HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
...u Zrinjski...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:

Sljedece gostovanje!
Sto se tice Bilbije ...pa moze,evo i ovaj Todorovic danas igrac odluke zajedno sa Stevom Nikolicem,zajedno pobjedili Zvijezdu,igrac utakmice bio ,tako da hvala Sarajevu sto su ga poslali nama,nije niti Sefko Okic los igrac njega bi Baka mogao odvesti samo sto nebi smio piti kahfu na starom mostu kao "nas" Ante!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Izvinjavam se sto upadam, bez lose namjere, samo da te pitam da nisi mozda izgubio kompashskzmostar je napisao/la:
Sljedece gostovanje!
Sto se tice Bilbije ...pa moze,evo i ovaj Todorovic danas igrac odluke zajedno sa Stevom Nikolicem,zajedno pobjedili Zvijezdu,igrac utakmice bio ,tako da hvala Sarajevu sto su ga poslali nama,nije niti Sefko Okic los igrac njega bi Baka mogao odvesti samo sto nebi smio piti kahfu na starom mostu kao "nas" Ante!

Naime ukoliko se Baka i Sefko odluce doći u Mostar, budi siguran da dolaze na Istocnu stranu kod Rodjenih, a Ante je o.k. momak i koliko znam bez problema je pio kaficu pored Starog mosta.
A nije ti fazon za ovu postavljenu sliku, umjesto da nam cestitas sto smo pobijedili Sirokog i stvorili vam sanse za titulu, ti se ismijavas

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
Jes vala hskzmostar šta se zajebaješ
pa vidiš da kone pobjeđuju naše konkurente još ako želju tresnu ko prošle godine
,a protiv nas zijane u subotu pa stvarno onda moramo da
ipak i njma je drago da je titula u Mostaru pa taman i kod nas nek Mostar slavi ajmoooooooooo

- hskzmostar
- Kontakt:
ultra gitano je napisao/la:Jes vala hskzmostar šta se zajebaješpa vidiš da kone pobjeđuju naše konkurente još ako želju tresnu ko prošle godine
,a protiv nas zijane u subotu pa stvarno onda moramo da
![]()
ipak i njma je drago da je titula u Mostaru pa taman i kod nas nek Mostar slavi ajmoooooooooo
![]()
![]()
Maletic i ekipa sto piju kavu u skoli vec govore da je Zrinjski sampion!

- hskzmostar
- Kontakt:

Usao u formu!
Taman pogledah sažetak utakmice sa Zvijezdom... što reći nego ponoviti riječi koje je izjavio Šegrt: "Zrinjski je najbolja ekipa koja je ove sezone igrala na našem stadionu"... Todorović se lagano uklapa u ekipu, odličan igrač... Stevo je očepio kad je najviše trebao i sad ova 3 boda treba potvrditi protiv Borca u srijedu! Krivo mi je bilo nakon što je Branko otišao na onako neslavan način, no nakon velike pogreške sa Krstičevićem, uprava je pogodila sa Marinovićem (odličan trener, koji je u kratko razdoblje vratio Zrinjski na pravi kolosijek). Drago mi je što nas ostatak BiH ne doživljava ozbiljno kao potencijalne nove/stare prvake, što je i odlično u jednu ruku, jer mi sami znamo koliko vrijedimo i što želimo... Mogli bi ove godine srušiti sve rekorde , dupla kruna, svugdje smo u igri, euforija je žešća pred Borac i jedva čekam srijedu
Uprava
Stoja, Stevo, Todorović, Ultrasi
DUPLA KRUNA

Uprava

Stoja, Stevo, Todorović, Ultrasi

DUPLA KRUNA

Mandrake je napisao/la:Taman pogledah sažetak utakmice sa Zvijezdom... što reći nego ponoviti riječi koje je izjavio Šegrt: "Zrinjski je najbolja ekipa koja je ove sezone igrala na našem stadionu"... Todorović se lagano uklapa u ekipu, odličan igrač... Stevo je očepio kad je najviše trebao i sad ova 3 boda treba potvrditi protiv Borca u srijedu! Krivo mi je bilo nakon što je Branko otišao na onako neslavan način, no nakon velike pogreške sa Krstičevićem, uprava je pogodila sa Marinovićem (odličan trener, koji je u kratko razdoblje vratio Zrinjski na pravi kolosijek). Drago mi je što nas ostatak BiH ne doživljava ozbiljno kao potencijalne nove/stare prvake, što je i odlično u jednu ruku, jer mi sami znamo koliko vrijedimo i što želimo... Mogli bi ove godine srušiti sve rekorde , dupla kruna, svugdje smo u igri, euforija je žešća pred Borac i jedva čekam srijedu![]()
Uprava![]()
Stoja, Stevo, Todorović, Ultrasi![]()
DUPLA KRUNA
Ha ha , što se brat naložio.Eto te ko pitari , ohani malo.Sve je ugusto i otvoreno i jedan kiks mjenja sve.Idemo jednu po jednu rješavati pa dokle doguramo.Ide dobro , ide i opet i iznova.Traje niz

