugi dan izlaziti u javnost sa nekim demantom. Zadnji prelazi rok, skoro svaki naš reprezentativac se povezivao sa nama. Kud ceš dalje, kad su nas povezivali sa Zecom, pa je momak sam demantovao. Ne samo da su povezivali, nego izmislili intervju. Neka pišu šta hoce, posao im je da lažu i izmišljaju(cast izuzecima).Zastone je napisao/la:A što ne bi izlazila u javnost i demantovala, ovo samo šteti atmosferi koja je i tako ne baš najbolja..
Zasto avazu davati publicitet? Pa ti su od diare, vranjesa do francuza i jos bruku drugih igraca dovodili u sarajevo samo ovog ljeta. Kako sjednu s kojim menadjerom tako clanak izbace. Napravili sapunicu oko misketa. Mislim da je i ibrakovic svjestan da sta sad izjavi da bi bilo samoubistvo jer kao sto rekose na press konferenciji, moraju dobiti dopustenje da dadnu interviju.Zastone je napisao/la:A što ne bi izlazila u javnost i demantovala, ovo samo šteti atmosferi koja je i tako ne baš najbolja..
A priča nekima da nam je odbrana žestoko šupljaEx1t je napisao/la:Zasto avazu davati publicitet? Pa ti su od diare, vranjesa do francuza i jos bruku drugih igraca dovodili u sarajevo samo ovog ljeta. Kako sjednu s kojim menadjerom tako clanak izbace. Napravili sapunicu oko misketa. Mislim da je i ibrakovic svjestan da sta sad izjavi da bi bilo samoubistvo jer kao sto rekose na press konferenciji, moraju dobiti dopustenje da dadnu interviju.Zastone je napisao/la:A što ne bi izlazila u javnost i demantovala, ovo samo šteti atmosferi koja je i tako ne baš najbolja..
Jel vi to nevjerujete nasoj upravi?
Zasto ne demantirat? Zato sto to zahtjeva i previse posla.
Svaki dan ispisu plivadon clanak o nama sto u sportu sto u regularnim novinama te bi mi morali svaki dan to demantovati a nama je bolje da se koncentrisemo na teren umjesto "rata" sa novinarima.
Slazem se sa kolegom u vezi odbrane. Kritikuje se i kad treba i kad netreba a travnik jednu sansu ozbiljnu danas napravio. Nevjerujete meni, pogledati statistiku koja kaze da smo mi zajedno sa sirokim , slobodom, zrinjskim najmanje prmili, 2 gola ove polusezone u ligi a jos nas je bivsi kapiten napustio. Doduse velikom vecinom zahvaljujuci Delacu smo samo dva gola primili, ali danas je odbrana bila odlicna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.