FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 19 apr 2015, 14:30

CARSON je napisao/la:Protiv Slavije su igrala cak sedam igraca koji koji su ponikli na Grbavici
Memija,Bajic,Hadziahmetovic,Sadikovic,Hasanovic,Colic i Beganovic :clap: :clap: :clap:
Kralju izvini ali fakat nekoga na ovoj temi zaboli juznije od duse za vas igracki kadar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 apr 2015, 14:38

MortemHz je napisao/la:Koga zanima gdje je ko ponikao,kad nece niko da predje za vas + kad nemas para normalno da ce ti igrati mladji igraci,ili oni ili iz 3 hrvatske-zapad,znas primjer sam
Slazem se brate sa tobom ali vi toj nasoj gladnoj djeci gledate u guzove :rol: :rol: :rol:
Mozda ces doziviti dan kad ce u tvom malom klubu u prvoj postavi igrati djeca koja su ponikla u FKS pa ces shvatiti o cemu ti pricam

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 19 apr 2015, 14:39

MortemHz je napisao/la:Koga zanima gdje je ko ponikao,kad nece niko da predje za vas + kad nemas para normalno da ce ti igrati mladji igraci,ili oni ili iz 3 hrvatske-zapad,znas primjer sam
Pa eto mi imamo pare pa nema rezultata, jesi se mozda upitao zasto ? Zato sto imamo strucnjake u upravi koji su doveli polovne, potrosene igrace a ne pojacanja. To su igraci koji su predstavljenji kao super snaga za nase lige! Zeljo ima svoju omladinu uz druge igrace pa imaju rezultat i kontinuitet, a neko ih vrjeđa da nemaju za vode.

Nasa yebena akademija od koliko miliona ? Gdje su ti talenti, sem ovih vjecnih Cimirota i Radovca ?

A mi cemo vjerovatno na kraju ove sezone otpustit oređeni broj igraca, dovesti nove i opet to treba ukonponovati i sloziti kako treba, naravno u nasem slucaju promjenit 1-2 trenera. Samo da Tan ne stavi kapak na novce pa cemo i mi raspolagati cime imamo. Valja nam igrati europu - sa trenutnom formom bi nas Kukesi, ovi sa Malte opet obrukali.

Onda kada treba da krene nova sezona neka se opet neko u upravi napravi pametan i kaze da smo glavni klub u ligi, najbolji, najjaci kao i sve ove sezone i neka digne euforiju, igracima praviti presice, medijima davati novce da nas velicaju, da se visoko leti pa da tresnemo od dno.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 apr 2015, 14:42

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2015, 14:44

Ja eto mi imamo para i para,ne budi naivan...ne bi imali ovakvu ekipu da imamo para koliko ti mislis i o kakvoj akademiji pricas sad? to moze biti tema za par godina a ti dosljo za svoj klub govori da je mali kao sto i jeste a moj ostavi na miru,ne zanima me odakle je igrac,zanima me samo rezultat
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 19 apr 2015, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 apr 2015, 14:45

Ojj jesu se nakotilo na temu sta je ovo ?? Možda su fulili temu?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 apr 2015, 14:47

RuleHz je napisao/la:Ojj jesu se nakotilo na temu sta je ovo ?? Možda su fulili temu?
Srce ih vuce ovamo bracika. :urnebes:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 apr 2015, 14:48

Vjerovatno brate. Al mogu im se brate smijat do mile volje bgm haaha

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 apr 2015, 15:21

Horde Zla Horde Zla su poludile
ako nema kupa bice titule

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 apr 2015, 15:25

Za sve teskoce, Lijepi Head je tu da bi riješio naše probleme :D

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 apr 2015, 15:29

Rikardo je napisao/la:
Pa eto mi imamo pare pa nema rezultata, jesi se mozda upitao zasto ? Zato sto imamo strucnjake u upravi koji su doveli polovne, potrosene igrace a ne pojacanja. To su igraci koji su predstavljenji kao super snaga za nase lige! Zeljo ima svoju omladinu uz druge igrace pa imaju rezultat i kontinuitet, a neko ih vrjeđa da nemaju za vode.

Nasa yebena akademija od koliko miliona ? Gdje su ti talenti, sem ovih vjecnih Cimirota i Radovca ?

A mi cemo vjerovatno na kraju ove sezone otpustit oređeni broj igraca, dovesti nove i opet to treba ukonponovati i sloziti kako treba, naravno u nasem slucaju promjenit 1-2 trenera. Samo da Tan ne stavi kapak na novce pa cemo i mi raspolagati cime imamo. Valja nam igrati europu - sa trenutnom formom bi nas Kukesi, ovi sa Malte opet obrukali.

