Samo jedan klub samo jedan grad VELEZ MOSTAR za tebe zivim ja....
Bravo Zeljo.... Bravo i za Ultrase, vasu kulturu ni Aleksa Santic nebi mogao opisati

jesil mu se javio.....nedaTM87 je napisao/la:javit cu ti se veceras poslije tekmemostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI![]()
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
Hahahahaha ti si najludji lik na ovom forumu 99%(ostavicu 1 posto da se ne provalim ko @mostarskiprvak )navija za svakog da li mozda navijas za zepce,igman itd...Zavidovićanin je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam puse (Nisam iz Sarajeva ali volim Zelju uglavnom vise od Zrinjskog), ali i Velez vise volim od Zelje...
Bravo Zeljo.... Bravo i za Ultrase, vasu kulturu ni Aleksa Santic nebi mogao opisati
Zeljin igrc je krenuo da izvede aut a ovi Ultrasi poceli bacati kamenje, flase na njega.... i prekid .Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Imam li pravo da navijam za dva kluba u BiH? Sta cu ja, kada je "moja" Krivaja u Drugoj ligi Federacije "CENTAR", da za nju navijam??? Nema sanse, a koliko ja znam Sarajlije i Mostarci (Velez) su u dobrim odnosima...Tako da, jbg i najbolji grijesedark_devil je napisao/la:Hahahahaha ti si najludji lik na ovom forumu 99%(ostavicu 1 posto da se ne provalim ko @mostarskiprvak )navija za svakog da li mozda navijas za zepce,igman itd...Zavidovićanin je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da nam puse (Nisam iz Sarajeva ali volim Zelju uglavnom vise od Zrinjskog), ali i Velez vise volim od Zelje...
Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ova ce utakmica sutra biti na CNN-udrug je napisao/la:1 1 jadovi...ali neka se odigra 90 minuta. Mi cemo proci aBd. Vama kazna svakako ne gine...isto tako ni sudiji...ni HSK Zrinjskom kao organizatoru ove smijurije. Nije frka sto se nastavila tekma, i treba...ali cekati sat vremena da "navijaci" odu kuci i ne poduzeti nista da smiri situacija je sramota!
STA KOJI K.RAC TREBA DA SE DESI PA DA SE ODIGRA NORMALNA TEKMA???
Tebi @babilon svaka cast na objektivnosti, da je vise navijaca kao sto si ti dole, ovakve stvari se ne bi ni desavale. Pozdrav i sve najbolje
ma ova stoka iz mostara napravila problem bacali kamenje,pirotehnička sr. da bi došlo do jednostatnog prekida....onda su ocistili tribiu sa ultrasima i utakmica se nastavila zrinjski dao go,1-1 željo šampion KUP KUP KUP KUP JE NAŠDon Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Babilon je napisao/la:Desilo se da navijacka tribina s ultrasima nije dozvolila izvođenje auta ,gađali su kamenicama,bocama i sl igrace Zeljeznicara koji nisu nista krivi,utakmica koja je bila dosta sjeckana i lose vođena od glavnog sudca koji je izazivao gnjev navijaca,u prvom pol uz dva ulaska medicinskog osoblja i bakljade koja je prekinula utakmicu 2,3 min sudija nije produzio niti jednu minutu,ostalo po meni je svirao ok,imao je steta i na jednu i drugu stranu,nije bio zreo za vođenje ovakve utakmice,ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo kao i posjeta unatoc kisi,Zrinjski lose igrao doduse ne toliko lose koliko je Zeljo ne toliko tehnicki bolji nego je PUNO PUNO pripremljeniji i jaci u duelima,igraci Zrinjskog se odbijaju od njih kao od stupa,sve lopte u duelu su bili njihove,moje neko viđenje suđenja nije toliko bas ometalo igru koliko je Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne ove godine tocnije proljeca katastrofalno pripremljen,vracanje i pokrivanje terena lose da ne moze losije,mozda je dobro sto po svemu sudeci necemo vidjeti evropu jer sa ovakvom igrom ponovio bi se neki partizan definitivno.Don Corleone je napisao/la:Jel zna neko šta se tačno desilo na utakmici ????
Cestitam Zeljeznicaru na pobjedi i zasluzenom prolasku u finale kupa,zrinjski ima pojedinih igraca koji jednostavno ne mogu igrati protiv fizickih mocniji ekipa!
Ponasanje pojedinaca koji sramote i stete ugledu kluba treba potjerati sa stadiona!
momak sta ono rece?? eo koda gledam nema lika narednih 5 dana na forumumostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI![]()
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.