FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
za lijeka mu trebao, bem mu familiju
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa ima li neko pravno uporiste da se ovaj "patriota" i slicni njemu tuze za stetu koju su nanijeli Slobodi za vrijeme dok su u istoj vodili glavnu rijec i donosili pregrst odluka na stetu Slobode.?
Postoji li spisak sviju onih kojima je Sloboda duzna,da se vidi sta je ustvari onaj realni dug koji bi trebalo platiti,a sta su i kolika su potrazivanja ovakvih kao ovaj kriminalac.
Postoji li spisak sviju onih kojima je Sloboda duzna,da se vidi sta je ustvari onaj realni dug koji bi trebalo platiti,a sta su i kolika su potrazivanja ovakvih kao ovaj kriminalac.
BosnaE
Taman pocnes razmisljati o velikim ciljevima kad opet neko .ranje
Edit: valjda predsjednik nece dozvoliti tu sramotu da dodje do odgadjanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit: valjda predsjednik nece dozvoliti tu sramotu da dodje do odgadjanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: merak, dana/u 17 apr 2015, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ponijet cu onoliko koliko budem mogao odvojiti, samo se nadam da ce sve nase pare potrositi na lijecenje karcinoma debelog crijeva, to mu od srca zelim!
Bilo bi lijepo da nas dodje sto vise na tekmu, al kako vrijeme najavljuju za sutra i zuti meteo alarm daj boze!
Da igramo u gostima vjerujem da bi vrijeme bilo samo tako!
Bilo bi lijepo da nas dodje sto vise na tekmu, al kako vrijeme najavljuju za sutra i zuti meteo alarm daj boze!
Da igramo u gostima vjerujem da bi vrijeme bilo samo tako!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam sta je sa Jasminovim advokatskim timom za koji je receno da ce praviti kontratuzbu za Davuta Zahirovica..? Za ovog smecara isto tako, odma kontratuzbu radi narusavanja ugleda Kluba! Kakav uhljup majko mila, ne zeli ono na rate da mu se isplati do kraja godine... 
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nece covjek da razgovara, boli ga q taman i ne igrali ni jednu utakmicu vise..al voli Slobodu
ko sto azmir rece, stavio je sebi platu po utakmici koliko neko ne zaradi za mjesec dana...a sve u vrijeme kada igraci nisu imali hljeba da jedu i kad su stvoreni najveci dugovi..jbg to su ti carsijaneri nasi i vojnici Slobode
a 90% sam siguran da su te pare i isplacene sigurno na ruke ili na neki drugi nacin, ali da ih sad potrazuje ponovo kroz papire.
isto tako vjerujem da predsjednik moze to da isplati , ali ovako zeli i da posalje poruku, da se sazna za ovog mamlaza, a i da se ostali malo ukljuce..moze on to sam ,al sto bi sam...
treba iskoordinirati fino sve akcije ovih dana, da cijela Tuzla sazna ko je i sta je Bahrudin Bajramovic i koliko on voli Slobodu, da joj ne da da igra od te ljubavi...
ko sto azmir rece, stavio je sebi platu po utakmici koliko neko ne zaradi za mjesec dana...a sve u vrijeme kada igraci nisu imali hljeba da jedu i kad su stvoreni najveci dugovi..jbg to su ti carsijaneri nasi i vojnici Slobode
a 90% sam siguran da su te pare i isplacene sigurno na ruke ili na neki drugi nacin, ali da ih sad potrazuje ponovo kroz papire.
isto tako vjerujem da predsjednik moze to da isplati , ali ovako zeli i da posalje poruku, da se sazna za ovog mamlaza, a i da se ostali malo ukljuce..moze on to sam ,al sto bi sam...
treba iskoordinirati fino sve akcije ovih dana, da cijela Tuzla sazna ko je i sta je Bahrudin Bajramovic i koliko on voli Slobodu, da joj ne da da igra od te ljubavi...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Na lijekove ih potrošio aBd... Smrad... 
Gad, licemjer, klosar, lopov, bitanga, smrad, ljudski olos, majku mu J*** poganu.
tuzlanska Sloboda
Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda
Jedno me zanima postoji li uopste nacin za kontra tuzbu...Sklapanje stetnog ugovora ili nesto slicno...Pa mislim dokle vise, jeli pili na račun Slobode i onda pobjegli...I na kraju traže još nešto...
Jedno me zanima postoji li uopste nacin za kontra tuzbu...Sklapanje stetnog ugovora ili nesto slicno...Pa mislim dokle vise, jeli pili na račun Slobode i onda pobjegli...I na kraju traže još nešto...
& $ ?
