HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 22 apr 2015, 13:20

Jao dana perverzija danas po pobjedu bjeli plemići :opaopa: :salut: :opaopa:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 apr 2015, 15:15

Moramo strpljivi biti danas neće biti puno golova, jer Borac ne prima puno ali niti daje...
Moramo prvi zabiti i biti će lakše :njanjanja:
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 apr 2015, 16:44

westherc je napisao/la:Moramo strpljivi biti danas neće biti puno golova, jer Borac ne prima puno ali niti daje...
Moramo prvi zabiti i biti će lakše :njanjanja:

Neprimamo ni mi ali u Gradačcu popilli 2 komada.Danas bi moglo biti svega i svačega.Ja sam uvijek oprezan ali danas imam osjećaj da će biti golijada i da uzimamo tri boda.
Samo ja imam jedan problem , danas druga smjena :damn: :( ali sreća pa ima Arena i neće biti gužva na poslu pa će se moći bar malo gledat na TV.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 apr 2015, 19:17

Kakvog smo igraca dobili u Todoru :cool: .

Idealan termin, al' jbga, ne mozes uvijek stic' sve. Kontroliramo utakmicu i bilo bi odlicno ostat prvi na tablici.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 apr 2015, 20:46

Ma sve pet.Vidim na TV kao dosta raje bilo ?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 apr 2015, 20:56

Bilo negdje oko 3000 ljudi,mozd malo vise!
Stevo Nikolic,gol ala Suker 96 protiv Njemacke! :bow: :bow: :bow:
Vezni red odigrao super kao i bokovi odbranu,jedina rupa bio Graovac kada bi morao reagirati glavom,bola Daniele izbij je u aut nece ti nitko zamjeriti ovako samo stvaras gol sanse protivniku i iz jedne takve umalo Borac ne povede!
Todorovic odlican na desnoj strani ,bolji od Simeunovica koji je sa razlogom na klupi ocigledno ,ali bolje mozda Deni desno,Todor lijevo jer Crnov ne igra ama bas nista,drugo poluvrijeme katastrofalan vidi se da je glavom negdje drugo,iduce kolo se vraca Muminovic i Stojanovic,predivno popodne i lagana pobjeda protiv solidnog Borca ,milina ih gledati na gostovanju ,kada ekipa dodje da igra i ne provocira nit pada niti glumi ,vec jednostavno igra na tome im cestitke,defanzivno su jaka momcad ali prema naprijed su katastrofa cak niti jedne polusanse nisu imali sem te Graovceve greske!
Niz se nastavlja utakmica bez poraza a evo vec je i titula postala realna mada je euro scena glavna,bitno da Olimpic opada lagano jer ocigledno ne mogu pratiti ovaj tempo sa jacim protivnicima!
Iduce kolo znati cemo vise,ponoviti kup sa 0:2 i mirna Bosna,nama bitna utakmica konama svejedno!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 apr 2015, 21:32

Golovi!
Stevina majstorija na tv-u jos bolja! :tokralju:

" onclick="window.open(this.href);return false;
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 apr 2015, 22:15

hskzmostar je napisao/la:Golovi!
Stevina majstorija na tv-u jos bolja! :tokralju:

" onclick="window.open(this.href);return false;
I dokaz ovim nekim dušebrižnicima da su oba gola regularna.Todor sve bolji , Đurić se vratio u formu a Vučina :tokralju: .Nikolić šukerovski ,Pero napokon riješio problem penala.Danijel danas pogriješio dva puta ali dobro može se i njemu desitia a inače je uvijek siguran i miran

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 apr 2015, 22:21

Bravo Zrinja,bravo ekipa,bravo Ultrasi,sada Vrapčiće kao u kupu odraditi i idemo opet prema tituli;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 apr 2015, 12:21

