FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nista...cujemo se za 6 dana, pauziram radi pritiska.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Od ekipe koja ima najjaču klupu do ekipe kojoj trebaju pojačanja 
Zaslužen poraz, očajna, bezidejna igra sa užasno loša 3-4 pojedinca ...

Zaslužen poraz, očajna, bezidejna igra sa užasno loša 3-4 pojedinca ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 apr 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ukoliko Lahm u revanšu bude igrao - ispadamo. Prosto k'o pasulj. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Nevjerovatno da imamo u jednoj tekmi toliko pogrešnih dodavanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trpaj kobasicarsku boraniju.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle polufinale je daleko teško ćemo do njega
Kakve samo greške večeras i loša igra polufinale za ovakav osakaćeni i bezidejni bayern ostaje krupan zalogaj valjda nas pep i igrači iznenade

Kakve samo greške večeras i loša igra polufinale za ovakav osakaćeni i bezidejni bayern ostaje krupan zalogaj valjda nas pep i igrači iznenade

Kakva šlagirana odbrana Dante,Boateng i Alonso.
Biće izuzetno teško stići dva gola razlike u revanšu.
Thiago izgubio jedno deset lopti a ni ostali nisu bili ništa bolji komplet ekipa podbacila.

Thiago izgubio jedno deset lopti a ni ostali nisu bili ništa bolji komplet ekipa podbacila.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema ba, nisam ni puno razocaranthulkazal je napisao/la:Od ekipe koja ima najjaču klupu do ekipe kojoj trebaju pojačanja

Nek ide sve u qrac.. Odavno toliko toga ne stima ovdje samo sto to pojedinci nece i ne zele da vide.

2013 pobjednici, 2014 sretan dolazak do polufinala i high5, 2015 crvenim kartonom u cetvrt finale gdje se prica zavrsava. Hvala ti PEP.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Pitanje da li će Pep moći sastaviti ekipu od 11 igrača za revanš kako nas povrede sakate.
Bez riberija i robena, biće dobro ako ne izgubimo
Bez njih dvojice nismo bolji od salkea
Bez njih dvojice nismo bolji od salkea
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne znam za vas, al ja sam opusten, nekako imam taj feeling za uzvrat
Vidim i kod njih dvojica nece igrati u revansu... racunam da ce se za revans vratiti Ribery, Bastian i Mehdi
Sad za vikend poslat ove momke U19 na utakmicu ha ya

Vidim i kod njih dvojica nece igrati u revansu... racunam da ce se za revans vratiti Ribery, Bastian i Mehdi

Sad za vikend poslat ove momke U19 na utakmicu ha ya

Lahm konstantno igra na pogrešnoj poziciji, yebote pa ovako je Low fantaziro na SP sa Lahmom u sredini, pa onda prebacio na desnog beka i druga prica...Cuj kao on voli vise igrat u sredini, pa sta? A Rafinja najgori standardno, Muller ko kaarina. Ma ovo je sve izgledalo jako, jako loše.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vjerovatno tako će završiti i onda aufviderzen Pep i vjerovatno dolazak Kloponje na kormiloshaqiri11 je napisao/la:2013 pobjednici, 2014 sretan dolazak do polufinala i high5, 2015 crvenim kartonom u cetvrt finale gdje se prica zavrsava. Hvala ti PEP.

Ko da citam temu arsenala 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskreno, ovako "pozitivan" rezultat nismo zasluzili jer smo odradili katastrofalan mec sa pregrst gresaka u zadnjoj liniji dok u napadu nije bilo pravog oruzja jer je Lewa bio dobro odsjecen.
Xabi je totalno bio van utakmice, bez imalo volje da se opameti nakon prve greske.
Odbrana je generalno odigrala za zatvora pa cak i Boateng u kojeg sam polagao najvece nade. Ona greska u skoku se ne prasta.
Po meni, jedini prolaznu ocjenu mogu dobiti Thiago i Neuer kao i Rode djelimicno jer je unio malo zivosti nakon ulaska ali se i on nekoliko puta zabijao u protivnike.
Muller se ponovo vraca na stub srama barem kada sam ja u pitanju.
Porto je sjajna ekipa, onakav presing sam gledao samo u nekoliko Bayernovih utakmica pa cak to ni tad nije bilo toliko izrazeno no iako imaju finu prednost nece se lako izvuci jer ce im faliti dva startna beka koji su veceras bili ponajbolji.
Xabi je totalno bio van utakmice, bez imalo volje da se opameti nakon prve greske.
Odbrana je generalno odigrala za zatvora pa cak i Boateng u kojeg sam polagao najvece nade. Ona greska u skoku se ne prasta.
Po meni, jedini prolaznu ocjenu mogu dobiti Thiago i Neuer kao i Rode djelimicno jer je unio malo zivosti nakon ulaska ali se i on nekoliko puta zabijao u protivnike.
Muller se ponovo vraca na stub srama barem kada sam ja u pitanju.
Porto je sjajna ekipa, onakav presing sam gledao samo u nekoliko Bayernovih utakmica pa cak to ni tad nije bilo toliko izrazeno no iako imaju finu prednost nece se lako izvuci jer ce im faliti dva startna beka koji su veceras bili ponajbolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čudnovato je to da Pep koji forsira taj presing i što prije vraćanje lopte u svoj posjed, redovno nema riješenje kad mu protivnik uzvrati istom mjerom. Ovo večeras je preslikano stanje stvari iz utakmice sa Vukovima (1:4), a bilo je takvih sitaucija tokom ove dvije sezone i ishod je uglavnom isti osim u slučaju kada je Neuer inspirisan.
Ja sam i dalje optimista... Ako ne mogu biti optimista protiv Porta protiv koga onda mogu biti ?Bilall je napisao/la:Nema ba, nisam ni puno razocaranjer nisam bio ni neki optimista...
Nek ide sve u qrac.. Odavno toliko toga ne stima ovdje samo sto to pojedinci nece i ne zele da vide.
Ako ispadnemo onda ću početi sa pisanjem koliko je ova igra TRUHLA ... Sve što sam pisao do sada bilo je da se OVAKVA situacija izbjegne a trenutno nema potrebe trubiti ... Valjda Pepun dobije kakvu "inspiraciju" od taktike i osvjesti ove umišljene igračine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.