FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 19 apr 2015, 16:34

Amca007 je napisao/la:EVO JEDNA PROVJERENA INFORMACIJA

Za sve probleme koji se desavaju u nasem klubu, odgovoran je iskljucivo Ibrakovic. U svlacionici niko ni sa kim ne prica. Svaki njegov igrac mora ove sezone odigrati po 9 utakmica da bi se pare rastalile. I zato nemojte kriviti Mehu je ocigledno nije kriv. Teleca glava je u ovo uvukla i Dinu Selimovica koji je sigurno dobar momak. Gdje god je hajvan bio napravio je belaj i pobjegao. Trebamo mu i mi zapaliti auto i otjerati **** iz kluba. Bilibija se zali sto mu je plata 80 000 godisnje a Bekni 200 000. Situacija katastrofalana. Uljeze treba pronaci i izbaciti, a ceribsaša je ocigledno Ibrakovic.

Ko ne vjeruje u ovo moze provjerit kod mnogih u klubu.

Ja ne znam sta se zaista desava, svi mi volimo ovaj klub, ali kad mi je frajer (koji radi u klubu) sinoc rekao da mi necemo dobiti ni Sirokog ni Zelju na Kosevu, srce mi zamalo nije stalo i da ne mozemo biti prvaci.
Šapnuo Ibrakovic na uho Mehi, da njegovi igraci moraju igrati određeni broj utakmica. Šta ce Meho se jadan prepao i mora slušati i ''plesati'' kako Ibrakovic svira.

:facepalm:
Das Ist Walter

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 apr 2015, 16:35

Amca007 je napisao/la:EVO JEDNA PROVJERENA INFORMACIJA

Za sve probleme koji se desavaju u nasem klubu, odgovoran je iskljucivo Ibrakovic. U svlacionici niko ni sa kim ne prica. Svaki njegov igrac mora ove sezone odigrati po 9 utakmica da bi se pare rastalile. I zato nemojte kriviti Mehu je ocigledno nije kriv. Teleca glava je u ovo uvukla i Dinu Selimovica koji je sigurno dobar momak. Gdje god je hajvan bio napravio je belaj i pobjegao. Trebamo mu i mi zapaliti auto i otjerati **** iz kluba. Bilibija se zali sto mu je plata 80 000 godisnje a Bekni 200 000. Situacija katastrofalana. Uljeze treba pronaci i izbaciti, a ceribsaša je ocigledno Ibrakovic.

Ko ne vjeruje u ovo moze provjerit kod mnogih u klubu.

Ja ne znam sta se zaista desava, svi mi volimo ovaj klub, ali kad mi je frajer (koji radi u klubu) sinoc rekao da mi necemo dobiti ni Sirokog ni Zelju na Kosevu, srce mi zamalo nije stalo i da ne mozemo biti prvaci.
Ako je ovo istina, a ne vjerujem da jeste, Dino je za mene ISTI kao i Ibrak JER MU DOZVOLJAVA DA SE ZAJEBAVA SA IMENOM KLUBA. U tom slucaju da Bog da ih Tan sve rastjerao, i da nam dođu stranci voditi klub, a ne mahalci s talovima. Ali PODVLACIM, sumnjam da je ovo istina.
U INAT SVIMA 1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 apr 2015, 16:41

Ljudi razmišljajte glavom, manite se "insajderskih".

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 apr 2015, 16:42

Jeste smjesni na sta se zaljepiste....ccccc
Nije do trenera mi nemamo igraca tipa Zeke, Saida.....ljudi koji su jednim potezom rjesavali ove utakmice gdje smo sad kiksali
Benko nije taj kapacitet i profil ma koliko ga mi dizali.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2015, 16:42

imamo mi josh dosta debila i dushmana koji i dalje rade u klubu,legacy proshlih uprava koji su tim ljudima dali ugovore na neodredjeno vrijeme pa ih ne mozhemo nogirati,imamo mi josh bruku posla da klub postavimo na zdrave noge

VVVBK

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 apr 2015, 16:56

Evp ja imam prijatelja u klubu i odmah da ti kazem da lazes il su te slagali.
I ne potpisuje ugovore sa igracima Ibrakovic ni Dino vec upravni odbor.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 apr 2015, 17:00

Zar vas ima jos koji mislite da Meho igra kako mu Ibrak svira? Sjetite se samo zbog cega je hoMe napustio reprezentaciju...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 apr 2015, 17:02

AVNOJ je napisao/la:Jeste smjesni na sta se zaljepiste....ccccc
Nije do trenera mi nemamo igraca tipa Zeke, Saida.....ljudi koji su jednim potezom rjesavali ove utakmice gdje smo sad kiksali