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
- hskzmostar
- Kontakt:
Zasto nisu igrali proslu utakmicu Simeunovic i Vucina jel suspenzija ili su odmarali?
Sto se tice titule ove godine malo teze radi rasporeda ali sve je otvoreno ostali igraju veoma lose sem Zeljeznicara tako da ima mnogo jos da se igra ,Sarajevo bi moglo otpasti iz utrke ako ne pobjede Olimpica ali to malo teze ,nama je veoma bitno to sto smo u Mostaru do 5 mjeseca i ako odradimo te utakmice na najbolji nacin mogli bi se jos vise nadati,no prvo pobjediti Borca kako znamo pa u Vrapcice da im napunimo stadion jer samo mi to i mozemo ,gledam protiv Sirokog 63 navijaca iza gola,dolaze vise na derbi jer nas mrze nego sto vole vlastiti klub,na sto su spali jadnici!
Sto se tice titule ove godine malo teze radi rasporeda ali sve je otvoreno ostali igraju veoma lose sem Zeljeznicara tako da ima mnogo jos da se igra ,Sarajevo bi moglo otpasti iz utrke ako ne pobjede Olimpica ali to malo teze ,nama je veoma bitno to sto smo u Mostaru do 5 mjeseca i ako odradimo te utakmice na najbolji nacin mogli bi se jos vise nadati,no prvo pobjediti Borca kako znamo pa u Vrapcice da im napunimo stadion jer samo mi to i mozemo ,gledam protiv Sirokog 63 navijaca iza gola,dolaze vise na derbi jer nas mrze nego sto vole vlastiti klub,na sto su spali jadnici!
Haha, a moram malo brateacovic2 je napisao/la: Ha ha , što se brat naložio.Eto te ko pitari , ohani malo.Sve je ugusto i otvoreno i jedan kiks mjenja sve.Idemo jednu po jednu rješavati pa dokle doguramo.Ide dobro , ide i opet i iznova.Traje niz![]()
...........

-
Sutra smo bez Stoje i Mumina ( ovi izostanci zbog kartona su mu prešli u naviku )...Našim sportskim prijateljima iz Banja Luke želim svu sreću u nastavku prvenstva ali sutra bodovi ostaju u Mostaru...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Moze sutra i 1:0 u 90 + nama dosta,meni se cini da je lani onaj ludi niz krenuo od Borca kada smo ih sugavo i jedva pobjedili,bili ljudi bolje i imali vise sansi ali nas sreca pogledala sa Stojkicevim golom i Avdukicevom greskom ,od tada i nije reprezentativac!
Suta treba radnica i agresivna momcad u srcu trebaju biti Vucina i Radulovic a bokovi Todorovic i Deni ,po potrebi uvesi Crnova,napad zna se Nikolic ,a odbrana Radeljic i Graovac,Mevlja mi nije los ali jos se nije navikao na igranje u Mostaru,mada ozbiljne greske nije napravio ali eto Anto je u boljoj formi!
Sretno momcima sutra !
Pobjedimo sutra i samo jos 7 kola moramo ostati na prvoj poziciji!

Suta treba radnica i agresivna momcad u srcu trebaju biti Vucina i Radulovic a bokovi Todorovic i Deni ,po potrebi uvesi Crnova,napad zna se Nikolic ,a odbrana Radeljic i Graovac,Mevlja mi nije los ali jos se nije navikao na igranje u Mostaru,mada ozbiljne greske nije napravio ali eto Anto je u boljoj formi!
Sretno momcima sutra !

- hskzmostar
- Kontakt:
Subota koliko sam upratio!Punimo im stadion opet!westherc je napisao/la:Kad se igra protiv kona? Nedjelja ili subota?
I samo jako...
Nedjelja u 16,30.Na BH TV prijenos.hskzmostar je napisao/la:Subota koliko sam upratio!Punimo im stadion opet!westherc je napisao/la:Kad se igra protiv kona? Nedjelja ili subota?
I samo jako...
To sam i načuo, zato pitam... J..o ti ovu ligu mjenjaju termine ko čarape...acovic2 je napisao/la:Nedjelja u 16,30.Na BH TV prijenos.hskzmostar je napisao/la:Subota koliko sam upratio!Punimo im stadion opet!westherc je napisao/la:Kad se igra protiv kona? Nedjelja ili subota?
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
Uvijek smo igrali sa njima neke lude utakmice sa preokretima.Često se znalo desiti da jedna ekipa bude bolja i promaši hrpu šansi a ona druga uzme bodove.Uzeli su bodove Širokom i Sarajevu na njihovom terenu a pitare izbacili iz kupa a možda će i ove druge.Ali ono što sam primjetio u svim tim tekmama Borac je imao 1 ili 2 zicera a protivničke ekipe po 5-6 ali su se ispromašivali.Zadnju protiv Širokog sam gledao čitavu ,Borac imao jednu situaciju 1 na 1 i Stokić promašio a Široki je imao 3-4 100 % šanse , u zadnjim minutama čovjek prebaci prazan gol sa 5 metarahskzmostar je napisao/la:Moze sutra i 1:0 u 90 + nama dosta,meni se cini da je lani onaj ludi niz krenuo od Borca kada smo ih sugavo i jedva pobjedili,bili ljudi bolje i imali vise sansi ali nas sreca pogledala sa Stojkicevim golom i Avdukicevom greskom ,od tada i nije reprezentativac!![]()
Sretno momcima sutra !

Borac mora se dobiti,pa makar Dujkovic zabio za 1:0;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
A lijepa dana za utakmice, idealan...
Pronašao sam jutros u novinama izjavu moćnog Steve Nikolića sa jučerašnje presice. Kaže:-"Dvostruka kruna nam je cilj od samog početka i mislim da smo na dobrom putu. Imamo kvalitetnu momčad koja može to ostvariti. Daćemo sve od sebe dosegnemo zacrtani cilj..." Jedan je Stevo Dominator...
Pronašao sam jutros u novinama izjavu moćnog Steve Nikolića sa jučerašnje presice. Kaže:-"Dvostruka kruna nam je cilj od samog početka i mislim da smo na dobrom putu. Imamo kvalitetnu momčad koja može to ostvariti. Daćemo sve od sebe dosegnemo zacrtani cilj..." Jedan je Stevo Dominator...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Mogli bi danas do 600-tog gola otkako je zajedničke PLBiH tj. od sezone 2002/03. Nedostaju nam još dva...oba Stevo
naravno..

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.