Odlična igra Zrinjskog jučer, sve čestitke pogotovo za prvih 45. minuta koji su bili najbolji ove sezone, puno dobrih akcija, proigravanja, duplih pasova, dva gola....( jeste malo obrana kašljucala ali bez posljedica )
U drugom poluvremenu smo malo povukli ručnu i čuvali rezultat
Najbitnija stvar je da smo proigrali i ušli u formu u najvažnijem trenutku u prvenstvu...
Uz ovakvu igru ja ne vidim 'ko nas može zaustaviti ( uz sav respekt prema konkurentima ) na putu prema duploj kruni...
Golman-reprezentativno
Štoperski dvojac-dvije do tri greške u prvom poluvremenu ( jedna nas je mogla koštati i gola), u drugom poluvremenu dobri
Bekovi-standardni...Pero kao i obično vrlo dobar
Defanzivni vezni-odličan tandem Radulović-Šćepanović, sve petice
Ofenzivni vezni-vrhunska igra sva tri igrača, Todorović me kupio svojom igrom i zalaganjem, Đuka odličan kao i Crni ( malo je pao u drugom poluvremenu, ali Crnov i na 70% je bolji od nekih koji su na 100% )
Napadač-šta više reći o Stevi Nikoliću :kralj:
Vinko Marinović je vrhunski trener, odlično vodi momčad, svaka čast... :bow:
Dvadeseta utakmica u nizu bez poraza, četvrtaa pobjeda u nizu u PLBiH
Idemo dalje...

U duplu krunu ja vjerujem
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 23 apr 2015, 17:31

ZASAD NAM IDE :bow: :bow: JOŠ AKO NA KNAUF ARENI UZMEMO BODOVE :kralj: SAMO JAKO IDEMO :njanjanja: :njanjanja:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 apr 2015, 10:08

slika

Sjajan kop, daleko najkvalitetnije slozena tribina u BiH, vidi se da se gleda Hrvatska.
Ajmooo Ultrasi! Himalajaa. Obraniti.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 25 apr 2015, 19:25

Sutra treba ići u Vrapčiće i završiti priču za ovu godinu...
Kvalitetniji smo, digli smo i formu... Treba zube pokazat i dosta 0-2 :-)

I samo jako...
I have a dream

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 25 apr 2015, 22:05

Sutra opet jako na livadi,za njih opet utakmica godine,samo im mi možemo tribine napuniti,pa neka paćenici uživaju u nogometu prvaka iz Mostara...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 25 apr 2015, 23:11

U naletu smo i sutra se nadam pozitivnom ishodu protiv nevesinjaca i jedinog bosanskog kluba u Hercegovini :D
Nadam se da će Nikolić, ako postigne gol, što osebujnije proslavti gol čisto da ih navedemo da pokažu svoje pravo lice :D

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 25 apr 2015, 23:56

[youtube][/youtube]

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 apr 2015, 11:39

Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Iako će vehležovi livadići imati jak motiv da pobjede boljeg i uspješnijeg gradskog rivala ( plus par desetaka tisuća konvertibilnih razloga s kojima će ih "pogurati" naši konkurenti za titulu ) ne sumnjam u naš triumf jer igramo dobro, u formi smo,imamo vrhunskog trenera na klupi, bolje navijače na tribini, i što je najbitnije tjelesno smo i mentalno jači od ovih plaćenika iz kluba palanačkog ( provincijskog ) mentaliteta...
Pobjeda nam treba a naši momci kad trebaju nešto uraditi to i urade...
Dvica k'o Hum...

p.s. Danas se u Torinu igra sličan derbi a i jučer je bio jedan u Barceloni gdje manji gradski klub dočekuje veću, bolju i uspješniju momčad... :wave:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 apr 2015, 11:44

PiazzaGrande je napisao/la:Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Iako će vehležovi livadići imati jak motiv da pobjede boljeg i uspješnijeg gradskog rivala ( plus par desetaka tisuća konvertibilnih razloga s kojima će ih "pogurati" naši konkurenti za titulu ) ne sumnjam u naš triumf jer igramo dobro, u formi smo,imamo vrhunskog trenera na klupi, bolje navijače na tribini, i što je najbitnije tjelesno smo i mentalno jači od ovih plaćenika iz kluba palanačkog ( provincijskog ) mentaliteta...
Dvica k'o Hum...

p.s. Danas se u Torinu igra sličan derbi a i jučer je bio jedan u Barceloni gdje manji gradski klub dočekuje veću, bolju i uspješniju momčad... :wave:
Budi pametan i ba i odete u Vrapčiće i dobijete utakmicu na kvalitete na koji se pozivaš,,,mani se podcjenjivanja i seljakluka ,,, :bih: :bih: :bih:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 11:48

PiazzaGrande je napisao/la:Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Dvica k'o Hum...

nek te bude sramota toga sto si napisao. vi nikad necete biti veci klub od veleza i to je i vama jasno.
p.s. izvinjavam se sto se javljam na ovoj temi
Željezničar živimo !

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 26 apr 2015, 12:01

Mi kvalitetniji oni kući. Čeka nas težak derby. Samo nek protekne u sportskom duhu i samo sportskom bez ikakvih izgreda. Ajmo Plemići po pobjedu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.