FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2015, 13:38

za lijeka mu trebao, bem mu familiju

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 apr 2015, 13:39

Pa ima li neko pravno uporiste da se ovaj "patriota" i slicni njemu tuze za stetu koju su nanijeli Slobodi za vrijeme dok su u istoj vodili glavnu rijec i donosili pregrst odluka na stetu Slobode.?
Postoji li spisak sviju onih kojima je Sloboda duzna,da se vidi sta je ustvari onaj realni dug koji bi trebalo platiti,a sta su i kolika su potrazivanja ovakvih kao ovaj kriminalac.
BosnaE

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 apr 2015, 13:40

Taman pocnes razmisljati o velikim ciljevima kad opet neko .ranje
Edit: valjda predsjednik nece dozvoliti tu sramotu da dodje do odgadjanja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: merak, dana/u 17 apr 2015, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 17 apr 2015, 13:43

Ponijet cu onoliko koliko budem mogao odvojiti, samo se nadam da ce sve nase pare potrositi na lijecenje karcinoma debelog crijeva, to mu od srca zelim!

Bilo bi lijepo da nas dodje sto vise na tekmu, al kako vrijeme najavljuju za sutra i zuti meteo alarm daj boze!
Da igramo u gostima vjerujem da bi vrijeme bilo samo tako!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 apr 2015, 13:45

Ne znam sta je sa Jasminovim advokatskim timom za koji je receno da ce praviti kontratuzbu za Davuta Zahirovica..? Za ovog smecara isto tako, odma kontratuzbu radi narusavanja ugleda Kluba! Kakav uhljup majko mila, ne zeli ono na rate da mu se isplati do kraja godine... :puke:
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2015, 14:06

ma nece covjek da razgovara, boli ga q taman i ne igrali ni jednu utakmicu vise..al voli Slobodu

ko sto azmir rece, stavio je sebi platu po utakmici koliko neko ne zaradi za mjesec dana...a sve u vrijeme kada igraci nisu imali hljeba da jedu i kad su stvoreni najveci dugovi..jbg to su ti carsijaneri nasi i vojnici Slobode

a 90% sam siguran da su te pare i isplacene sigurno na ruke ili na neki drugi nacin, ali da ih sad potrazuje ponovo kroz papire.

isto tako vjerujem da predsjednik moze to da isplati , ali ovako zeli i da posalje poruku, da se sazna za ovog mamlaza, a i da se ostali malo ukljuce..moze on to sam ,al sto bi sam...

treba iskoordinirati fino sve akcije ovih dana, da cijela Tuzla sazna ko je i sta je Bahrudin Bajramovic i koliko on voli Slobodu, da joj ne da da igra od te ljubavi...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2015, 14:21

Na lijekove ih potrošio aBd... Smrad... :puke:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 apr 2015, 14:40

Gad, licemjer, klosar, lopov, bitanga, smrad, ljudski olos, majku mu J*** poganu.
tuzlanska Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 17 apr 2015, 14:52

Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda

Jedno me zanima postoji li uopste nacin za kontra tuzbu...Sklapanje stetnog ugovora ili nesto slicno...Pa mislim dokle vise, jeli pili na račun Slobode i onda pobjegli...I na kraju traže još nešto...
& $ ?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 apr 2015, 15:12

Jel taj frajer jos u Tuzli?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2015, 15:17

Zodiac je napisao/la:Blago nama kakve smo predsjednike imali dobro se nismo ugasili prije 10 g,ovakvim za sva vremena zatvoriti vrata i kluba i Tusnja.
treba im zabranik bilo kakav pristuo Tusnju..treba ih natjerat da jasno i glasno kazu i potpisu da vise nikad nece biti navijaci Slobode ... treba obavjesiti da im na dzenazama ne spominju kako su nekad bili ugledni sportski radnici i predstavnici nase svetinje ... ja im uglavnom J*** najmilije :)... bili oni zivi ili zdravi ja se nadam da ce **** Bahrudin ove pare utrositi na ljekove ..toliko od meene ovo je najblaze sto sam mogao da kazem za takve :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 apr 2015, 15:21

Dragi nas Azmire sa kakvim sve olosima i smradovima ti imas posla i moras pregovarat.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 apr 2015, 15:23

Znam da je grijeh proklinjat al' ovakvima od srca želim tumore, rakove, hepatitise i slične bolesti i infekcije.
Ne znam kako ih nije stid naroda, ako ih Boga nije strah.

