Bosanske piramide
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Bosanske piramide
Nikad prezalit onog cenera za gorivo do Visokog.....al cevapi kod faraona su bili dobri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Meni samo nije jasno zasto mediji evo godinama vise ne prate iskopavanja i price oko Visockih piramida. Kad su tek poceli nisi mog'o upalit TV ili otic' na internet a da ne naletis na neki tekst o piramidama a sad su izgleda svi zaboravili na to. 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
NEZALAGANJE je napisao/la:Zalosno je sto drzava ima more pametologa i lezihljebovica poput tebe koji samo s.eru,a nista ne rade...Taj sarlatan,kako ga ti nazivas je gospodin za tebe i ostvaren covjek,cak i prije ovog projekta...Platio bi da vidim tvoj rezime u usporedbi s njegovim,pa da se vidi ko je sarlatan!?Saurman je napisao/la:Žalosno je ovako gledati ljude koji lome kičmu za onog šarlatana koji im baca ublehe već godinama.
Samo ti vjeruj u piramide i Osmanagića daleko ćeš dogurati.

Zato što tamo nema ništa vezano za piramide.Keenan.- je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto mediji evo godinama vise ne prate iskopavanja i price oko Visockih piramida. Kad su tek poceli nisi mog'o upalit TV ili otic' na internet a da ne naletis na neki tekst o piramidama a sad su izgleda svi zaboravili na to.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
1.Volip bih da su tu piramide ili bar neki staro grad.
2.Osmanovic je jeziv lik. Nekako na prvi pogled kontam nije cist taj covjek..
2.Osmanovic je jeziv lik. Nekako na prvi pogled kontam nije cist taj covjek..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Doktor

[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Doktor![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima brdo prekriveno zelenilomSaurman je napisao/la:
Zato što tamo nema ništa vezano za piramide.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo citam da neka pjevacica dolazi na piramidu prvog dana ljeta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ako dođe karleuša neće biti dobro... ko zna kakve nakaze iz mračnih eona prošlosti mogla prizvati svojom ličnošću i pevanjem... još solsticijsamo_lijevo je napisao/la:Evo citam da neka pjevacica dolazi na piramidu prvog dana ljeta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Od pompeznog najavljivanja piramida do šatorskih događaja 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma jok, neka iz Turske.DANTES je napisao/la:ako dođe karleuša neće biti dobro... ko zna kakve nakaze iz mračnih eona prošlosti mogla prizvati svojom ličnošću i pevanjem... još solsticijsamo_lijevo je napisao/la:Evo citam da neka pjevacica dolazi na piramidu prvog dana ljeta.
“Anđeoski glas” iz Turske, Seda Bagcan, dolazi da pjeva 21. juna 2015. za ljetni solsticij na vrhu Bosanske piramide Sunca. Kao i svake godine, na najznačajniji dan u životu Planete Zemlje, prvog dana ljeta, u Visoko dolaze stotine zaljubljenika piramida i pozitivne energije Bosanske doline piramida. Nakon obilaska podzemnog kompleksa tunela Ravne i megalitnih blokova Bosanske piramide Sunca, dolaze na vrh najveće i najstarije piramide na svijetu.
Sobom donose osmijehe sa svih kontinenata, a odlaze puni pozitivnih utisaka o projektu istraživanja piramida u Visokom, ali i o BiH u cjelini.
Ove godine će se za dobro raspoloženje prisutnih pobrinuti popularna turska pjevačica Seda Bagcan. U svojoj karijeri nastupala je u izvedbi opera i opereta Opere u Ankari, te pop i jazz orkestara. Učestvovala je i u takmičenjima za Pjesmu Eurovizije i Golden Antenna Festivala. Diplomirala je kao elektroinžinjer na Univerzitetu METU. Poznaje alternativnu i komplementarnu medicinu, specijalizirala je proizvodnju biomedicinske opreme, a majstor je joge i reikija. Održava međunarodne seminare gdje se muzika i nauka koriste za liječenje.
Snimila je dva albuma kao kombinaciju turske muzike i mantre (“Sunrise” i “Remember”), a na trećem albumu (“Sufi Soul Neyim”) joj pjesme odišu dubokom refleksijom sufi filozofije. Četvrti album joj nosi naziv “I am that I am” na kome je autor svih kompozija i tekstova.
Njen nastup počinje u nedjelju 21. juna 2015. u 18 sati.
piramidasunca.ba
Pa i jeste u vezi piramida.Heller je napisao/la:Od pompeznog najavljivanja piramida do šatorskih događaja

Šta poredace jagnjad pod satorom u obliku piramide i dokazat da je ima 

Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
VISOKO PREPLAVLJENO TURISTIMA
Visoko je ovih dana preplavljeno turistima, odzvanjaju strani jezici, redovi gostiju na ulazu u Prahistorijski podzemni labirint Ravne. Proteklih dana ugostili smo turiste iz Austrije, Bugarske, Slovenije, Holandije, Madžarske. Rade hoteli, moteli, pansioni, restorani, kafei, taxisti, benzinske pumpe, nova dva tržna centra su izgrađena, treći je u fazi gradnje. Kako je primjetio jedan od vodiča Fondacije, Visočanin Haris Delibašić, građani Visokog se privikavaju na turizam u punom zamahu te sve više iznajmljuju privatni smještaj turistima koji žele duže da borave u ovom gradiću. Visoko se više ne može prepoznati. Od turistički nezanimljivog mjesta procvjetao je u jednu od najzanimljivijih lokacija u svijetu.
Haris ističe da ne može prepoznati svoj rodni grad.
- Pitam sebe jeli ovo Visoko od prije deset godina, ne mogu više svoj rodni grad prepoznati. Mislim da su za Visoko došli bolji dani zahvaljujući projektu istraživanja piramida – zaključio je.
http://piramidasunca.ba/bs/offline-page ... stima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel Visoko gdje je nekad bilo......hehehe.....sta procita braco moja mila.....
Zbogom Bosno odo u Visoko
Zbogom Bosno odo u Visoko
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.