Hocemo Andersona
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hocemo Andersona

Hocemo Andersona
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Anderson nije napadač već ofenzivni all arounder, mada mu je primarna pozicija lijevo krilo. Nešto kao Muller i desno krilo.
Dobar je ove sezone, pratio sam dosta Lazio u zadnje vrijeme, brz, dobra tehnika i dribling na malom prostoru, nešto kao Ribery samo malo moderniji.
[youtube][/youtube]
Dobar je ove sezone, pratio sam dosta Lazio u zadnje vrijeme, brz, dobra tehnika i dribling na malom prostoru, nešto kao Ribery samo malo moderniji.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Posto mi je poslije Bayerna drugi najdrazi klub Lazio kojeg inace dosta pratim, slazem se da je Anderson igracina, znaci moze na toj krilnoj poziciji ili iza spica .
Mlad igrac , brz, ako se Lazio uopste odluci da ga proda jer ce sljedece sezone vrlo vjerovatno igrati Ligu prvaka i zele da zadrze najbolje !
Eto Depay ili Anderson ja bi bio sretan bilo koji da dodje.
No mislim da ce biti borba oko njega nesto slicno kao sa Benatiom iz Rome kad je dolazio
Povoljan rezultat nadam se iz utakmice u srijedu, kad ne bi gol primili valjalo biii plahoo
Mlad igrac , brz, ako se Lazio uopste odluci da ga proda jer ce sljedece sezone vrlo vjerovatno igrati Ligu prvaka i zele da zadrze najbolje !
Eto Depay ili Anderson ja bi bio sretan bilo koji da dodje.
No mislim da ce biti borba oko njega nesto slicno kao sa Benatiom iz Rome kad je dolazio
Povoljan rezultat nadam se iz utakmice u srijedu, kad ne bi gol primili valjalo biii plahoo
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ko je pratio Lazio, zna o kakvom igracu se radi.
Nema sanse da dodje ispod 35-40mil.
Mada ni onaj Candreva nijel os izbor.

Bez Bastiana i Riberya u srijedu.
Nema sanse da dodje ispod 35-40mil.
Mada ni onaj Candreva nijel os izbor.

Bez Bastiana i Riberya u srijedu.
ceze je napisao/la:Anderson nije napadač već ofenzivni all arounder, mada mu je primarna pozicija lijevo krilo. Nešto kao Muller i desno krilo.
- Centre forward
- Kontakt:
Hoćel' se neko od ovih Švaba sjetit' i mene jednim crvenim ?
Gostujući je izdominir'o.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Jest dobar ovaj crveni. Odavno bolji nije bio.Centre forward je napisao/la:Hoćel' se neko od ovih Švaba sjetit' i mene jednim crvenim ?Gostujući je izdominir'o.
![]()
Carlos Velasco Carballo nam sudi .Ovaj djeli kartone ko bobe. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Iako osakaćeni
Idemo sutra po gol na dragau što bi bilo odlično. Iako kao navijač Bayerna očekujem pobjedu 2:1 za nas (Lewa i Gece strijelci) Nadam se da pored Xabija i Philipa one glavne pokretačke snage Porta Yasine i Casemiro neće moci disati
By the way
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/robben ... 06604.html
Dakle povratak našeg najboljeg igrača protiv njegove najveće mušturije u posljenje vrijeme
By the way
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/robben ... 06604.html
Dakle povratak našeg najboljeg igrača protiv njegove najveće mušturije u posljenje vrijeme
-
Nerminovic
- Kontakt:
mislim da ga s ovim stajlingom ne bi pustili u dzamiju..

- Illmatic09
- Kontakt:
Ode vam Frank u repere, 4-ti sandzaklija.
Pa ybgcoelho41 je napisao/la:mislim da ga s ovim stajlingom ne bi pustili u dzamiju..

pogledaj hadzije ovdje
jos da nije onu maloljetnu prostitutku zguzio nebi mu ni jedan hadzija bio ravan
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras veoma bitna utakmica, nadam se da cemo odigrati na nivou, i da se nece ponoviti utakmica iz Shaktara kad je malo rec bilo mizerno sa tek par nekih sansi.
Nije Porto losa ekipa i nimalo ih ne treba potcjeniti, ali trebamo nametnuti svoju igru, mozda nas Pep iznenadi opet pa prepusti vise posjeda . Lewa je nas aduti najveci ma da imam osjecaj da ce Muller zabit neki ,, njegov,, gol
Sa Portom smo odigrali cini mi se 4 utakmice dosad skor je 2 remija i 2 nase pobjede, bez poraza.
2 utakmice u Portu.. 0-2 i 1-1
2 utakmice na nasem stadionu 1-1 i 2-1
Bitno je spomenuti da Porto u zadnjih 6 utakmica u svim takmicenjima na svom terenu nije primio gol.
E red je da im to malo pokvarimo
Nije Porto losa ekipa i nimalo ih ne treba potcjeniti, ali trebamo nametnuti svoju igru, mozda nas Pep iznenadi opet pa prepusti vise posjeda . Lewa je nas aduti najveci ma da imam osjecaj da ce Muller zabit neki ,, njegov,, gol
Sa Portom smo odigrali cini mi se 4 utakmice dosad skor je 2 remija i 2 nase pobjede, bez poraza.
2 utakmice u Portu.. 0-2 i 1-1
2 utakmice na nasem stadionu 1-1 i 2-1
Bitno je spomenuti da Porto u zadnjih 6 utakmica u svim takmicenjima na svom terenu nije primio gol.
E red je da im to malo pokvarimo
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam jucer odgledao kratki video uradak sa Robbenom i njegovim povratkom u teretanu sto znaci samo jedno a to je da ga uskoro mozemo ocekivati u trening kampu. 
Cim je on poceo da radi znaci da nema problema s tim rebrom a ne vjerujem da je puno ispao iz forme s obzirom da je pauzirao krace vrijeme.
Sto se tice Porta, tu ce Pep igrati na sigurno i cuvati svoj gol, nesto slicno kao u Ukrajini a onda u Minhenu rijesiti sve.
Cim je on poceo da radi znaci da nema problema s tim rebrom a ne vjerujem da je puno ispao iz forme s obzirom da je pauzirao krace vrijeme.
Sto se tice Porta, tu ce Pep igrati na sigurno i cuvati svoj gol, nesto slicno kao u Ukrajini a onda u Minhenu rijesiti sve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da bez poraza protiv Porta osim u finalu 1987, najvažnijoj utakmici od svih

-
Nerminovic
- Kontakt:
Porto je mnogo opasniji od Shaktara, moze ovo danas zavrsiti kao zensko ili musko i sto se tice ekipe, tesko reci kakva ce taktika biti i sve to. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
thulkazal je napisao/la:Da bez poraza protiv Porta osim u finalu 1987, najvažnijoj utakmici od svih![]()
Lewa je u formi i on može da bude taj ključni čovjek. Ja zadovoljan i nekom minimalnom pobjedom. Dajte postavite potencijalne sastave sa ovom sirotinjom što imamo na raspolaganju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.