Podržati predsjednika sa akcijom i bez baklji. Da hoće spiker na razglas pročitati njegovo ime, nek se pročuje mamu svoju yebo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2015, 15:26

klma1 je napisao/la:Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda

Jedno me zanima postoji li uopste nacin za kontra tuzbu...Sklapanje stetnog ugovora ili nesto slicno...Pa mislim dokle vise, jeli pili na račun Slobode i onda pobjegli...I na kraju traže još nešto...
kod nas ne postoji mehanizam za gonjenje nekog ko je nesavjesno vodio udruzenje gradjana, sto svi klubovi kod nas jesu jos uvijek

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 apr 2015, 15:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:
klma1 je napisao/la:Ima li uopste naznaka koliko jos ovakvih dugova...Koliko je ovaj tip potpisao ugovora i da li ce nakon njegovog i ostali izronit odnekuda

kod nas ne postoji mehanizam za gonjenje nekog ko je nesavjesno vodio udruzenje gradjana, sto svi klubovi kod nas jesu jos uvijek
bas to tako da u startu morate znati da im nazalost ne mozete nista osim isplatiti ono sto im 'pripada' po ugovorima koji su nastali Bog zna kako, ista ali bas ista stvar vam se desava kao Sarajevu kad se culo da ce Tan da uleti u klub, raznorazne 'legende' bivsi igraci,direktori ovi oni koji su potpisivali svakakve ugovore, igracima isto tako davali takve ugovore i sta sve ne se sad javljaju da naplate ono sto su kao 'zaradili' a najobicnije lopine koje su klub i dovele do bankrota prakticno ali sta cete takvo nam je i drustvo i drzava i morat cete to sve isplatiti a vjerujem da ce Azmir naci nacina da to zavrsi i posalje ih u 3 pm sto dalje od kluba
Pyro is not a crime !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2015, 15:58

kod nas postoji jedna velika razlika u odnosu na ostale klubove...ne vjerujem da postoji iko dovoljno mocan da samostalno (ili njih par) dovede u pitanje postojanje Sarajeva, Celika, Borca, Zelje itd, nit bi smio nit bi htio...

dok mi tuzlaci smo posebna bagra i posebna sorta..mi u vezi naseg kluba imamo posla sa takvim hinjama i moralnim gnjidama koji bi sutra ugasili Slobodu i hvalili se te osjecali neku satisfakciju da se to desilo zbog njih..to su jednostavno ljudi koji bi se pohvalili bilo cim, koliko god to bolesno i devijantno bilo samo da budu u centru paznje..i nazalost mnogo je Bahrudina oko Slobode, jer jednostavno grad je takav, ne postoji nikakav mehanizam zastite Slobode..

iza svakog od onih pobrojanih klubova stoji neka licnost, politicka struktura, osoba iz kriminalnog miljea spremna da zaprijeti ako treba, ili makar armija organizovanih navijaca... dok nazalost iza Slobode nema nista od toga, i osim Azmira Husica iza iste ne stoji niko (uticajan) u ovom gradu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2015, 16:12

Ovaj usljo i ljigavac Bahrudin Bajramovic,ovim putem mu se sjetim uze i sire rodbine,postavljen je na celo kluba zahvaljujuci onom seljaku Bukvarevicu i SDA stranci kada su bili u namjeri da ugase FK Sloboda !

Sada trazi svoje pare,dabogda ih na lijekove potrosio,skupicemo pare i dat olosu,ali ovakvim zabranit prici Tusnju na kilometar.