Onda kada treba da krene nova sezona neka se opet neko u upravi napravi pametan i kaze da smo glavni klub u ligi, najbolji, najjaci kao i sve ove sezone i neka digne euforiju, igracima praviti presice, medijima davati novce da nas velicaju, da se visoko leti pa da tresnemo od dno.
Vrati se opet u plavi tabor i navijaj za njih, ne bi ti bilo prvi put. Prošle godine je Zrinjski osvojio ligu, cudo pa sada nisi ultras iz Mostara. Uljezi dernece na ovoj temi, a šta radi moderatori?
Das Ist Walter

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 apr 2015, 15:38

Moje misljenje Ako ce Meho dobit Otkaz Ako izgubi od olimpika, bolje bi bilo da su mu Dali Otkaz u petak. Ako Meha smjene moj prvi izbor Branko Karacic.

A ja Sam za da kodro ostane bez obzira sta da se desi u ovoj sezoni. :kafa:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 apr 2015, 15:59

Igrači ce dolaziti i odlaziti , ali Meho neće otići!!!
Meho ima punu podršku uprave!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 apr 2015, 16:02

Meho ako kojim slucajem ode sva sredstva usmjeriti prema Darku Milanicu. Covjek je vrhunski trener, doslovno je stvorio Maribor.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 apr 2015, 16:04

RuleHz je napisao/la:Igrači ce dolaziti i odlaziti , ali Meho neće otići!!!
Meho ima punu podršku uprave!!!

Da Meho ce biti trener Sarajeva do kraja prvenstva,i tu nam je rasprava bez veze.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 apr 2015, 16:19

EVO JEDNA PROVJERENA INFORMACIJA

Za sve probleme koji se desavaju u nasem klubu, odgovoran je iskljucivo Ibrakovic. U svlacionici niko ni sa kim ne prica. Svaki njegov igrac mora ove sezone odigrati po 9 utakmica da bi se pare rastalile. I zato nemojte kriviti Mehu je ocigledno nije kriv. Teleca glava je u ovo uvukla i Dinu Selimovica koji je sigurno dobar momak. Gdje god je hajvan bio napravio je belaj i pobjegao. Trebamo mu i mi zapaliti auto i otjerati **** iz kluba. Bilibija se zali sto mu je plata 80 000 godisnje a Bekni 200 000. Situacija katastrofalana. Uljeze treba pronaci i izbaciti, a ceribsaša je ocigledno Ibrakovic.

Ko ne vjeruje u ovo moze provjerit kod mnogih u klubu.

Ja ne znam sta se zaista desava, svi mi volimo ovaj klub, ali kad mi je frajer (koji radi u klubu) sinoc rekao da mi necemo dobiti ni Sirokog ni Zelju na Kosevu, srce mi zamalo nije stalo i da ne mozemo biti prvaci.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 apr 2015, 16:30

Amca007 je napisao/la:EVO JEDNA PROVJERENA INFORMACIJA

Za sve probleme koji se desavaju u nasem klubu, odgovoran je iskljucivo Ibrakovic. U svlacionici niko ni sa kim ne prica. Svaki njegov igrac mora ove sezone odigrati po 9 utakmica da bi se pare rastalile. I zato nemojte kriviti Mehu je ocigledno nije kriv. Teleca glava je u ovo uvukla i Dinu Selimovica koji je sigurno dobar momak. Gdje god je hajvan bio napravio je belaj i pobjegao. Trebamo mu i mi zapaliti auto i otjerati **** iz kluba. Bilibija se zali sto mu je plata 80 000 godisnje a Bekni 200 000. Situacija katastrofalana. Uljeze treba pronaci i izbaciti, a ceribsaša je ocigledno Ibrakovic.

Ja ne znam sta se zaista desava, svi mi volimo ovaj klub, ali kad mi je frajer (koji radi u klubu) sinoc rekao da mi necemo dobiti ni Sirokog ni Zelju na Kosevu, srce mi zamalo nije stalo i da ne mozemo biti prvaci.

Nemoj više provjerenih molim te. :facepalm:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 apr 2015, 16:32

Ma nek Mehaga aBd u srijedu krene sa 2 napadaca (Benko i Krste) i ne trebamo se sikirati.
Niko ne zna sta je sa Cimijem?

Sta je ovo idu treneri ko carape? :rol:
Imam osjecaj da ce siroki tek sad pocet lose igrati, jer je otjerao Musu u najnezgodnijem trenutku , al haj treba pricekat...

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE ! ! !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2015, 16:32

shta ti to ima iko govoriti?pa valjda imash ochi[WHITE SMILING FACE],kontrapruduktivno bi bilo sada ishta mjenjat,sachekati kraj sezone i podvuchi crtu,ako ne osvoje titulu komplet sportskom segmentu se zahvaliti i ponovo pocheti ispochetka

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 apr 2015, 16:32

Amca007 je napisao/la:EVO JEDNA PROVJERENA INFORMACIJA

da ti nisi prico sa Prljacom pa njega puklo da radi u FKS

I Bilbija ima 280 milja a Benko 535 milja.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.