Ako je već pogriješio, donio je barem najkompromisniju odluku od svih.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
muamerc je napisao/la:Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Pogledaj Dortmund. Isti scenario ce se i njima desiti. Evo vec Sevilja, Valensija u sezoni iza trofeja dahcu za vratom. Sta ce biti za sezonu dvije, ne znam, ali pretpostavljam da nece dobro ispast. U prirodi vazi zakon, prilagodi se ili umri.schweinsteiger je napisao/la:muamerc je napisao/la:Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Izjaviti da su ove sezone losi,a u ovoj sezoni uzeli Realu superkup,izbacili ih iz kupa i nakantali 4:0
Meni se licno ne svidja nacin na koji igraju,ali kako drugacije igrati protiv 2 kluba koji mogu potrositi i po 100 miliona za igrace (ili jednog igraca) svaki prelazni rok,a tebi pola Europskih klubova hoce da uzme 4-5 igraca?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PSG je prije dolaska Kataraca u svojoj kratkoj povijesti osvojio dva naslova prvaka Francuske,8 kupova,3 liga kupa,kup pobjednika kupova i jos par raznih trofejcica tako da ne vidim kako oni to nemaju nikakvu tradiciju.Da ne spominjem kakvi su sve igrači igrali u Parizu...tuzlak1987 je napisao/la:Pa nisam niti naveo Aston Villu ili HSV..vec cisto PSG primjera radi. Oni nemaju nikakvu tradiciju, Pariz kao grad nema tradiciju pracenja sportova. Sada su napravili i rukometni klub od 13 miliona, najskuplji u Evropi..AgentttB je napisao/la:Svaki klub ima tradiciju.Samo neki tradiciju koja je popracena trofejima,a neki su bez trofeja.Ali ne moze se klub star 100 godina okarakterisati kao bez tradicije a citavo stoljece postojanja je iza njega,pa makar nemao niti jedan trofej.tuzlak1987 je napisao/la:Ali nije to pojam gloryhuntera..
Dobro Bayer je mlatio sve redom i neko pocne navijati za njega kada ima 7,8,9 godina bubam. On ce vjerovatno citav zivot ostati navijati za Bayern i kada mlati i kada ne mlati.
Dok imas ove sto npr kada Dzeko predje u City pocnu navijati za City ili kao moj tetak podrzava PSG i to. Eto to je gloryhunter.. Postoje klubovi sa tradicijom i oni bez.
Nije niti United ili Bayern uvijek cvjetao, tu su jer su na svoj nacin privukli ljude, zasto to npr nije uradila Aston Villa i Herta? United je stvorio par dobrih generacija iz nicega i to se ljudima svidja.. ima sada dosta primjera. Uglavnom nije niti jedna ekipa plivala u novcu na samom startu..
Problem je sto Atletico nema dobar i dovoljan roster da zamijene igrace u slucaju neke povrede i cim se neko povrijedi tu nastaje rupa koju je tesko krpiti.muamerc je napisao/la:Pogledaj Dortmund. Isti scenario ce se i njima desiti. Evo vec Sevilja, Valensija u sezoni iza trofeja dahcu za vratom. Sta ce biti za sezonu dvije, ne znam, ali pretpostavljam da nece dobro ispast. U prirodi vazi zakon, prilagodi se ili umri.schweinsteiger je napisao/la:muamerc je napisao/la:Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Izjaviti da su ove sezone losi,a u ovoj sezoni uzeli Realu superkup,izbacili ih iz kupa i nakantali 4:0
Meni se licno ne svidja nacin na koji igraju,ali kako drugacije igrati protiv 2 kluba koji mogu potrositi i po 100 miliona za igrace (ili jednog igraca) svaki prelazni rok,a tebi pola Europskih klubova hoce da uzme 4-5 igraca?
Slazem se, rezultati su jos tu, ali se da primjetiti da ih sad svi uzimaju jos ozbiljnije i pripremaju svoju ekipu i igru da njima odgovore dok oni jok; cini mi se da nista nisu radili u godinu dana da unapijede svoju igru. Naravno ovo su sve amaterska opazanja preko televizije i moguce je da dobro grijesim, ali sad zasad mi se ne cini tako.schweinsteiger je napisao/la:Problem je sto Atletico nema dobar i dovoljan roster da zamijene igrace u slucaju neke povrede i cim se neko povrijedi tu nastaje rupa koju je tesko krpiti.muamerc je napisao/la:Pogledaj Dortmund. Isti scenario ce se i njima desiti. Evo vec Sevilja, Valensija u sezoni iza trofeja dahcu za vratom. Sta ce biti za sezonu dvije, ne znam, ali pretpostavljam da nece dobro ispast. U prirodi vazi zakon, prilagodi se ili umri.schweinsteiger je napisao/la:
Ne mozes reci da im je vrijeme prosli,jer su sinoc lose odigrali protiv tima koji u prvih 11 ima 2 igraca koji zajedno kostaju vise od svih igraca Atletica zajedno.
Za sledece sezone ne mogu nista prognozirati,ali ove nisu losi i jos uvijek mogu proci dalje u Ligi Prvaka.
.. i golman je sastavni dio ekipeEpidaurus je napisao/la:Real kad ima sve igrace na raspolaganju je za klasu jaca ekipa od Atletica, to se sinoc najbolje vidjelo. Oblak ih je spasio katastrofe a u tome su mu itekako pomogli Bale i Benzema. Imali su cigani itekakve srece, trebali su najmanje 3 gola primit.
sto je smijesno, rezultatski gledano atletico ima povoljniji rezultat, a to sto se igra na bernabeu, ne znaci nista, svako malo atletico tu igra i ima odlicnu statistiku na bernabeu, moze biti svasta, volio bi da real prodje jer i nama bi u polufinalu vise pasao real nego atletico, a i zbog ljepote jer atletico ako prodje jedno polufinale ce biti unisteno. nekako mi vuche na to da je cholo izabrao opciju po svaku cijenu se odbraniti na domacem terenu, a u gostima da ce pokusati i napastiEpidaurus je napisao/la:Drugo poluvrijeme je Cholo umrtvio ciganlukom i prljavstinom Atleticovih igraca na sto su Ramos i Carvajal nasjeli (sreca bez posljedica). Nema sanse da Real i na Bernabeu promasi sve moguce prilike (kojih ce sigurno biti, ne postoji ekipa koja je favorit protiv ovakvog Reala na Bernabeu) i da Benzema bude ovako los. Siguran sam da bi Real dosao do pogotka da je Isco ranije usao u igru umjesto Benzeme jer bi s tim dodatnim veznim opet vratili premoc u sredini koja je pocela padati pomalo u drugom poluvremenu. Sve u svemu, ovaj Real Madrid (potpun naravno) je najjaca ekipa u Evropi i siguran sam da ce proci Atletica. Smijesno i nelogicno je reci da Atletico ima vise sanse za proci Reala na Bernabeu u situaciji kad su jedva nulu zadrzali na svom stadionu. Da su pobijedili, onda bi druga prica bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.