AVNOJ je napisao/la:Jeste smjesni na sta se zaljepiste....ccccc
Nije do trenera mi nemamo igraca tipa Zeke, Saida.....ljudi koji su jednim potezom rjesavali ove utakmice gdje smo sad kiksali
Benko nije taj kapacitet i profil ma koliko ga mi dizali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Benki niko ne smije zamjeriti nista, covjek krv propisa da dodje do pisane lopte, maestro koji bi trebao da mu daje lopte i organizuje napade imao je citavih nula dodavanja prema njemu protiv celika, o cemu onda da pricamo, nama treba neko ko ce da kreira napade,ko zna da podvali loptu pa ce tek onda do izrazaja doci nasi i napadaci i krila, Said je to znao, Said je znao i sam u prodor krenuti i razbiti citavu odbranu protivnika i dati gol, Zeka je bio umjetnik sa loptom ali ni jedan od njih nije igrao klasicnog napadaca zato i branim Benku jer on bez dobrih lopti nista ne moze a nazalost nema mu je ko dati u ovom timu
edit: da dodam protiv celika u prvom poluvremenu se u jednoj situaciji nasao na krilu i tad je pokazao nasim igracinama kako se lopta ubacuje u sesnesterac, samo jbg valjda je on trebao da stigne taj svoj centarsut i da da gol jer nigdje nikog nije bilo tj samo je Bekic tu bio ali nista nije mogao pored celikovih stopera, sto dovoljno pokazuje da su nasi napadaci kad igraju sami u napadu skoro pa beskorisni ali za to je i Meho sam kriv