Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebao bi da se zanimaš samo za FKS, kakve veze to ima s nama? Pogotovo to pisati na ovoj temi. Idi na njihovu i podje*avaj ih.pitarlOOk je napisao/la:Samo da vam kažem za stvar o kojoj se gotovo nikako ne piše. Gurbeti će vrlo teško dobiti licencu jer su pravo puno dužni i pali su na prvostepenoj. Muljali su proteklih godina i svašta gurali pod tepih, sad je licenciranje strašno pooštreno, uz njih i borac je u sličnoj situaciji, Olimpic dobio već![]()
bas, uz duzno postovanje prema tebi, koga boli racku sta se kod njih desava, pogotovo o tome pisati na nasoj temi !!!DrustveniParazit je napisao/la:Trebao bi da se zanimaš samo za FKS, kakve veze to ima s nama? Pogotovo to pisati na ovoj temi. Idi na njihovu i podje*avaj ih.pitarlOOk je napisao/la:Samo da vam kažem za stvar o kojoj se gotovo nikako ne piše. Gurbeti će vrlo teško dobiti licencu jer su pravo puno dužni i pali su na prvostepenoj. Muljali su proteklih godina i svašta gurali pod tepih, sad je licenciranje strašno pooštreno, uz njih i borac je u sličnoj situaciji, Olimpic dobio već![]()
u pravu si nije tema za ovog foruma, ja ne idem nikad tamo i ne interesuje me šta oni pišu, ali činjenica je da se o tome ne piše kad su gurbeti u pitanju, a da smo u pitanju mi, svi bi trubili o tome, a s obzirom na naš rivalitet lijepo sa našom rajom podijelitiDrustveniParazit je napisao/la:Trebao bi da se zanimaš samo za FKS, kakve veze to ima s nama? Pogotovo to pisati na ovoj temi. Idi na njihovu i podje*avaj ih.pitarlOOk je napisao/la:Samo da vam kažem za stvar o kojoj se gotovo nikako ne piše. Gurbeti će vrlo teško dobiti licencu jer su pravo puno dužni i pali su na prvostepenoj. Muljali su proteklih godina i svašta gurali pod tepih, sad je licenciranje strašno pooštreno, uz njih i borac je u sličnoj situaciji, Olimpic dobio već![]()
Al fakat Edin nije za prve, nije mi jasno Mehina taktima fakat, vrati Samira na Edinovo mjesto , dulju na trenutno Samirovo i to je to... mi nemamo nikakve igre sa 2 zadnja vezna...Evander je napisao/la:Rustemovic zaista nije za prvih jedanaest. Misljenja sam da malo previse igra. Za Bekica sam i ranije govorio, vidi se da je pravi sportista i da ga trebamo gurati sto vise.
sta cemo, sjediti i moliti Boga da nam se poklope rezultati ? - logicno je da prvo sebe trebamo gledati i hocemo aBd jer ovo kolo igramo prvi medjutim itekako nas treba zanimati prije svega utakmica u Mostaru i uprava treba i vjerujem da ce odraditi ono sto moze sa svoje strane...da nismo imali kikseva ovoliko i da bjezimo 5-6 bodova vise niko se ne bi obazirao ali u ovakvoj situaciji pored sebe mi moramo i druge da gledamo, nazalost svidjalo se to nekome ili ne moramodr.van nostrand je napisao/la:a joojjj, opet o drugim.
Pobjedit Celik i gledat zatim prema Otoci, ako se sta fino poklopi, tamam
@pitarlOOk je*o njih nek' trube, nama treba biti bitno da mi svoj klub podržimo da izbori Evropu a oni nek' rade šta hoće.trunks1946 je napisao/la:Al fakat Edin nije za prve, nije mi jasno Mehina taktima fakat, vrati Samira na Edinovo mjesto , dulju na trenutno Samirovo i to je to... mi nemamo nikakve igre sa 2 zadnja vezna...Evander je napisao/la:Rustemovic zaista nije za prvih jedanaest. Misljenja sam da malo previse igra. Za Bekica sam i ranije govorio, vidi se da je pravi sportista i da ga trebamo gurati sto vise.
