FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Polahko Lukavac, iako jos ne znam tacno ko si ti.Scholl je napisao/la:Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Prolazimo ba, dva gola razlike nije nista za Bayern. Samo da dobro udjemo u mec i to je to. "Porto hat hohe qualität" kaze Pep. A to mora rec da bi se jos ozbiljnije shvatilo.
hehe igrali smo u karslruheu na turnirima zajedno.. Mislim da smo ti ,dzambo, samko i ja za bayern navijaliedotabako je napisao/la:Polahko Lukavac, iako jos ne znam tacno ko si ti.Scholl je napisao/la:Ovako desetkovani ne vjerujem da mozemo proci. Schweini nije ta prevaga na terenu.igrao on ili ne isto je. Riberi i robben jesu jer ih ponekad i trojica cuvaju a to otvara prostor. Vise se volim pozitivno iznenadit nego se nerealno nadat. Nemamo mi tu agresivnost i nas put u lp se u utorak zavrsava.
Prolazimo ba, dva gola razlike nije nista za Bayern. Samo da dobro udjemo u mec i to je to. "Porto hat hohe qualität" kaze Pep. A to mora rec da bi se jos ozbiljnije shvatilo.
sutra idemo po prolaz (bayern- porto 3:0), u korist nam ide to sto Bayern jos nije primio gol kod kuce u ligi prvaka...

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
kad bi barem i Pep ovo mogao da shvati...Centre forward je napisao/la:Valjda Pep Lama vrati tamo gdje i pripada. Lam na sredini je igrač manje. Onda bolje i da ne igra.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Peponja usliši naše molbe
-
Nerminovic
- Kontakt:
Peponja zna najbolje ali opet imam osjecaj da ce Alonso igrati umjesto Rodea i da ce Rafko igrati kao i uvijek...Rode ako bude igrao sve je u nasim rukama. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- GazijaKalesija
- Kontakt:
K'o plitak potok. 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
PACK MA'S!!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- schweinsteiger
- Kontakt:

PACK MA'S !
@omerbavarac
De malo baci kritike na Mullera,da konacno jednu razvali!
#miasanmia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ljudi moji, ne znam sto, ali sam ubjedjen da cemo rasut Porto sutra
3:0 il 4:0...
Zivi bili pa vidjeli
3:0 il 4:0...
Zivi bili pa vidjeli
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nadam se,ali ja i dalje nemam neki dobar osjecaj.NYKnicks Fan je napisao/la:Ljudi moji, ne znam sto, ali sam ubjedjen da cemo rasut Porto sutra![]()
3:0 il 4:0...![]()
Zivi bili pa vidjeli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja skroz opusten, nije kao prije bgm... ali eto, treba biti brate pozitivan uvijek. Nije 1:3 nenadoknadivo ha ya. Rani gol, i to je to.schweinsteiger je napisao/la:Nadam se,ali ja i dalje nemam neki dobar osjecaj.NYKnicks Fan je napisao/la:Ljudi moji, ne znam sto, ali sam ubjedjen da cemo rasut Porto sutra![]()
3:0 il 4:0...![]()
Zivi bili pa vidjeli
Bitno je da je Schweinsteiger spreman, valjda će i startat...Njegova prezentnost na terenu može biti zlata vrijedna.
Ali svakako se nadam da će biti drugačiji pristup, da ćemo krenuti hrabro, odvažno u duele, pa i oštrije, žešće. Trebalo bi par puta pokušat i sa šutevima iz daljine. A jednostavno onoliko griješit kao u prvom susretu, ne možemo nikako.
Jednostavno kvalitetniji smo tim i to treba samo na terenu pokazat....
A nemam tu šta dalje pričat, dovoljno sam već ranije rekao šta nije valjalo u prvom susretu, šta treba popraviti i slično. I da je prolaz jednostavno pod obaveza....
Ali svakako se nadam da će biti drugačiji pristup, da ćemo krenuti hrabro, odvažno u duele, pa i oštrije, žešće. Trebalo bi par puta pokušat i sa šutevima iz daljine. A jednostavno onoliko griješit kao u prvom susretu, ne možemo nikako.
Jednostavno kvalitetniji smo tim i to treba samo na terenu pokazat....
A nemam tu šta dalje pričat, dovoljno sam već ranije rekao šta nije valjalo u prvom susretu, šta treba popraviti i slično. I da je prolaz jednostavno pod obaveza....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- BavaracZenica
- Kontakt:
Koliko god smo losiju utakmicu pruzili prosle sedmice, ocekujem da cemo sutra dati sve od sebe, i da ispadnemo, ako se vidi ona zelja, oprosteno je, to je fudbal... ALi pricao sam bas o tome nedavno, Bayern kada da sve od sebe i razmontira protivnika ujedno, a kad bas izgube znaci da su podbacili kao kolektiv ili neka greska pojedinca !
Samo zelim da sutra odigramo najbolje ove sezone, bez potcjenjivanja i Porta ili bilo koga, bitan je nas Bayern, mi sutra zelimo pobjedu, i treba izgarat na terenu, preorat i dokazat da zasluzujemo polufinale ...
Mene ce euforija ona neka uhvatit tek sutra oko 20 h ali ona prava
Samo opusteno, vec je zapisano sve, tako da ne mozemo mi nest promjenit, tacnije nista ! Ali mozemo vjerovat u prolaz ! 
Samo zelim da sutra odigramo najbolje ove sezone, bez potcjenjivanja i Porta ili bilo koga, bitan je nas Bayern, mi sutra zelimo pobjedu, i treba izgarat na terenu, preorat i dokazat da zasluzujemo polufinale ...
Mene ce euforija ona neka uhvatit tek sutra oko 20 h ali ona prava
FC Bayern !!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
ovaj video mi ulije odmah nekakvu nadu :* molim Boga da prodjemo, samo da se ne zanosimo ko u Portuthulkazal je napisao/la:PACK MA'S!!!!!!
[youtube][/youtube]
BAYEEEERNN auf geht's
E da se igra temelji na okomitosti, brzini, agresivi, snazi... sve te karakteristike deutsche fussballa bi najbolje odgovarale igracima koje imamo. Previse je tu bespotrebnih dodavanja, kombinatorike od koje se gubi ritam utakmice i balans obrana-napad. Nema turbo Robbena, zar postoji sansa da lenguzac Gotze konacno odigra nesto, da konacno vidimo leistung guzova vrijednih 37 mil €.
Imam osjecaj da ce bit dosadna utakmica s puno kruzenja i dodavanja bez bitnog ucinka i lagan prolaz Porta. Eventualni prolazak u polufinale sve im je oprosteno do daljnjega
Imam osjecaj da ce bit dosadna utakmica s puno kruzenja i dodavanja bez bitnog ucinka i lagan prolaz Porta. Eventualni prolazak u polufinale sve im je oprosteno do daljnjega
Teško da ćemo proći, jer je dokazano da ova ekipa ne zna stizati rezultat, preciznije izgore u želji toj,
Pep ne zna da ih psihički spremi, biće to sa puno nervoze, mahanja, a to dobrog ne donosi.
Pep ne zna da ih psihički spremi, biće to sa puno nervoze, mahanja, a to dobrog ne donosi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bild pise da ce Robben igrati??
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Došao je i taj dan i nisam nešto optimističan po pitanju prolaska ali vidjet ćemo
ova slika
možda momak sa nje promjeni mišljenje

ova slika

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 21 apr 2015, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.