FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
zašto više pričati o jučerašnjoj tekmi mislim tiula je već tu 15 bodova je u igri a mi imamo barem 10 prednosti,treba se okrenuti Portu možda najvažnijoj našoj tekmi u ovoj sezoni,dakle ako Riberi bude mogao prvih pola sata ili poluvrijeme igrati imaćemo 2-0 na poluvremenu i plasman dalje, sigurno da ima još opcija ali neznam koje su,što kolega reče Badstuber i Dante čista nula trebaju ić u neke klubove iz dinjeg doma....samo da povedemo do 20-e.....
protiv porta volio bi vidjeti slj, formaciju :
---------lewa---------
-gotze-----------muller
------- thiago---------
--- --rode--lahm-------
bernat--badst---boa--waiser
----------Neuer-----
---------lewa---------
-gotze-----------muller
------- thiago---------
--- --rode--lahm-------
bernat--badst---boa--waiser
----------Neuer-----
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- FranckRibery
- Kontakt:
Fussballgott spreman, hajde makar neke pozitivne vijesti stizuu
idemo po prolaz iako ce bit zahebano

- Bayern@heart
- Kontakt:
za utorak molimo te peponja
------------------Neuer----------------------
Lahm-------Boateng---Badstuber----Bernat
--------Schweinstiger------Rode------------
Muller------------Thiago-------------Gotze-
------------------Lewandowski--------------
Trenutno najjače što imamo na raspolaganju iako Gece, Muller i Stuber moraju podici svoj nivo igre jer ako budu kao u posljednih nekoliko utakmica teško ćemo do polufinala.
Još nešto znali neko šta se dešava sa Martinezom prije mislim tri sedmice je bilo priče da se vraća od tog momenta za dvije sedmice, a prošlo je već tri sedmice njega još nema na timskom treningu. Da su u utorak zamislite Rode-Martinez na šesticama
------------------Neuer----------------------
Lahm-------Boateng---Badstuber----Bernat
--------Schweinstiger------Rode------------
Muller------------Thiago-------------Gotze-
------------------Lewandowski--------------
Trenutno najjače što imamo na raspolaganju iako Gece, Muller i Stuber moraju podici svoj nivo igre jer ako budu kao u posljednih nekoliko utakmica teško ćemo do polufinala.
Još nešto znali neko šta se dešava sa Martinezom prije mislim tri sedmice je bilo priče da se vraća od tog momenta za dvije sedmice, a prošlo je već tri sedmice njega još nema na timskom treningu. Da su u utorak zamislite Rode-Martinez na šesticama
- schweinsteiger
- Kontakt:
Momcina na danasnjem treningu
Bernat ce valjda biti spreman za Porto,dok se jos ne zna za Lahma i Riberya,ako sve bude uredu s Riberyem,mozemo ga ocekivati sutra na treningu.
Nakon utakmice protiv Hoffenheima,Pep je u svlacionici drzao govor.Ne zna se sta je pricao,ali je Rode izjavio da je bio veoma emotivan i da im je podigao samopouzdanje i da se u svlacionici osjeti timski duh.
Kasnije,na konferenciji za novinare,Pep je izjavio kako ljudi ne mogu pojmiti koliko je tezak mjesec iza njih i koliko je ponosan na ovaj tim i da vjeruje u svoje igrace.
Nakon utakmice protiv Hoffenheima,Pep je u svlacionici drzao govor.Ne zna se sta je pricao,ali je Rode izjavio da je bio veoma emotivan i da im je podigao samopouzdanje i da se u svlacionici osjeti timski duh.
Kasnije,na konferenciji za novinare,Pep je izjavio kako ljudi ne mogu pojmiti koliko je tezak mjesec iza njih i koliko je ponosan na ovaj tim i da vjeruje u svoje igrace.
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Valjda Pep Lama vrati tamo gdje i pripada. Lam na sredini je igrač manje. Onda bolje i da ne igra. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Za ove što ne znaju stanje s povredama.
Martinez i Robben se očekuju zajedno za 7-10 dana, Benatia i Starke 15 dana, Alaba oko mjesec.
Švajn spreman, Riberi bi sutra trebao biti i upitnik stoji da li će biti na spisku utorak večer.
Martinez i Robben se očekuju zajedno za 7-10 dana, Benatia i Starke 15 dana, Alaba oko mjesec.
Švajn spreman, Riberi bi sutra trebao biti i upitnik stoji da li će biti na spisku utorak večer.
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:Golcina mladjeg Riberyevog brata:
[youtube][/youtube]
Nerminovic je napisao/la:Mali Ribiluk![]()
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mozda bude i Ribac spreman u utorak ali et kaze Pep da ne vjeruje bas, Svajni ce biti spreman, i nadam se da cemo odigrati utakmicu sezone.
I da cemo ipak izboriti polufinale
edit> Martin Atkinson nam sudi u utorak, sudio nam i utakmicu u sezoni 2012 -2013 kad smo dobili u gostima Lillea sa 1-0
takodjer u sezoni 2010-2011 utakmicu grupne faze protiv Cluja , kad smo dobili sa 3-2 ...
I da cemo ipak izboriti polufinale
edit> Martin Atkinson nam sudi u utorak, sudio nam i utakmicu u sezoni 2012 -2013 kad smo dobili u gostima Lillea sa 1-0
takodjer u sezoni 2010-2011 utakmicu grupne faze protiv Cluja , kad smo dobili sa 3-2 ...
FC Bayern !!!!!
Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Polahko Lukavac, iako jos ne znam tacno ko si ti.Scholl je napisao/la:Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Prolazimo ba, dva gola razlike nije nista za Bayern. Samo da dobro udjemo u mec i to je to. "Porto hat hohe qualität" kaze Pep. A to mora rec da bi se jos ozbiljnije shvatilo.
hehe igrali smo u karslruheu na turnirima zajedno.. Mislim da smo ti ,dzambo, samko i ja za bayern navijaliedotabako je napisao/la:Polahko Lukavac, iako jos ne znam tacno ko si ti.Scholl je napisao/la:Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Prolazimo ba, dva gola razlike nije nista za Bayern. Samo da dobro udjemo u mec i to je to. "Porto hat hohe qualität" kaze Pep. A to mora rec da bi se jos ozbiljnije shvatilo.
sutra idemo po prolaz (bayern- porto 3:0), u korist nam ide to sto Bayern jos nije primio gol kod kuce u ligi prvaka...

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
kad bi barem i Pep ovo mogao da shvati...Centre forward je napisao/la:Valjda Pep Lama vrati tamo gdje i pripada. Lam na sredini je igrač manje. Onda bolje i da ne igra.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Peponja usliši naše molbe
-
Nerminovic
- Kontakt:
Peponja zna najbolje ali opet imam osjecaj da ce Alonso igrati umjesto Rodea i da ce Rafko igrati kao i uvijek...Rode ako bude igrao sve je u nasim rukama. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- GazijaKalesija
- Kontakt:
K'o plitak potok. 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
PACK MA'S!!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- schweinsteiger
- Kontakt:

PACK MA'S !
@omerbavarac
De malo baci kritike na Mullera,da konacno jednu razvali!
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.