FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Daj Pizzara, vadi Mullera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Koji luzeri majko moja.
Kada vidim Danila, tek onda mi bude jasno ko u nas igra desnog beka.
i ovom Mulleru hebem majku nesposobnu.

Jel to onaj sto je za Real potpiso?anelbavarac je napisao/la:Koji luzeri majko moja.![]()
Boli nas zato cemo dovesti nekog supertalenta iz Cvajte, dok Real dovodi ono sto je klasa.anelbavarac je napisao/la:Koji luzeri majko moja.![]()
Jao što brinete Rafinja überklasse
Lahm mittelfeldspieler 
Ev počelo totalno gubljenje taktike i svega što se zamislilo
Valjda zabijemo jedan gol pa da imamo aktivniji rezultat na AA

Ev počelo totalno gubljenje taktike i svega što se zamislilo

Valjda zabijemo jedan gol pa da imamo aktivniji rezultat na AA
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 apr 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerminovic
- Kontakt:
Fudbalska lekcija, nista drugo.
Alonso out

Alonso out

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Nez za kog je potpis'o nit me zanima.Dzoni je napisao/la:Jel to onaj sto je za Real potpiso?
S ovolikim brojem povreda, ovakva odbrana je osudjena na propast.muamerc je napisao/la:Boli nas zato cemo dovesti nekog supertalenta iz Cvajte, dok Real dovodi ono sto je klasa.
Dante odigra jednu kako valja, pa 3 rupa najveca.
Evo i polomljenog Badstubera.
a kad se sjetim kolko sam zajebavo ove arsenalovce, a sad bayern u slicnoj poziciji, tako mi i treba 

Alcantara je uz Neuera i Robbena najbolji igrac Bayerna. Covjek nije igrao godinu...
- Nerminovic
- Kontakt:
Danillo i Sandro ne igraju u Minhenu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Valjda i večerašnja predstava govori odgovornim u Bayernu da na kraju sezone se treba zahvaliti brazilcima u ekipi dovesti Colemana i dovesti kvalitete zamjene Ribu i Robu (Andeson, Depay ili Dreksler)
Yebote dan. cccc
I citam i gledam kako se sve vadimo na yebene povrede a ovaj sastav Bayerna je opet i skuplji i bolji od ovog sastava Porta. Necemo da priznamo da sa Gardiolom ne igramo ni blizu dobro odbranu kao nekad, a bez Riberya i Robbena smo 0 naprijed...
Uvazeni moderaror Gero, mislim da imamo odgovor na anketu....
I citam i gledam kako se sve vadimo na yebene povrede a ovaj sastav Bayerna je opet i skuplji i bolji od ovog sastava Porta. Necemo da priznamo da sa Gardiolom ne igramo ni blizu dobro odbranu kao nekad, a bez Riberya i Robbena smo 0 naprijed...
Uvazeni moderaror Gero, mislim da imamo odgovor na anketu....
Mi mozemo dalje uz Riberiya,Robbena,Svajnija i Mehdia.Pitanje je da li ce pomenuti biti spremni,jer drugacije nece ici.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Boateng je trenutno na terenu novi javi Martinez
A Kurt, Kimich? Sto smo ih kupovali?Bayern@heart je napisao/la:Valjda i večerašnja predstava govori odgovornim u Bayernu da na kraju sezone se treba zahvaliti brazilcima u ekipi dovesti Colemana i dovesti kvalitete zamjene Ribu i Robu (Andeson, Depay ili Dreksler)
Bolje da su nam dalo Barcu ili Real da ih razvalimo **** ovaj porto nije nikakva ekipa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Nama je ponizenje igrat protiv Porta, 97-3% za nas. Daj Real, Barsu da se igramo...
ovaj poraz je iz sazaljenja prema portu..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jedan i drugi će vjerovatno na posudbe nevjerujem da će igrati sljedeću sezonu u Bayernu. Bayernu trebaju pojačanja kao pred sezonu 2012-13 samo top igrači dolaze u obzirmuamerc je napisao/la:A Kurt, Kimich? Sto smo ih kupovali?Bayern@heart je napisao/la:Valjda i večerašnja predstava govori odgovornim u Bayernu da na kraju sezone se treba zahvaliti brazilcima u ekipi dovesti Colemana i dovesti kvalitete zamjene Ribu i Robu (Andeson, Depay ili Dreksler)
FC Bayern München
To bi trebalo da je uvijek slucaj. Jer bez PRAVIH pojacanja nema ekipe.Bayern@heart je napisao/la:Jedan i drugi će vjerovatno na posudbe nevjerujem da će igrati sljedeću sezonu u Bayernu. Bayernu trebaju pojačanja kao pred sezonu 2012-13 samo top igrači dolaze u obzirmuamerc je napisao/la:A Kurt, Kimich? Sto smo ih kupovali?Bayern@heart je napisao/la:Valjda i večerašnja predstava govori odgovornim u Bayernu da na kraju sezone se treba zahvaliti brazilcima u ekipi dovesti Colemana i dovesti kvalitete zamjene Ribu i Robu (Andeson, Depay ili Dreksler)
Edit: svaka cast PORTO!!! Cestitam!
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 15 apr 2015, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.