HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

vfc1922
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la vfc1922 » 14 apr 2010, 22:14

Forza velez je napisao/la:Kup je vas :D :D :D :D :twisted: :twisted:
Halo tembelu, ne predstavljaj se ko Veležovac. Svaki Veležovac zna da se piše forzza. I mi se ne igramo sa komšijama večeras, mi ih preuzimamo za 10 dana :twisted: :twisted: :twisted:
Nedajte se komšije, sve je ovo sport, nekad se mora i izgubiti. Malo na težak način to naučite, ali bolje ikad nego nikad.
Zadnja izmjena: vfc1922, dana/u 14 apr 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 14 apr 2010, 22:15

za neda

ja bi sam sebe banovo da sam on

cestitke zrinjskom na zasluzenoj lakrdiji

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 apr 2010, 22:19

BlueSharks je napisao/la:Hvala ti Željo, što narednih cc mjesec dana neću čitati nebuloze hškz zrinski, svetinje, samo zrinja i ostalih pokemona....
Upravo tako, seljadija klasična. Sramota je na šta je Mostar spao. Eksurzija boys-i sad po betonu hodaju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 apr 2010, 22:20

sam slike kad vidiš dosta ti muka fuj ;) :o :roll:

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 22:21

Ljudi bio sam na utakmici do prekida. Iz Mostara sam i navijam za Želju. Onoliko mržnje i primitivizma na jednom mjestu je sramota njima, nikada neće biti ono što je Željo jer su pravo mali i nikada neće biti ništa drugo. Ja sam sjedio na tribini sa ljudima koji navijaju za Zrinjski i sve do gola moglo se trpiti, bilo je tih nasih da kazem ''normalnih'' dobacivanja, psovki i sl. Nakon gola utrcao je u teren navijac Zrinjskoga i krenuo da napadne Šehića al prošlo je to bez posljedica, i lik ostaje iza Šehinog gola kao biću fin, , užas. Cijelo vrijem Željo je apsolutno dominirao i kontrolisao utakmicu, Zrinjski je fkt mal. I onda pokušaj da se izvede aut, Bajić nekoliko puta, nakon smirivanja tih idiota od strane igrača i trenera Zrinjskog no bezuspješno. Traje to nekih 30 minuta i nikom ništa. Za to vrijeme sa druge strane, tribina gdje sam i ja sjedio, ljudi gađaju našu klupu čime se stigne, ljudi srednjih godina, čak i stariji ne djeca, i aplaudira se na to konstantno. Policija posmatra majmune naslonjene na zid, jal ti ogradu stadiona, kako gadjaju i ubacaju razne predmete u teren bez ikakve reakcije.
Lijepo je biti normalan, oni se time ne mogu ponositi, makar ti koji su bili veceras tu i aplaudirali na primitivizam i idiotizam.

Željo je veliki a oni su jadni sa ljudima i ponasanjem koje su veceras prikazali. Lijepo je to što smo mi nakon izgreda idiota na Grbavici osudili i osjecali sramotu nakon toga čina, nikada ne bih bio u kozi malodusnih idiota sa stadiona pod Bijelim brijegom večeras nazočnih.
Ja zaista vjerujem da će se svi pozabaviti ovakvim nasramotnim situacijama za dobrobit svakoga ko imalo pameti ima. Iskreno mi je žao što tavorimo u jadu ovakvome.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 apr 2010, 22:26

Vjerujem ti legendo, znao sam i ja otići među te starije papke, da ti se život zgadi. Rekao sam ja davno za njih je boćanje jedini sport.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 22:29

Valjda ćemo se nekada sjetiti da idioti ne treba da dominiraju, ja iskreno vjerujem da ovo nikome ne treba, i da je ta dominacija prividna. Kako bi lijepo bilo kad bismo stali protiv ovakvih čemera svi zajedno, al eto ne bi se reklo da je to skoroga datuma, Nadati se kraju, valjda nekad kad se svi zagrcamo sranjima koje sami pravimo.

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:34

U ovom Zrinjskom jedino vrijede Jović i Šunjić, i Babilon, a i oni im odoše na kraju sezone, a Babilon će preći za Želju

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 apr 2010, 22:45

e da mi je dozivit da neko kaze bravo svaka cast bolji ste (sto je evidentno) nek ste prosli ko da bi se rodio (cast izuzetcima). imal utakmice da sudija nije teglio. ja da sam navijac zrinjskog ja bi otiso spavat stid bi me bilo diskutovat sa CIVILIZOVANIM narodom.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 apr 2010, 22:50

pa dobar je rezultat i polufinale kupa pa jel tako
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2010, 22:51

tax je napisao/la:pa dobar je rezultat i polufinale kupa pa jel tako
slažem se
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neko iz mase
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase » 14 apr 2010, 22:57

Nije najviše zabrinjavajuce sto se desi belaj, nego sto se to opravdava sranjem koje je neko drugi napravio il kako već. Al valjda je to to, Balkan i ****, šta ćeš, grcaj prijatelju jeb ga, :).

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 apr 2010, 23:08

zrinjevci,bas ste ispali papci veceras
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 14 apr 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 apr 2010, 23:13

ronaldo9 je napisao/la:U ovom Zrinjskom jedino vrijede Jović i Šunjić, i Babilon, a i oni im odoše na kraju sezone, a Babilon će preći za Želju
Samo Zrinja i da se bore za opstanak ;) !!!
90 % ce navijaca svog kluba uvijek okriviti sudiju i tu traziti nemoc,al brate nama je sudac samo jedan napad ili dva prekinuo a to je kod građenja lopte Dragicevica,znaci imao si mogucnosti napadat.
Hadzic-Nije imao posla ,nije kriv za gol-
Ivankovic-Legenda,momak koji zivi za Zrinjski to pokazuje na terenu,MAKA CARE!
Markovci-prvo poluvrijeme par prodora,falila zavrsnica,sve u svemu solidan.
Sunjic-odigrao solidno i borbeno vidi se da je junior bio svoje maticne ekipe.
Zurzinov-Niti jedan prodor na utakmici,losa suradnja sa Stojanovice.
Anicic-Momak odigrao solidno al se na trenutke gubio,posljedica ozljede i ceste promjene mjesta.
Zadro-Jedan sut kod 0:0 sa desetak metara je uspio zajeb...,no borio se i jedna od boljih utakmica u zadnje vrijeme.
Zizovic-Ima poteze,ima igru al nema kondicije,premalo u odbrani i premalo se krece-
Stojanovic-losa partija,losi potezi,malo loptu imao u nogama.
Selimovci-zivi petljaros sa loptom,vise ga sjest na klupu i dati sansu Susicu P. ili Sarcu nemogu gore od njega.
Dragicevic-Povlacim sve sto sam ikada protiv Kordica napisao!
HSK Zrinjski Mostar

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 14 apr 2010, 23:39

ispali smo u dvije utamice od boljeg tima..čestitke želji....ovo je dno dna i ovaj igrački kadar se mora mijenjati,šta bola više mi očekujemo od ovih igrača ,oni su dali svoj maximum i fala im za to ali brate pedala za pola tima na kraju sezone treba i vovest više nekoliko kvalitetnih pojačanja i ovog našeg predsjednika mršnut u kruševo odakle je,, i nek tamo vodi nk kruševo...UPRAVA NAPOLJE
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 apr 2010, 23:45

brato je napisao/la:ispali smo u dvije utamice od boljeg tima..čestitke želji....ovo je dno dna i ovaj igrački kadar se mora mijenjati,šta bola više mi očekujemo od ovih igrača ,oni su dali svoj maximum i fala im za to ali brate pedala za pola tima na kraju sezone treba i vovest više nekoliko kvalitetnih pojačanja i ovog našeg predsjednika mršnut u kruševo odakle je,, i nek tamo vodi nk kruševo...UPRAVA NAPOLJE
u lozi su sjedili taj predsjednik i ono **** od Corica Miroslava koji samo gleda svoj interes i provizuju na ulaznicama te nekim igracima koje pokusava utopiti za sitnu lovu,zeljina uprava iza mene skace,dere se ,govori hajde hajde,psuju,vide se da ljudi zive za Zelju a oni nasi ko kakva gospoda koja je to postala cim je odijelo na sebe obukla a sljegla sa sela ,sjedi i suti ,imaju onaj pogled u prazno,kao da nisu na utakmici :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 apr 2010, 00:09

Evo izgleda da ce i 4. mjesto voditi u evropu a za njega se bore Siroki,Sarajevo ,Velez i nas klub"
U evropi smo sa i kud i kamo jacom ekipom lose prolazili,stoga mozda bi sto se tice igrackog kadra bilo dobro pauzirati ovu godinu,realno gledajuci,no gledajuci finacijski ,evropa je potrebana ako nista zbog te jedne utakmce i neke zarade koja je za nase prilike vise nego solidna,evropa je veceras izgubljena u kupu ali evo prvenstvo nam pruza neke sanse jos uvijek.
moja prognoza ova 4 tima koliko mogu bodova u nastavku osvojiti!
Siroki:15 u gostima ce vjerovatno svladati Travnik ,ostalo izgubiti i kuci pobjeđivati.
Sarajevo:10 bodova,po meni imaju daleko najgori raspored jer igraju sa Zeljom,Sirokim,Zrinjskim,Borcem,a gostuju davljenicima Zvijezdi i Rudaru.
Velez:10 bodova također nezgodan raspored i gostovanje Zelje i Borca !
Zrinjski:15 bodova ako se kuci pobjede Olimpik,Modrica,Laktasi i Celik sto je realno a Leotar je uvijek bio u dobrim odnosima s nasim pa nam mozda daju tri boda! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 00:27

sa ovom ekipom teško će biti i 4 mjesto osvojiti.....
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 apr 2010, 00:31

brato je napisao/la:sa ovom ekipom teško će biti i 4 mjesto osvojiti.....
A sta's!
HSK Zrinjski Mostar

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 apr 2010, 00:32

brato je napisao/la:sa ovom ekipom teško će biti i 4 mjesto osvojiti.....
1.Zeljo
2.Borac
3.Sarajevo
4.Zrinjski
BosnaE

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.