FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi Ako budemo prvaci super
Ako budemo drugi evropa
Ako budemo Treci evropa
Ako budemo cetvrti peti ili deseti ili 12 isti nam ****, igraci ce se mjenjat treneri I Svi FCSARAJEVO JE VJECNO.
NISMO NIKAD I NECEMO NIKAD OKRENUT LEDA FCSARAJEVU, CAK I DA ZAVRSIMO NA 12 mjestu ove sezone ja smatram da smo ove godine postigli najveci uspjeh od 1985 godine.
Volim te SARAJVO
Ako budemo drugi evropa
Ako budemo Treci evropa
Ako budemo cetvrti peti ili deseti ili 12 isti nam ****, igraci ce se mjenjat treneri I Svi FCSARAJEVO JE VJECNO.
NISMO NIKAD I NECEMO NIKAD OKRENUT LEDA FCSARAJEVU, CAK I DA ZAVRSIMO NA 12 mjestu ove sezone ja smatram da smo ove godine postigli najveci uspjeh od 1985 godine.
Volim te SARAJVO
Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.
S jednim se jos pregovora, kakav ce to dernek da budee jeebo Tomorrowland.

S jednim se jos pregovora, kakav ce to dernek da budee jeebo Tomorrowland.
1946
Head buraz sad me vec brines lagano!Head je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
S jednim se jos pregovora, kakav ce to dernek da budee jeebo Tomorrowland.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Armin van Buuren, Tiesto i Paul van DykHead je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
Pyro is not a crime !
ultra rajvosaland 2015THEC je napisao/la:Armin van Buuren, Tiesto i Paul van DykHead je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
1946
Kemal Hasic i koktel bend
Ako nije Šerif i Šaban ja necu ni dolaziti, dzaba ti titula i sveHead je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
Das Ist Walter
- ElCartel11
- Kontakt:
da nije Combe?Head je napisao/la:Eh braco da samo znate s kim je danas ugovor potpisan da pjeva 30 maja ispred Vjecne.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Amela Tucakovic
THEC je napisao/la:prvo je bila subota i to kao dnevni termin, pa onda sad na fb stranici postavise nedjelja, pa ponedjeljak i haj ga sad znaj kad cemo mi igrati ustvari, ne bi me cudilo da se termin do vikenda promjeni jos par putaBitiSrcemVezan je napisao/la:pa možemo li mi ikad igrati u normalnom terminu kuknjava sad će i otoku staviti za četvrtak termin ko da gledam, za inat da ja ne moguTHEC je napisao/la:Protiv SIrokog u ponedjeljak![]()
![]()
![]()
evo sad zvanicno pise da je nedjelja u 4 dok je prije sat vremena stajao i ponedjeljak, valjda vise nece mijenjati termin
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Garant Trava (svestrani) od njega je krenuo neposluh, pa red je da s njim i zavrsi. Miden mislim da si pogodiomiden je napisao/la:Anid Travanciczvezde granda i revolveraš, a nekada bio i fudbaler
-
nukleusmember
- Kontakt:
kontam da valjda nijaz i mirza nisu toliki pakashi da nas ne puste[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta da pustenukleusmember je napisao/la:kontam da valjda nijaz i mirza nisu toliki pakashi da nas ne puste[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
UhhhhTHEC je napisao/la:Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
gdje cemo bez Hanke
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
tekmu,ja npr da igram il" treniram u nekom klubu a da igram protiv rajva,ne znam koliki da sa profesionalac pustio bih tekmu,to bi bilo jache od mene
VVVBK
VVVBK