FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
mislim da ga s ovim stajlingom ne bi pustili u dzamiju..

- Illmatic09
- Kontakt:
Ode vam Frank u repere, 4-ti sandzaklija.
Pa ybgcoelho41 je napisao/la:mislim da ga s ovim stajlingom ne bi pustili u dzamiju..

pogledaj hadzije ovdje
jos da nije onu maloljetnu prostitutku zguzio nebi mu ni jedan hadzija bio ravan
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras veoma bitna utakmica, nadam se da cemo odigrati na nivou, i da se nece ponoviti utakmica iz Shaktara kad je malo rec bilo mizerno sa tek par nekih sansi.
Nije Porto losa ekipa i nimalo ih ne treba potcjeniti, ali trebamo nametnuti svoju igru, mozda nas Pep iznenadi opet pa prepusti vise posjeda . Lewa je nas aduti najveci ma da imam osjecaj da ce Muller zabit neki ,, njegov,, gol
Sa Portom smo odigrali cini mi se 4 utakmice dosad skor je 2 remija i 2 nase pobjede, bez poraza.
2 utakmice u Portu.. 0-2 i 1-1
2 utakmice na nasem stadionu 1-1 i 2-1
Bitno je spomenuti da Porto u zadnjih 6 utakmica u svim takmicenjima na svom terenu nije primio gol.
E red je da im to malo pokvarimo
Nije Porto losa ekipa i nimalo ih ne treba potcjeniti, ali trebamo nametnuti svoju igru, mozda nas Pep iznenadi opet pa prepusti vise posjeda . Lewa je nas aduti najveci ma da imam osjecaj da ce Muller zabit neki ,, njegov,, gol
Sa Portom smo odigrali cini mi se 4 utakmice dosad skor je 2 remija i 2 nase pobjede, bez poraza.
2 utakmice u Portu.. 0-2 i 1-1
2 utakmice na nasem stadionu 1-1 i 2-1
Bitno je spomenuti da Porto u zadnjih 6 utakmica u svim takmicenjima na svom terenu nije primio gol.
E red je da im to malo pokvarimo
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam jucer odgledao kratki video uradak sa Robbenom i njegovim povratkom u teretanu sto znaci samo jedno a to je da ga uskoro mozemo ocekivati u trening kampu. 
Cim je on poceo da radi znaci da nema problema s tim rebrom a ne vjerujem da je puno ispao iz forme s obzirom da je pauzirao krace vrijeme.
Sto se tice Porta, tu ce Pep igrati na sigurno i cuvati svoj gol, nesto slicno kao u Ukrajini a onda u Minhenu rijesiti sve.
Cim je on poceo da radi znaci da nema problema s tim rebrom a ne vjerujem da je puno ispao iz forme s obzirom da je pauzirao krace vrijeme.
Sto se tice Porta, tu ce Pep igrati na sigurno i cuvati svoj gol, nesto slicno kao u Ukrajini a onda u Minhenu rijesiti sve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da bez poraza protiv Porta osim u finalu 1987, najvažnijoj utakmici od svih

-
Nerminovic
- Kontakt:
Porto je mnogo opasniji od Shaktara, moze ovo danas zavrsiti kao zensko ili musko i sto se tice ekipe, tesko reci kakva ce taktika biti i sve to. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
thulkazal je napisao/la:Da bez poraza protiv Porta osim u finalu 1987, najvažnijoj utakmici od svih![]()
Lewa je u formi i on može da bude taj ključni čovjek. Ja zadovoljan i nekom minimalnom pobjedom. Dajte postavite potencijalne sastave sa ovom sirotinjom što imamo na raspolaganju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kicker:Centre forward je napisao/la:thulkazal je napisao/la:Da bez poraza protiv Porta osim u finalu 1987, najvažnijoj utakmici od svih![]()
![]()
Lewa je u formi i on može da bude taj ključni čovjek. Ja zadovoljan i nekom minimalnom pobjedom. Dajte postavite potencijalne sastave sa ovom sirotinjom što imamo na raspolaganju.
Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Juan Bernat - Xabi Alonso - Lahm, Thiago - M. Götze - T. Müller, Lewandowski
Fabiano Freitas - Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro - Herrera, Casemiro, Oliver - Ricardo Quaresma, Aboubakar, Brahimi
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bild donosi informaciju da ugovor sa Pizzarom nece biti produzen sto je za mene nesto ocekivano iako bih ja Peruanca zelio gledati jos jednu godinu u ekipi ali je vrlo malo igrao tako da ova odluka i ne cudi te se takodjer spominje moguci angazman Griezmanna mada je to malo nerealno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pizarro: "Der FC Bayern ist mein Team, meine Liebe, momentan mein Ein und Alles!"Omerbavarac je napisao/la:Bild donosi informaciju da ugovor sa Pizzarom nece biti produzen sto je za mene nesto ocekivano iako bih ja Peruanca zelio gledati jos jednu godinu u ekipi ali je vrlo malo igrao tako da ova odluka i ne cudi te se takodjer spominje moguci angazman Griezmanna mada je to malo nerealno.
''FC Bayern je moj tim, ljubavi moja, i trenutno mi je sve!''
Santa Cruz i Pizarro, za ne zaboraviti
BackSpace United
BackSpace United
ovo je za Gocu ispit,sad je on taj koji mora da se dokaze ili da ide na transfer listu.
VOLIM BAYERN
Goca polaze ev godinu i pol i nikako da polozi. Varam se, polaze, al kad vodimo preko 4 razlike.isakovich je napisao/la:ovo je za Gocu ispit,sad je on taj koji mora da se dokaze ili da ide na transfer listu.
Et ko da se baš sad (danas) mora položiti ... Ne brinite vi za Gotze-a, zadnja šansa su socijalni rokovi a prije toga ima završnih ispitnih rokova
Što se mene tiče neka položi i u obnovi, tokom decembra, kada budemo osvajali svjetski kup 
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 apr 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Promaklo mi je taj poraz.. na mene kafe halalite
Al et sve u svemu nek to bude jedini nas poraz protiv Porta..
Al et sve u svemu nek to bude jedini nas poraz protiv Porta..
FC Bayern !!!!!
Dobra je vijest, da osim Alabe iz odbrane niko ne fali, tako da ne bi trebali imati vecih problema sacuvati svoju mrezu. Vjerujem da cemo moci do gola i sa ovim sarenim sastavom
Stern des Südens
kako niko ne fali?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne fali niko osim Alabe ako Benatiu ubrajamo u veznjake ili napadace. 
Fali nam pola prvog sastava i igraci koji bi imali mjesta u bilo kojoj ekipi na Svijetu.
Ribery, Robben, Schweini, Javi, Benatia, Alaba su skoro pa nezamjenjivi igraci no kada je Bayern u pitanju za njih se nadje alternativa.
Fali nam pola prvog sastava i igraci koji bi imali mjesta u bilo kojoj ekipi na Svijetu.
Ribery, Robben, Schweini, Javi, Benatia, Alaba su skoro pa nezamjenjivi igraci no kada je Bayern u pitanju za njih se nadje alternativa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.