FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 21 apr 2015, 20:20

Opet vi o odlascima....sad poslije Husica ide znaci i Musemic :facepalm: ..
po tribini se smrce koks....znaci,sa keshom se :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 apr 2015, 20:24

emirzlaTu je napisao/la: Sef aBd ostaje poslije ljeta.Imaju cvrst dogovor on i Azmir.Kaze Husref ako Azmir ostane sa ovom euforijom ulaganja i ispostuje ga sa 4 TOP igraca....produzuje ugovor i obeco je Azmiru izlazak u Europu 99% ...to su Husrefove rijeci.
Neki dan šetaju kroz Korzo njih dvojica. Pričaju, smiju se, pravo bratski odnos, milina za vidjet. Nešto bi skroz trebalo naopako da krene da se to poremeti, ipak je i Husref gospodin čovjek.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 apr 2015, 20:53

Stvarno se trudim da ostanem van svih rasprava i da ne komentarišem pretjerano, ali proteklih dana se moglo svašta pročitati. Jedno je sigurno, od ovih kazni što su stigle na ime kluba (računajući ovu što će stići za utakmicu protiv Radnika, pitanje je samo koliki je iznos, a računajući i da će ih biti još do kraja sezone) mogla se izmiriti presuda u iznosu od 21.000 KM. Moramo shvatiti da smo sami sebi najveći neprijatelji... Da ne pametujem puno, kratko: ako nastavimo ovako, brzo ćemo ugasit' svijeću... :salut:

Što se tiče utakmice sa Željezničarom, možemo odigrati sasvim solidno protiv njih i mislim da možemo očekivati povećanje broja bodova na našem kontu. Da li za 1 ili 3... :D Za očekivati je Kisu na poziciji Efendića i malog Čolovića u veznom redu, to je naša dobitna kombinacija. :cool:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 apr 2015, 20:58

Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka :roll: .

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 apr 2015, 21:35

Zodiac je napisao/la:Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka :roll: .
Ne moze Ahmetovic igrati preko 30minuta , u klubu ne mogu da vjeruju da je igrac koji je 7 godina igrao u Russiji hronicno nespreman ... inace igrao bi 100% od prve minute svaku tekmu , eto informacija iz prve ruke od jednog od trenera ... Protiv Travnika je odigrao na svjezinu kazu , a sad je vec kritican ... Al za ocekivati je da ga koriste u drugom PL .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2015, 21:47

i ja sam cuo nesto slicno, ali mi bilo prosto nevjerovatno, posebno za igraca koji toliko kosta i koji je igrao u takvoj ligi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 apr 2015, 21:55

Ahmetović privremeno napustio penziju da bi igrao za Slobodu! Čovjek hoće da pravi terene po Kalesiji nešto slično Sići. Kako god nije njemu vise do fudbala
Sloboda Tuzla

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 apr 2015, 21:56

Sutra dugo čekana tekma. Nama ne dolazi u najbolje vrijeme, ali šta je tu je. Čuo sam da ste kompletni sutra, što me raduje. Očekujem dobru tekmu, lijepo vrijeme, šteta što sa naše strane neće biti atmosfere kakvu su igrači navikli, al' jbg.

p.s samo se nemojte zatvorit sutra, ko boga vas molim :mrgreen:
Željezničar živimo !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 apr 2015, 22:01

wobly92 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Sef aBd ostaje poslije ljeta.Imaju cvrst dogovor on i Azmir.Kaze Husref ako Azmir ostane sa ovom euforijom ulaganja i ispostuje ga sa 4 TOP igraca....produzuje ugovor i obeco je Azmiru izlazak u Europu 99% ...to su Husrefove rijeci.
Neki dan šetaju kroz Korzo njih dvojica. Pričaju, smiju se, pravo bratski odnos, milina za vidjet. Nešto bi skroz trebalo naopako da krene da se to poremeti, ipak je i Husref gospodin čovjek.
Kaze jos da titulu ne moze obecat,ali pojacanja moraju bit vrh...znaci jaca od Zebe,Bekica,Krpe...prvi mu je put izvan Sarajeva da ide i kaze da je prezadovoljan uslovima.
Danas sam ih vidio poslije rucka u hotelu lagano su krenuli put Sarajeva,Deda vodja kolone sjedi na prvom mjestu :D opet slika busa kako krstari juznom ka izlazu iz grada...da se najezis.
Sretno im sutra nek se bore i nek igraju fudbal kakav oni znaju u sto su nas uvjerili....ne sumljam u rezultat.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 apr 2015, 22:02

merak je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Rudarska2 je to sve rekao kako treba, poznajem te i znam da si jedan od vecih navijaca u Fukarama, isto tako slazem se sa svim sto si naveo, ja sam na gostovanju u Zenici vidio da su najvece fukare protiv Azmir jer su ga nazivali seljakom i yebavali mu mater i dan danas to rade iz nekih njima poznatih razloga sto mi ne znamo svi, malo smo se previse digli a grupa nam tanka skroz, nema brojnosti kao prije i mi hocemo da nesto mjenjamo, prvo mi trebamo da budemo ozbiljna grupa navijaca da bi nesto mijenjali a ne da nas sve smatraju klosarima, narkomanima, alkoholicarima, jer ima nas navijaca koji radimo imamo svoje poslove, neki su ozenjeni itd imaju djecu i opet kad dodje utakmica idu na tribinu da bi poderali grlo i dlanove i to sve za Slobodu. Licno necu bit zadugo u kopu navijaca dok se nesto ne promijeni iz korijena, pratit cu utakmice sa Sjevera u cosku negdje ili na zapadu i gledat mirno a takvih trenutno ima pofin broj Fukara. Mi ako otjeramo Azmira, mozete slobodno zaboravit na Slobodu jer taj klub vise nece postojati i vjerovatno cemo je mi gurnuti u provaliju sa seljackim i glupim mentalitetom mozga.
Imidz grupe je skroz los. Moram se sa svojim najboljim prijateljima svadjati i grlo trositi braneci je da nisu to klosari koji dolaze samo da bi iskoristili priliku da se razvale i naprave belaj neki al zacepe mi usta kad mi kazu da se javno na tribini smrce, duva jos sad i ovo sa bakljama i nasrtajima na starije gledaoce. Prije su momci i ekipa radili mnoge stvari u dobrotvorne svrhe, skupljale su se novci za porodice sa teskim finansijskom problemima. Ne treba zaboraviti ni proslogodisnji masovni odziv u maju tokom poplava, milion nekih stvari.

Sve su to stvari koje se ne smiju i nece zaboraviti.

Ovo u subotu je "stoti " put da lažne "fukare" prave probleme Slobodi i normalnim Slobodašima. Ko zna ko manipuliše njima? Ko su "profesionalci" za prljave poslove u njihovim redovima, jučer danas i sutra. Šta je sljedeće što će napraviti da bi uništili Slobodu napadajući Predsjednika Husića. Nisu nigdje registrovani , nema ih u knigama. Nema odgovornih osoba. Neće Husić da im plaća "bambuće" i prevoz, a oni da prave zijane. Jedini način da prvenstvo privedemo kraju bez novčanih kazni , bez praznog Tušnja ,bez oduzimanja bodova je da se preduzmu zakonom propisane mjere za utakmice na Tušnju i da se ogradimo od njihovog ponašanja na stadionima izvan Tuzle.Ovde prisutni "eksperti",koji su nam pokušali objasniti šta to "muči aktuelne fukare", samo opravdavaju bojazan svakog pravog Slobodaša da su na "Sjeveru"(možda i na Zapadu) prisutne osobe koje su u stanju bez trunke savjesti Slobodu izbaciti ponovo u niži rang(govorim o pojedincima). FK Sloboda mora i Savez i Klubove kojima gostujemo obavujestiti da ne stoji iza tih "navijača".Za utakmice u Tuzli obezbijediti prisustvo specijalne policije da odmah ukloni one koji prave nered i bacaju baklje i spriječe ev. ulazak u teren.Ne postupiti ovako bilo bi krajnje naivno.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 apr 2015, 22:07

Što se pojačanja za novu sezonu tiče, poranili smo pravo. Ima dosta zanimljivih igrača kojima ugovor ističe krajem ove sezone, ali da mi privedemo ovu kraju, pa da onda uživamo u raspravama o novim igračima Svetinje! :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 apr 2015, 22:16

RUDARSKA2 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Mozda je vrijeme da vidimo i Ahmetovica od pocetka :roll: .
Ne moze Ahmetovic igrati preko 30minuta , u klubu ne mogu da vjeruju da je igrac koji je 7 godina igrao u Russiji hronicno nespreman ... inace igrao bi 100% od prve minute svaku tekmu , eto informacija iz prve ruke od jednog od trenera ... Protiv Travnika je odigrao na svjezinu kazu , a sad je vec kritican ... Al za ocekivati je da ga koriste u drugom PL .

