HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Zavidovićanin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Zavidovićanin » 14 apr 2010, 21:31

Ljubomorne duse mogu da nam puse (Nisam iz Sarajeva ali volim Zelju uglavnom vise od Zrinjskog), ali i Velez vise volim od Zelje...

Samo jedan klub samo jedan grad VELEZ MOSTAR za tebe zivim ja....

Bravo Zeljo.... Bravo i za Ultrase, vasu kulturu ni Aleksa Santic nebi mogao opisati ;)

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 14 apr 2010, 21:35

nedaTM87 je napisao/la:
mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
javit cu ti se veceras poslije tekme ;)
jesil mu se javio..... :D :D :D

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 14 apr 2010, 21:36

Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

dark_devil
Kontakt:

Post Postao/la dark_devil » 14 apr 2010, 21:37

Zavidovićanin je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam puse (Nisam iz Sarajeva ali volim Zelju uglavnom vise od Zrinjskog), ali i Velez vise volim od Zelje...

Bravo Zeljo.... Bravo i za Ultrase, vasu kulturu ni Aleksa Santic nebi mogao opisati ;)
Hahahahaha ti si najludji lik na ovom forumu 99%(ostavicu 1 posto da se ne provalim ko @mostarskiprvak )navija za svakog da li mozda navijas za zepce,igman itd...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 14 apr 2010, 21:37

Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Zeljin igrc je krenuo da izvede aut a ovi Ultrasi poceli bacati kamenje, flase na njega.... i prekid .
× Plava krv ispod koze ×

king_george
Kontakt:

Post Postao/la king_george » 14 apr 2010, 21:42

Nakon sat vremena koliko je prekid trajao, sudija je ipak odlučio nastaviti utakmicu, nakon što se ispraznila tribina, ali ne intervencijom policije, već zato što su navijači odlučili otići kući. Da nije tužno bilo bi smiješno.

U toku je 76. minut na stadionu pod Bijelim brijegom, bez većih uzbuđenja na terenu za sada.

ODE ŽELJO U FINALEEE!!! A navijači Zrinjskog otišli kući...

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 14 apr 2010, 21:46

dark_devil je napisao/la:
Zavidovićanin je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam puse (Nisam iz Sarajeva ali volim Zelju uglavnom vise od Zrinjskog), ali i Velez vise volim od Zelje...

Hahahahaha ti si najludji lik na ovom forumu 99%(ostavicu 1 posto da se ne provalim ko @mostarskiprvak )navija za svakog da li mozda navijas za zepce,igman itd...
Imam li pravo da navijam za dva kluba u BiH? Sta cu ja, kada je "moja" Krivaja u Drugoj ligi Federacije "CENTAR", da za nju navijam??? Nema sanse, a koliko ja znam Sarajlije i Mostarci (Velez) su u dobrim odnosima...Tako da, jbg i najbolji grijese ;)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 apr 2010, 21:47

Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.
Cestitam Zeljeznicaru na pobjedi i zasluzenom prolasku u finale kupa,zrinjski ima pojedinih igraca koji jednostavno ne mogu igrati protiv fizickih mocniji ekipa!
Ponasanje pojedinaca koji sramote i stete ugledu kluba treba potjerati sa stadiona!
HSK Zrinjski Mostar

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 apr 2010, 21:48

moj babilon nije kraj ima jos
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

drug

Post Postao/la drug » 14 apr 2010, 21:49

1 1 jadovi...ali neka se odigra 90 minuta. Mi cemo proci aBd. Vama kazna svakako ne gine...isto tako ni sudiji...ni HSK Zrinjskom kao organizatoru ove smijurije. Nije frka sto se nastavila tekma, i treba...ali cekati sat vremena da "navijaci" odu kuci i ne poduzeti nista da smiri situacija je sramota!

STA KOJI K.RAC TREBA DA SE DESI PA DA SE ODIGRA NORMALNA TEKMA???

Tebi @babilon svaka cast na objektivnosti, da je vise navijaca kao sto si ti dole, ovakve stvari se ne bi ni desavale. Pozdrav i sve najbolje

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 apr 2010, 21:49

[quote="king_george"]Nakon sat vremena koliko je prekid trajao, sudija je ipak odlučio nastaviti utakmicu, nakon što se ispraznila tribina, ali ne intervencijom policije, već zato što su navijači odlučili otići kući. Da nije tužno bilo bi smiješno.
quote]

:lol: :lol: :D :D :D hahaha, presmiješno :D :D Policajci garant grickali koštice i posmatrali navijače u njihovim izljevima "ljubavi" :D :D
Mislim da je sudac trebao jednostavno konačno prekinuti utakmicu (a ne dopustiti ovoliki prekid) te da se za zelenim stolom kasnije registrira 3:0 za Željezničar uz dodatne sankcije za ekipu Zrinjskog, što novčane, što zabranu igranja pred vlastitim navijačima (što će se vrlo vjerovatno i dogoditi u narednim danima).
Inače, sramota za navijače Ultrasa (bar po onome šta sam čuo). NIje im ovo trebalo. Dostojno treba bodriti svoj klub i u porazu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 21:50

19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....

evo sta sam napisao prije tekme...ali ovo je JADNO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 apr 2010, 21:51

drug je napisao/la:1 1 jadovi...ali neka se odigra 90 minuta. Mi cemo proci aBd. Vama kazna svakako ne gine...isto tako ni sudiji...ni HSK Zrinjskom kao organizatoru ove smijurije. Nije frka sto se nastavila tekma, i treba...ali cekati sat vremena da "navijaci" odu kuci i ne poduzeti nista da smiri situacija je sramota!

STA KOJI K.RAC TREBA DA SE DESI PA DA SE ODIGRA NORMALNA TEKMA???

Tebi @babilon svaka cast na objektivnosti, da je vise navijaca kao sto si ti dole, ovakve stvari se ne bi ni desavale. Pozdrav i sve najbolje
ova ce utakmica sutra biti na CNN-u

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 apr 2010, 21:53

Ova odluka sudije pokazuje da jednostavno nema kvalitetu za polufinale utakmice!
Majko moja ovo samo ama bas samo ima u nas!
HSK Zrinjski Mostar

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 apr 2010, 22:05

Ma nebi vi nas dobili da se utakmica igrala jos 5 dana, nego eto, vama na obraz ova lakrdija i kup utakmica :)

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 14 apr 2010, 22:06

ma ova stoka iz mostara napravila problem bacali kamenje,pirotehnička sr. da bi došlo do jednostatnog prekida....onda su ocistili tribiu sa ultrasima i utakmica se nastavila zrinjski dao go,1-1 željo šampion KUP KUP KUP KUP JE NAŠ

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 apr 2010, 22:07

Hvala ti Željo, što narednih cc mjesec dana neću čitati nebuloze hškz zrinski, svetinje, samo zrinja i ostalih pokemona....
Strauss Junior

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 14 apr 2010, 22:07

Babilon je napisao/la:
Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.
Cestitam Zeljeznicaru na pobjedi i zasluzenom prolasku u finale kupa,zrinjski ima pojedinih igraca koji jednostavno ne mogu igrati protiv fizickih mocniji ekipa!
Ponasanje pojedinaca koji sramote i stete ugledu kluba treba potjerati sa stadiona!

Svaka cast Babilon na ovom postu ;)
AMAR OSIM!

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 14 apr 2010, 22:10

Kup je vas :D :D :D :D :twisted: :twisted:
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 apr 2010, 22:12

mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
momak sta ono rece?? eo koda gledam nema lika narednih 5 dana na forumu :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.