Jel taj frajer jos u Tuzli?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
treba im zabranik bilo kakav pristuo Tusnju..treba ih natjerat da jasno i glasno kazu i potpisu da vise nikad nece biti navijaci Slobode ... treba obavjesiti da im na dzenazama ne spominju kako su nekad bili ugledni sportski radnici i predstavnici nase svetinje ... ja im uglavnom J*** najmilijeZodiac je napisao/la:Blago nama kakve smo predsjednike imali dobro se nismo ugasili prije 10 g,ovakvim za sva vremena zatvoriti vrata i kluba i Tusnja.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dragi nas Azmire sa kakvim sve olosima i smradovima ti imas posla i moras pregovarat.
Znam da je grijeh proklinjat al' ovakvima od srca želim tumore, rakove, hepatitise i slične bolesti i infekcije.
Ne znam kako ih nije stid naroda, ako ih Boga nije strah.
Podržati predsjednika sa akcijom i bez baklji. Da hoće spiker na razglas pročitati njegovo ime, nek se pročuje mamu svoju yebo.
Ne znam kako ih nije stid naroda, ako ih Boga nije strah.
Podržati predsjednika sa akcijom i bez baklji. Da hoće spiker na razglas pročitati njegovo ime, nek se pročuje mamu svoju yebo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kod nas ne postoji mehanizam za gonjenje nekog ko je nesavjesno vodio udruzenje gradjana, sto svi klubovi kod nas jesu jos uvijekklma1 je napisao/la:Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda
bas to tako da u startu morate znati da im nazalost ne mozete nista osim isplatiti ono sto im 'pripada' po ugovorima koji su nastali Bog zna kako, ista ali bas ista stvar vam se desava kao Sarajevu kad se culo da ce Tan da uleti u klub, raznorazne 'legende' bivsi igraci,direktori ovi oni koji su potpisivali svakakve ugovore, igracima isto tako davali takve ugovore i sta sve ne se sad javljaju da naplate ono sto su kao 'zaradili' a najobicnije lopine koje su klub i dovele do bankrota prakticno ali sta cete takvo nam je i drustvo i drzava i morat cete to sve isplatiti a vjerujem da ce Azmir naci nacina da to zavrsi i posalje ih u 3 pm sto dalje od klubaultrasstyle_tz je napisao/la:kod nas ne postoji mehanizam za gonjenje nekog ko je nesavjesno vodio udruzenje gradjana, sto svi klubovi kod nas jesu jos uvijekklma1 je napisao/la:Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda
Pyro is not a crime !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kod nas postoji jedna velika razlika u odnosu na ostale klubove...ne vjerujem da postoji iko dovoljno mocan da samostalno (ili njih par) dovede u pitanje postojanje Sarajeva, Celika, Borca, Zelje itd, nit bi smio nit bi htio...
dok mi tuzlaci smo posebna bagra i posebna sorta..mi u vezi naseg kluba imamo posla sa takvim hinjama i moralnim gnjidama koji bi sutra ugasili Slobodu i hvalili se te osjecali neku satisfakciju da se to desilo zbog njih..to su jednostavno ljudi koji bi se pohvalili bilo cim, koliko god to bolesno i devijantno bilo samo da budu u centru paznje..i nazalost mnogo je Bahrudina oko Slobode, jer jednostavno grad je takav, ne postoji nikakav mehanizam zastite Slobode..
iza svakog od onih pobrojanih klubova stoji neka licnost, politicka struktura, osoba iz kriminalnog miljea spremna da zaprijeti ako treba, ili makar armija organizovanih navijaca... dok nazalost iza Slobode nema nista od toga, i osim Azmira Husica iza iste ne stoji niko (uticajan) u ovom gradu
dok mi tuzlaci smo posebna bagra i posebna sorta..mi u vezi naseg kluba imamo posla sa takvim hinjama i moralnim gnjidama koji bi sutra ugasili Slobodu i hvalili se te osjecali neku satisfakciju da se to desilo zbog njih..to su jednostavno ljudi koji bi se pohvalili bilo cim, koliko god to bolesno i devijantno bilo samo da budu u centru paznje..i nazalost mnogo je Bahrudina oko Slobode, jer jednostavno grad je takav, ne postoji nikakav mehanizam zastite Slobode..
iza svakog od onih pobrojanih klubova stoji neka licnost, politicka struktura, osoba iz kriminalnog miljea spremna da zaprijeti ako treba, ili makar armija organizovanih navijaca... dok nazalost iza Slobode nema nista od toga, i osim Azmira Husica iza iste ne stoji niko (uticajan) u ovom gradu
Ovaj usljo i ljigavac Bahrudin Bajramovic,ovim putem mu se sjetim uze i sire rodbine,postavljen je na celo kluba zahvaljujuci onom seljaku Bukvarevicu i SDA stranci kada su bili u namjeri da ugase FK Sloboda !
Sada trazi svoje pare,dabogda ih na lijekove potrosio,skupicemo pare i dat olosu,ali ovakvim zabranit prici Tusnju na kilometar.
Ako sad se ne dignemo i ne pomognemo Azmiru Husicu,onda smo mi slicni ovom ljigavcu !
Sada trazi svoje pare,dabogda ih na lijekove potrosio,skupicemo pare i dat olosu,ali ovakvim zabranit prici Tusnju na kilometar.
Ako sad se ne dignemo i ne pomognemo Azmiru Husicu,onda smo mi slicni ovom ljigavcu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svakako se jazavcu sjetim zenske porodice....al moje misljenje da smo mi dosli na red,koliko nam znaci svetinja,da li je to samo laprdanje ili cemo stvarno skupit i pomoc. 
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Predsjednik Skupštine Slobode, Bahrudin Bajramović, podnio je jučer ostavku na ovu dužnost. Informaciju koju je objavio vidiportal.ba potvrdio je sekretar Slobode, Ekrem Ibrić.
– Bajramović je dao pismenu ostavku. “Papir” uredno predao u klub. Nije šire obrazlagao razloge ostavke, pozvao se na određene članove Statuta, a Slobodi je poželio što brži povratak u Premijer ligu BiH – kazao je Ekrem Ibrić.
Također je potvrdio da inicijativni odbor, na čelu sa Mersedom Kovačevićem, Dževadom Šećerbegovićem i Fuadom Mulahasanovićem, te Mirsadom Muharemagićem, priprema izbornu sjednicu Skupštine, koja bi se uskoro trebala održati.
Bahrudin Bajramović je na čelu Skupštine kluba bio pet godina i mnogi ga smatraju jednim od glavnih krivaca za konfuziju u koju je klub zapao. Pokušaj da ga krajem prošle godine smijene nije uspio, jer je Bajramović eskivirao zakazivanjem nastavka sjednice, na kojoj više nije bilo riječi o ostavci. Zahvaljujući neaktivnosti Skupštine, klub je samo produžio višegodišnju organizacionu krizu, nije imenovan ni Upravni odbor, a klubom je rukovodilo par ljudi koji su, na kraju, klub i gurnuli u niži rang takmičenja.
tuzlalive Jun 21, 2012
Imamovic jeste bio neaktivan sto se tice Slobode prije ali stvari postaju jasnije i zasto,sve ljigavac do ljigavca ... jedino Azmir sto je posten i radi u interesu klubu troseci vlastita sredstva.
Za lijeka vam trebalo .
- Probisvjet
- Kontakt:
SDA hinjo!Zodiac je napisao/la:
Predsjednik Skupštine Slobode, Bahrudin Bajramović, podnio je jučer ostavku na ovu dužnost. Informaciju koju je objavio vidiportal.ba potvrdio je sekretar Slobode, Ekrem Ibrić.
– Bajramović je dao pismenu ostavku. “Papir” uredno predao u klub. Nije šire obrazlagao razloge ostavke, pozvao se na određene članove Statuta, a Slobodi je poželio što brži povratak u Premijer ligu BiH – kazao je Ekrem Ibrić.
Također je potvrdio da inicijativni odbor, na čelu sa Mersedom Kovačevićem, Dževadom Šećerbegovićem i Fuadom Mulahasanovićem, te Mirsadom Muharemagićem, priprema izbornu sjednicu Skupštine, koja bi se uskoro trebala održati.
Bahrudin Bajramović je na čelu Skupštine kluba bio pet godina i mnogi ga smatraju jednim od glavnih krivaca za konfuziju u koju je klub zapao. Pokušaj da ga krajem prošle godine smijene nije uspio, jer je Bajramović eskivirao zakazivanjem nastavka sjednice, na kojoj više nije bilo riječi o ostavci. Zahvaljujući neaktivnosti Skupštine, klub je samo produžio višegodišnju organizacionu krizu, nije imenovan ni Upravni odbor, a klubom je rukovodilo par ljudi koji su, na kraju, klub i gurnuli u niži rang takmičenja.
tuzlalive Jun 21, 2012
Imamovic jeste bio neaktivan sto se tice Slobode prije ali stvari postaju jasnije i zasto,sve ljigavac do ljigavca ... jedino Azmir sto je posten i radi u interesu klubu troseci vlastita sredstva.
Za lijeka vam trebalo .
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 apr 2015, 08:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.