selam brate Muzafere
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
mora se raditi, daće nama bog
selam brate Muzafere
selam brate Muzafere
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nerminovic
- Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:Osim u stvarnosti, korupcija i mito su prisutni i po forumima. Sramota
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nermine rano si poceo sa kampanjom za forumaša godine. Tempiraj formu malo bolje. Predlažem ti da tamo nekad u junu pustiš prvi teaser trailer tvog i Cartmanovog kućnog uratka. U septembru trailer, i onda krajem oktobra pustiš kompletnu stvar. Bio bi zacementiran ne za forumaša godine, već bi postao najveća legenda u historiji istog. Božanstvo, i to stranac. Superman u biti.
Kad smo već kod njega, za teaser možeš iskopirat ovaj za Batman vs Superman. "Tell me Nermine, do you bleed?" 5 sekundi buljenja jedan u drugog, "you will."
Kad smo već kod njega, za teaser možeš iskopirat ovaj za Batman vs Superman. "Tell me Nermine, do you bleed?" 5 sekundi buljenja jedan u drugog, "you will."
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 apr 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Vidi Donnia, vidi Donnia sto nema respekta prema starijim forumasima.Donnie Darko je napisao/la:Nermine rano si poceo sa kampanjom za forumaša godine. Tempiraj formu malo bolje. Predlažem ti da tamo nekad u junu pustiš prvi teaser trailer tvog i Cartmanovog kućnog uratka. U septembru trailer, i onda krajem oktobra pustiš kompletnu stvar. Bio bi zacementiran ne za forumaša godine, već bi postao najveća legenda u historiji istog.
Za teaser možeš iskopirat ovaj za Batman vs Superman. "Tell me Cartman, do you bleed?" 5 sekundi buljenja jedan u drugog, "you will."
Neka neka, zapamtit cu ja to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Editovao sam u zadnjem momentu jer sam skontao da si ti veće muško između vas dva. Ali si me preduhitrio nažalost.
Evo vidis sta se desava kad te nema moj Legendo, ovi balavci poput Donnia pocnu sirit svoje gay fantazije ovdje.
Joj brace Turaka sta uradise Miletu. Uh uh uh.

Joj brace Turaka sta uradise Miletu. Uh uh uh.
Estagfirullah! Polahko brate,opasno je nekoga nazvati kafirom pa makar i u šali.A inshAllah,još manje od dva mjeseca do Ramazana.Allah nas poživio pa da ubiremo blagodati tog odabranog mjeseca. AMIN.Unofficialpage je napisao/la:Amin.AgentttB je napisao/la:Esselamu alejkum.Allah subhanehu we te'ala vam podario svako dobro u ostatku dana.
Ove godine imam društvo u Ramazanu, kad me je @Otelo izradio i otišao u čafire![]()
![]()
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Imam teoriju zavjere, da je tema "Ljepotice" nestala zbog prijava pojedinih forumaša s ove teme. Vratite nam Ljepotice, Haseta, Brus Lija...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stvarno sve neki znaci oko tebe... znaš ono kako ide...Nerminovic je napisao/la:DANTES je napisao/la:zar je nerminovic iz Cajnica?samo_lijevo je napisao/la:@Nermine Padezu, pusti ti njih, nema veceg fakina od ovog virtualnog. Samo vam bombe baca.![]()
Trebinjac.:
Trebinje, Trebinje kad me vidiš yebi me..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zezam malo @OtelaAgentttB je napisao/la:Estagfirullah! Polahko brate,opasno je nekoga nazvati kafirom pa makar i u šali.A inshAllah,još manje od dva mjeseca do Ramazana.Allah nas poživio pa da ubiremo blagodati tog odabranog mjeseca. AMIN.Unofficialpage je napisao/la:Amin.AgentttB je napisao/la:Esselamu alejkum.Allah subhanehu we te'ala vam podario svako dobro u ostatku dana.
Ove godine imam društvo u Ramazanu, kad me je @Otelo izradio i otišao u čafire![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cartman je napisao/la:Evo vidis sta se desava kad te nema moj Legendo, ovi balavci poput Donnia pocnu sirit svoje gay fantazije ovdje.![]()

Istina je.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 22 apr 2015, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
legendo i po skolama te prozivaju nek ih je sramota 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez. 
- Ljiljani87
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
ovo ide u potpis.
Treba li ti dres od rukometne reprezentacije ? Ovo ko tebi, jedinom bratu na forumu.legenda reala je napisao/la:selam braći ljevaku i Virtualu, šta vam treba
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 22 apr 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ko bi rekao da ce @samo držati u potpisu citat @Cartmana.
Legendo baš si legenda.
Legendo baš si legenda.
To moze samo Legenda napravit.Belmin6 je napisao/la:Ko bi rekao da ce @samo držati u potpisu citat @Cartmana.![]()
Legendo baš si legenda.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne gleda se od koga je, bitno je da valja.Belmin6 je napisao/la:Ko bi rekao da ce @samo držati u potpisu citat @Cartmana.![]()
Legendo baš si legenda.
bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
zasto to radis ovom napacenom narodu ? kako mozes reci da izmedju ostalih i legenda ne placa porez. Srami se.DANTES je napisao/la:bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.