Hvala za info ali licencu dobijaju top 5 trenutnih + velezpitarlOOk je napisao/la:Samo da vam kažem za stvar o kojoj se gotovo nikako ne piše. Gurbeti će vrlo teško dobiti licencu jer su pravo puno dužni i pali su na prvostepenoj. Muljali su proteklih godina i svašta gurali pod tepih, sad je licenciranje strašno pooštreno, uz njih i borac je u sličnoj situaciji, Olimpic dobio već![]()
Tako bi i bilo, ali kad bi Duljevic igrao onako kako se od njega ocekuje (ili kako mu se kaze), i kad bi Cimirot bio onaj iz prvog dijela sezone. Ovako mora igrat Rustemovic a Radovac mora krpit krilo.. Vidi to Meho jako dobro, bolje od nas sigurno. I Dzemo igra stopera na silu, jer "experiment" sa Mihojevicem nije bas uspio. Nakon Partizana, svi su mislili da imamo novog Nemanju Vidica ali taj proces sa Mihojevicevim razvojem ce ipak morati ici nekim normalnim tokom - malo sporije dok ne nadodje...trunks1946 je napisao/la:Al fakat Edin nije za prve, nije mi jasno Mehina taktima fakat, vrati Samira na Edinovo mjesto , dulju na trenutno Samirovo i to je to... mi nemamo nikakve igre sa 2 zadnja vezna...Evander je napisao/la:Rustemovic zaista nije za prvih jedanaest. Misljenja sam da malo previse igra. Za Bekica sam i ranije govorio, vidi se da je pravi sportista i da ga trebamo gurati sto vise.
mali nista losiji nije od Tatomirovica, a za Dzemu je Maldini slagao se ko ili ne, a sad sto Dzemu Meho gura u pocetnu to njega treba pitati zasto je to takouNbx je napisao/la:Ja se ne sjecam da je marko imao neki veliki kiks izuzev onoga protiv mladosti...
Stvar je u tome sto on igra "zadovoljavajuce" a svi znamo da moze puno bolje od toga i ockujemo da bude najbolji igrac lige, kao sto je bio i proslo proljece.DrustveniParazit je napisao/la:Šta ste se okomili na Cimirota, jučer odigrao zadovoljavajuće, djelio lopte, prekidao protivničke akcije bio jedan od boljih.
Za Cimirota sam mislio na jučerešnju utakmicu, očito je da je pao u odnosu na prvi dio sezonu ali nadati se da će biti bolji. Alispahič oporavljen, ulazio je jučer.Evander je napisao/la:Stvar je u tome sto on igra "zadovoljavajuce" a svi znamo da moze puno bolje od toga i ockujemo da bude najbolji igrac lige, kao sto je bio i proslo proljece.DrustveniParazit je napisao/la:Šta ste se okomili na Cimirota, jučer odigrao zadovoljavajuće, djelio lopte, prekidao protivničke akcije bio jedan od boljih.
Jednostavno, od nekih igraca ocekujes vise, od nekih manje.
Cimirot koji igra "zadovoljavajuce" nije pravi Cimirot.
Misljenja sam da cemo mi u ovaj najvazniji dio sezone vecinom ulaziti sa slijedecim sastavom:
Delac-Baric, Berberovic, Tatomirovic, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev (dok se Alispahic ne oporavi i dok ne proradi) - Duljevic, Bekic - Benko.
Po meni, nas najaci sastav trenutno sto imamo.
Svi oni mogu bolje, zato ona parola i zato onakav ispraćaj.Evander je napisao/la:Ma znam. Nije Cimirot los, ali stvar je sto svi znamo da moze puno bolje, zato ga kritikujemo po malo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NeSamSafetee i 32 gosta.