Ako sad se ne dignemo i ne pomognemo Azmiru Husicu,onda smo mi slicni ovom ljigavcu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 apr 2015, 16:47

Svakako se jazavcu sjetim zenske porodice....al moje misljenje da smo mi dosli na red,koliko nam znaci svetinja,da li je to samo laprdanje ili cemo stvarno skupit i pomoc. :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 apr 2015, 17:04

slika

Predsjednik Skupštine Slobode, Bahrudin Bajramović, podnio je jučer ostavku na ovu dužnost. Informaciju koju je objavio vidiportal.ba potvrdio je sekretar Slobode, Ekrem Ibrić.

– Bajramović je dao pismenu ostavku. “Papir” uredno predao u klub. Nije šire obrazlagao razloge ostavke, pozvao se na određene članove Statuta, a Slobodi je poželio što brži povratak u Premijer ligu BiH – kazao je Ekrem Ibrić.

Također je potvrdio da inicijativni odbor, na čelu sa Mersedom Kovačevićem, Dževadom Šećerbegovićem i Fuadom Mulahasanovićem, te Mirsadom Muharemagićem, priprema izbornu sjednicu Skupštine, koja bi se uskoro trebala održati.

Bahrudin Bajramović je na čelu Skupštine kluba bio pet godina i mnogi ga smatraju jednim od glavnih krivaca za konfuziju u koju je klub zapao. Pokušaj da ga krajem prošle godine smijene nije uspio, jer je Bajramović eskivirao zakazivanjem nastavka sjednice, na kojoj više nije bilo riječi o ostavci. Zahvaljujući neaktivnosti Skupštine, klub je samo produžio višegodišnju organizacionu krizu, nije imenovan ni Upravni odbor, a klubom je rukovodilo par ljudi koji su, na kraju, klub i gurnuli u niži rang takmičenja.

tuzlalive Jun 21, 2012

Imamovic jeste bio neaktivan sto se tice Slobode prije ali stvari postaju jasnije i zasto,sve ljigavac do ljigavca ... jedino Azmir sto je posten i radi u interesu klubu troseci vlastita sredstva.

Za lijeka vam trebalo .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2015, 17:10

Zodiac je napisao/la:slika

Predsjednik Skupštine Slobode, Bahrudin Bajramović, podnio je jučer ostavku na ovu dužnost. Informaciju koju je objavio vidiportal.ba potvrdio je sekretar Slobode, Ekrem Ibrić.

– Bajramović je dao pismenu ostavku. “Papir” uredno predao u klub. Nije šire obrazlagao razloge ostavke, pozvao se na određene članove Statuta, a Slobodi je poželio što brži povratak u Premijer ligu BiH – kazao je Ekrem Ibrić.

Također je potvrdio da inicijativni odbor, na čelu sa Mersedom Kovačevićem, Dževadom Šećerbegovićem i Fuadom Mulahasanovićem, te Mirsadom Muharemagićem, priprema izbornu sjednicu Skupštine, koja bi se uskoro trebala održati.

Bahrudin Bajramović je na čelu Skupštine kluba bio pet godina i mnogi ga smatraju jednim od glavnih krivaca za konfuziju u koju je klub zapao. Pokušaj da ga krajem prošle godine smijene nije uspio, jer je Bajramović eskivirao zakazivanjem nastavka sjednice, na kojoj više nije bilo riječi o ostavci. Zahvaljujući neaktivnosti Skupštine, klub je samo produžio višegodišnju organizacionu krizu, nije imenovan ni Upravni odbor, a klubom je rukovodilo par ljudi koji su, na kraju, klub i gurnuli u niži rang takmičenja.

tuzlalive Jun 21, 2012

Imamovic jeste bio neaktivan sto se tice Slobode prije ali stvari postaju jasnije i zasto,sve ljigavac do ljigavca ... jedino Azmir sto je posten i radi u interesu klubu troseci vlastita sredstva.

Za lijeka vam trebalo .
SDA hinjo!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 apr 2015, 08:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []