ultra rajvosaland 2015THEC je napisao/la:Armin van Buuren, Tiesto i Paul van DykHead je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
S jednim se jos pregovora, kakav ce to dernek da budee jeebo Tomorrowland.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
Kemal Hasic i koktel bend
Ako nije Šerif i Šaban ja necu ni dolaziti, dzaba ti titula i sveHead je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
Das Ist Walter
- ElCartel11
- Kontakt:
da nije Combe?Head je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Amela Tucakovic
THEC je napisao/la:prvo je bila subota i to kao dnevni termin, pa onda sad na fb stranici postavise nedjelja, pa ponedjeljak i haj ga sad znaj kad cemo mi igrati ustvari, ne bi me cudilo da se termin do vikenda promjeni jos par putaBitiSrcemVezan je napisao/la:pa možemo li mi ikad igrati u normalnom terminu kuknjava sad će i otoku staviti za četvrtak termin ko da gledam, za inat da ja ne moguTHEC je napisao/la:Protiv SIrokog u ponedjeljak![]()
![]()
![]()
evo sad zvanicno pise da je nedjelja u 4 dok je prije sat vremena stajao i ponedjeljak, valjda vise nece mijenjati termin
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Garant Trava (svestrani) od njega je krenuo neposluh, pa red je da s njim i zavrsi. Miden mislim da si pogodiomiden je napisao/la:Anid Travanciczvezde granda i revolveraš, a nekada bio i fudbaler
-
nukleusmember
- Kontakt:
kontam da valjda nijaz i mirza nisu toliki pakashi da nas ne puste[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta da pustenukleusmember je napisao/la:kontam da valjda nijaz i mirza nisu toliki pakashi da nas ne puste[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
UhhhhTHEC je napisao/la:Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
gdje cemo bez Hanke
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
tekmu,ja npr da igram il" treniram u nekom klubu a da igram protiv rajva,ne znam koliki da sa profesionalac pustio bih tekmu,to bi bilo jache od mene
VVVBK
VVVBK
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
ja ba i hamza brani[WHITE SMILING FACE],igraju li lede i chomor[WHITE SMILING FACE]?
VVVBK
VVVBK
A sta mislis da nas 30-40 sidje dole na temu o Olimpiku, i pocne siriti dezinformacije?lupus je napisao/la:Zvali ste Pandju,Ledeta i Dinu,e moji divovi zar vam to treba.Izgubiti bodove mozemo ali obraz necemo,jbg.Head je napisao/la:Pustice nam Hamzic gol, kroz noge ce mu proci. Dino brat <3
Prvi bi ti bio koji bi se bunio, pozivao moderatore i slicno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
E cuj oni nece obraz izgubiti kao da ona tekma protiv Zrinjskog bi prije 10 godina a ne prije nesto manje od godinu, koja na kraju i odluci prvaka
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, BordoAhbab, COYGBiH, gh0stHZ, GrbavicaHrammm, haklamas, Hordas1990, Kyle88, n0dix, OsmanhodzicBuco, PingoFTW, VensanKasel i 122 gosta.