po tribini se smrce koks....znaci,sa keshom se

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Neki dan šetaju kroz Korzo njih dvojica. Pričaju, smiju se, pravo bratski odnos, milina za vidjet. Nešto bi skroz trebalo naopako da krene da se to poremeti, ipak je i Husref gospodin čovjek.emirzlaTu je napisao/la: Sef aBd ostaje poslije ljeta.Imaju cvrst dogovor on i Azmir.Kaze Husref ako Azmir ostane sa ovom euforijom ulaganja i ispostuje ga sa 4 TOP igraca....produzuje ugovor i obeco je Azmiru izlazak u Europu 99% ...to su Husrefove rijeci.
Ne moze Ahmetovic igrati preko 30minuta , u klubu ne mogu da vjeruju da je igrac koji je 7 godina igrao u Russiji hronicno nespreman ... inace igrao bi 100% od prve minute svaku tekmu , eto informacija iz prve ruke od jednog od trenera ... Protiv Travnika je odigrao na svjezinu kazu , a sad je vec kritican ... Al za ocekivati je da ga koriste u drugom PL .Zodiac je napisao/la:Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka.
Kaze jos da titulu ne moze obecat,ali pojacanja moraju bit vrh...znaci jaca od Zebe,Bekica,Krpe...prvi mu je put izvan Sarajeva da ide i kaze da je prezadovoljan uslovima.wobly92 je napisao/la:Neki dan šetaju kroz Korzo njih dvojica. Pričaju, smiju se, pravo bratski odnos, milina za vidjet. Nešto bi skroz trebalo naopako da krene da se to poremeti, ipak je i Husref gospodin čovjek.emirzlaTu je napisao/la: Sef aBd ostaje poslije ljeta.Imaju cvrst dogovor on i Azmir.Kaze Husref ako Azmir ostane sa ovom euforijom ulaganja i ispostuje ga sa 4 TOP igraca....produzuje ugovor i obeco je Azmiru izlazak u Europu 99% ...to su Husrefove rijeci.
merak je napisao/la:Imidz grupe je skroz los. Moram se sa svojim najboljim prijateljima svadjati i grlo trositi braneci je da nisu to klosari koji dolaze samo da bi iskoristili priliku da se razvale i naprave belaj neki al zacepe mi usta kad mi kazu da se javno na tribini smrce, duva jos sad i ovo sa bakljama i nasrtajima na starije gledaoce. Prije su momci i ekipa radili mnoge stvari u dobrotvorne svrhe, skupljale su se novci za porodice sa teskim finansijskom problemima. Ne treba zaboraviti ni proslogodisnji masovni odziv u maju tokom poplava, milion nekih stvari.fukara87 je napisao/la:Rudarska2 je to sve rekao kako treba, poznajem te i znam da si jedan od vecih navijaca u Fukarama, isto tako slazem se sa svim sto si naveo, ja sam na gostovanju u Zenici vidio da su najvece fukare protiv Azmir jer su ga nazivali seljakom i yebavali mu mater i dan danas to rade iz nekih njima poznatih razloga sto mi ne znamo svi, malo smo se previse digli a grupa nam tanka skroz, nema brojnosti kao prije i mi hocemo da nesto mjenjamo, prvo mi trebamo da budemo ozbiljna grupa navijaca da bi nesto mijenjali a ne da nas sve smatraju klosarima, narkomanima, alkoholicarima, jer ima nas navijaca koji radimo imamo svoje poslove, neki su ozenjeni itd imaju djecu i opet kad dodje utakmica idu na tribinu da bi poderali grlo i dlanove i to sve za Slobodu. Licno necu bit zadugo u kopu navijaca dok se nesto ne promijeni iz korijena, pratit cu utakmice sa Sjevera u cosku negdje ili na zapadu i gledat mirno a takvih trenutno ima pofin broj Fukara. Mi ako otjeramo Azmira, mozete slobodno zaboravit na Slobodu jer taj klub vise nece postojati i vjerovatno cemo je mi gurnuti u provaliju sa seljackim i glupim mentalitetom mozga.
Sve su to stvari koje se ne smiju i nece zaboraviti.
RUDARSKA2 je napisao/la:Ne moze Ahmetovic igrati preko 30minuta , u klubu ne mogu da vjeruju da je igrac koji je 7 godina igrao u Russiji hronicno nespreman ... inace igrao bi 100% od prve minute svaku tekmu , eto informacija iz prve ruke od jednog od trenera ... Protiv Travnika je odigrao na svjezinu kazu , a sad je vec kritican ... Al za ocekivati je da ga koriste u drugom PL .Zodiac je napisao/la:Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka.
Ma nismo nego malo da se i igraci upozore da ce opet noga raditi ukoliko se ne uozbilje...Eno ima Radnicki, Gradina itd..To sto te vole navijaci i dao si gol ili dva ne znaci nista ako ti igre nisu konstantne da se klub na tebe moze osloniti....NKMramor je napisao/la:Što se pojačanja za novu sezonu tiče, poranili smo pravo. Ima dosta zanimljivih igrača kojima ugovor ističe krajem ove sezone, ali da mi privedemo ovu kraju, pa da onda uživamo u raspravama o novim igračima Svetinje!
Mojne mi Slavinovicasloboda72 je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Ne moze Ahmetovic igrati preko 30minuta , u klubu ne mogu da vjeruju da je igrac koji je 7 godina igrao u Russiji hronicno nespreman ... inace igrao bi 100% od prve minute svaku tekmu , eto informacija iz prve ruke od jednog od trenera ... Protiv Travnika je odigrao na svjezinu kazu , a sad je vec kritican ... Al za ocekivati je da ga koriste u drugom PL .Zodiac je napisao/la:Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka.
Može Krpić ,ali piva popiti. Pa ti nama ko maloj djeci bajaš. Koji ti je trener to rekao ,je li Ragib ili Spaha? I šta veliš ,30 minuta?? Po tebi on je za Slavinovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.