Benki niko ne smije zamjeriti nista, covjek krv propisa da dodje do pisane lopte, maestro koji bi trebao da mu daje lopte i organizuje napade imao je citavih nula dodavanja prema njemu protiv celika, o cemu onda da pricamo, nama treba neko ko ce da kreira napade,ko zna da podvali loptu pa ce tek onda do izrazaja doci nasi i napadaci i krila, Said je to znao, Said je znao i sam u prodor krenuti i razbiti citavu odbranu protivnika i dati gol, Zeka je bio umjetnik sa loptom ali ni jedan od njih nije igrao klasicnog napadaca zato i branim Benku jer on bez dobrih lopti nista ne moze a nazalost nema mu je ko dati u ovom timu

edit: da dodam protiv celika u prvom poluvremenu se u jednoj situaciji nasao na krilu i tad je pokazao nasim igracinama kako se lopta ubacuje u sesnesterac, samo jbg valjda je on trebao da stigne taj svoj centarsut i da da gol jer nigdje nikog nije bilo tj samo je Bekic tu bio ali nista nije mogao pored celikovih stopera, sto dovoljno pokazuje da su nasi napadaci kad igraju sami u napadu skoro pa beskorisni ali za to je i Meho sam kriv
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 apr 2015, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2015, 17:04

Evolution87 je napisao/la:Zar vas ima jos koji mislite da Meho igra kako mu Ibrak svira? Sjetite se samo zbog cega je hoMe napustio reprezentaciju...

Ma stipu to....i provjerenih mi je preko glave a ne kontaju da to nije tako i ne moze biti a tebi sve najbolje za par mjeseci kada budes odlazio...sjever pamti teeee :salut: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 apr 2015, 17:15

@AVNOJ
Od Leona i ne treba ocekivati takve uloge na terenu, covjek je CF par ekselans i sve sto mu treba je jos jedan igrac u sesneastercu, ili bar krila koja nece bit odsjecena od sesnastetca. Opet ponavljam, sa ovako ocajnom igrom on zabije 5 golova u 7 utakmica, sta bi tek bilo da momci pocnu igrat kako dolikuje?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 apr 2015, 17:18

Ma jedina istina je da Meho NE ZNA. Nema znanja, nema autoritet. Ubio je sve i jednog igrača u pojam. Ekipa nam ne moze uvezati tri pasa...Nadam se što skorijoj smjeni trenera. A dao Bog , pa Meho dobio sve do kraja, pa da ga dižemo u nebesa u maju pred Vječnom. ;)
U INAT SVIMA 1946

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 apr 2015, 17:20

THEC je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Jeste smjesni na sta se zaljepiste....ccccc

Benki niko ne smije zamjeriti nista, covjek krv propisa da dodje do pisane lopte, maestro koji bi trebao da mu daje lopte i organizuje napade imao je citavih nula dodavanja prema njemu protiv celika, o cemu onda da pricamo, nama treba neko ko ce da kreira napade,ko zna da podvali loptu pa ce tek onda do izrazaja doci nasi i napadaci i krila, Said je to znao, Said je znao i sam u prodor krenuti i razbiti citavu odbranu protivnika i dati gol, Zeka je bio umjetnik sa loptom ali ni jedan od njih nije igrao klasicnog napadaca zato i branim Benku jer on bez dobrih lopti nista ne moze a nazalost nema mu je ko dati u ovom timu

edit: da dodam protiv celika u prvom poluvremenu se u jednoj situaciji nasao na krilu i tad je pokazao nasim igracinama kako se lopta ubacuje u sesnesterac, samo jbg valjda je on trebao da stigne taj svoj centarsut i da da gol jer nigdje nikog nije bilo tj samo je Bekic tu bio ali nista nije mogao pored celikovih stopera, sto dovoljno pokazuje da su nasi napadaci kad igraju sami u napadu skoro pa beskorisni ali za to je i Meho sam kriv
Nisam nista lose rekao za Benku mozda nas najbolji napadac poslje. Rata kojeg smo imali (ovde ne racunam Mulenovica a kad sam ga vec spomenuo steta bi bilo i da mu se mame ne sjetim) samo kazem da on nemoze napravit tu prevagu u igri jer sve nase generacije koje su imalo bile uspjesne su ga imale ( Skoro Hota Zeka Said) a sad nam takav igrac treba

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 apr 2015, 17:24

Trenutno je takva igra da nazalost ni on sam ne moze pokazati puni potencijal a moze i bolje od ovoga, i slazem se sa tim da nam takav igrac treba jer sigurno je da bismo mnogo vise mogli i bez problema dobijali tekme ali o takvim igracima tek na ljeto mozemo razmisljati, sad za sad imamo ovo sto imamo i vidjecemo kako ce sve ovo zavrsiti a ja se nadam da ce i ako osvojimo titulu uprava da se zahvali nekolicini igraca i da dovede pojacanja al bas pojacanja, njih istina treba i platiti ali bolje 3 takva igraca u timu i ostatak da ti budu neki mladji igraci nego da dovdees 8 prosjecnih igraca
Pyro is not a crime !