Može Krpić ,ali piva popiti. Pa ti nama ko maloj djeci bajaš. Koji ti je trener to rekao ,je li Ragib ili Spaha? I šta veliš ,30 minuta?? Po tebi on je za Slavinovića.
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 apr 2015, 22:41

NKMramor je napisao/la:Što se pojačanja za novu sezonu tiče, poranili smo pravo. Ima dosta zanimljivih igrača kojima ugovor ističe krajem ove sezone, ali da mi privedemo ovu kraju, pa da onda uživamo u raspravama o novim igračima Svetinje! :D
Ma nismo nego malo da se i igraci upozore da ce opet noga raditi ukoliko se ne uozbilje...Eno ima Radnicki, Gradina itd..To sto te vole navijaci i dao si gol ili dva ne znaci nista ako ti igre nisu konstantne da se klub na tebe moze osloniti....
& $ ?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 apr 2015, 23:30

sloboda72 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

Može Krpić ,ali piva popiti. Pa ti nama ko maloj djeci bajaš. Koji ti je trener to rekao ,je li Ragib ili Spaha? I šta veliš ,30 minuta?? Po tebi on je za Slavinovića.
Mojne mi Slavinovica :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2015, 23:51

mi imamo problem zvani Elvis Saric...on ne moze uhvatiti kontinuitet, jednostavno nakon jedne odlicne, jedne dobre utakmice naredne 2 se potpuno iskljuci- nestane sa terena... Zeba je uglavnom pod flasterom, tako da otvara prostor Saricu da gradi igru i kad on igra, igramo i mi, kad on spava, spavamo i mi..i onda smo prinudjeni da nabijamo na Krpica, sto je moglo u ligi federacije, ovdje bas i ne ide...a bezopasni smo nakon prekida tako da i na taj nacin ne mozemo postici go.

da imas na tom mjestu boljeg igraca odmah bi i Zeba lakse disao jer bi morao paziti i tog drugog igraca, a ne ovako kad Saric spava mozes komotno dati mu loptu u noge, a dva igraca poslati na Zebu i mi smo donji..kad Saric igra kao npr protiv Celika prvo pol, to je rapsodija jer onda ne mozes markirati Zebu sa 2 igraca pa se i on oslobodi i razigra i sve izgleda divno, bajno.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2015, 23:57

probat' s Pršešom?

jesam ga mnogo kritikovao, on možda nije bolji od Sarića, al' se barem ne diskonektuje :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2015, 23:58

hahaha bilo bi dobro da imas pravo dzokera, jer Sara kad igra onda je vrhunski igrac..al kad , ko sto ti kazes, diskonektuje :D , to vidis nakon 5-10 minuta meca i bolje ga odmah vadi, od njeg nema nista

ko sto Edin kaze za Jaku Blazica, kad ga otvoris nikad ne znas sta ces dobiti- isto tako i ovaj

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2015, 00:03

nije ni meni jasan Sarić, vidi se da on zna igrat' fudbala, tehnički potkovan igrač, al' problemi su mu što sporo konta, dok skonta kako i šta, gotovo, a i kako kažeš, jedna tekma dobra, druga loša .. mislim, šteta, da je radio na tome kroz karijeru, bolju bi napravio sigurno :D

eh da, dobro reče NKMramor, treba pustit' Čolovića da igra, njega sam previdio, dakle Čolović, a ne Mehidić :thumbup:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 22 apr 2015, 00:18

Kako god moje misljenje je da Krpic treba na klupu, naročito poslije utakmice s Radnikom, mislim da je svakome jasno da momak nema kapaciteta. Takodje mislim da je Muhamedu veoma tesko igrati pod tim pritiskom, jer je svjestan da je prva zamjena na utakmici, jer ocito sef vise vjeruje Krpiću, a zasto to samo on zna! Mehmedagic na stopera ako je Morankic van konkurencije, Kisu vratit u sredinu, jer se pokazalo da nam jako puno fali na toj poziciji, a Efendiju vratit na beka, sta cemo kad nemamo boljeg. Bekica probat poluvrijeme, ako bude kao do sad, na poluvremenu ga ostavit u svlacionici, probat s nekim drugim i to je to.

Idemo Slobodo, obraduj nas danas!

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 22 apr 2015, 00:29

http://****/tuzlanski-ba-eksklu ... lave-foto/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.