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 apr 2015, 17:28

Nukleus nesto
o kakvim ti ljudima pricas imenuj, otjerani su bolan svi jedino osto hurtic jel na njega mislis il na Soju.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 apr 2015, 17:38

THEC je napisao/la:Trenutno je takva igra da nazalost ni on sam ne moze pokazati puni potencijal a moze i bolje od ovoga, i slazem se sa tim da nam takav igrac treba jer sigurno je da bismo mnogo vise mogli i bez problema dobijali tekme ali o takvim igracima tek na ljeto mozemo razmisljati, sad za sad imamo ovo sto imamo i vidjecemo kako ce sve ovo zavrsiti a ja se nadam da ce i ako osvojimo titulu uprava da se zahvali nekolicini igraca i da dovede pojacanja al bas pojacanja, njih istina treba i platiti ali bolje 3 takva igraca u timu i ostatak da ti budu neki mladji igraci nego da dovdees 8 prosjecnih igraca
Misimovic, prijatelju Misimovic trebali su mu dati milion ako treba. To upravi najvise zamjeram jjebena njihova politika da zaradjuju od prodaje igraca
Mislim da ga sad spominju naveliko bio im je na dohvat ruke a zao im bilo para najveca njihova greska.
Sad bi protiv olomica bilo malo Kosevo sta bi ljudi htjelo doci al et...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 apr 2015, 17:45

[youtube][/youtube]

Nešto kontam, kako je ovde tribina strašno izgledala. Svi u crnom, kad su vidjeli štrumfovi da nas ima 3 milje sjebali se svi :cool: Bez bubnja, samo srca, ruke i dlanovi ;)

zašto nisu došle horde zla, ovdje nema hordi zla i plenum su nezaboravne zezancije :mrgreen:

SVI NA OTOKU! :cool:
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 apr 2015, 17:46

AVNOJ je napisao/la:
THEC je napisao/la:Trenutno je takva igra da nazalost ni on sam ne moze pokazati puni potencijal a moze i bolje od ovoga, i slazem se sa tim da nam takav igrac treba jer sigurno je da bismo mnogo vise mogli i bez problema dobijali tekme ali o takvim igracima tek na ljeto mozemo razmisljati, sad za sad imamo ovo sto imamo i vidjecemo kako ce sve ovo zavrsiti a ja se nadam da ce i ako osvojimo titulu uprava da se zahvali nekolicini igraca i da dovede pojacanja al bas pojacanja, njih istina treba i platiti ali bolje 3 takva igraca u timu i ostatak da ti budu neki mladji igraci nego da dovdees 8 prosjecnih igraca
Misimovic, prijatelju Misimovic trebali su mu dati milion ako treba. To upravi najvise zamjeram jjebena njihova politika da zaradjuju od prodaje igraca
Mislim da ga sad spominju naveliko bio im je na dohvat ruke a zao im bilo para najveca njihova greska.

Griješiš druže. Uprava je uradila sve i pare nisu bile problem, problem je bila njegova želja da igra u ovoj našoj ligi.
Das Ist Walter

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2015, 17:46

@sarajevo 22 ne mislim na shoju,hurti bi se isto zahvalio jer je i on dio sportskog segmenta,al nisam mislio ni na hurtu[WINKING FACE]

Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 19 apr 2015, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 apr 2015, 17:49

AVNOJ je napisao/la:

Jel ti STVARNO MISLIŠ da su pare bile problem za Misketa? :rol: :rol: :rol: :rol:

Pa lik nije htio igrati u nasoj ligi sta je s tobom...Vidiš da se penzionisao, kakve pare kakvi milioni, da je htio doci u ovu jadnu ligu , došao bi... :facepalm:
U INAT SVIMA 1946

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 apr 2015, 17:51

Svi ljudi u klubu su novi nema niko iz starih uprava

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum, MaroonBjelave, MaroonWhite1946 i 55 gostiju.