i naučiću i vas da radite ako hoćete, najviše bi volio od Ljiljana i Vojvode napraviti radnike, al teško
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Pa i kod mene je Curtmov potpis
i naučiću i vas da radite ako hoćete, najviše bi volio od Ljiljana i Vojvode napraviti radnike, al teško
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U Bosni se ne placa porez zato sto legenda placa za sviju 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
I ti baš našo nepopravljive slučajevelegenda reala je napisao/la:Pa i kod mene je Curtmov potpis![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma nema sanse, geni su to. Daj samo trgovinu, daj se uvali u Svicarsku, nece to krampe i proizvodne hale.legenda reala je napisao/la:Pa i kod mene je Curtmov potpis![]()
A ljubitelj propale imperije ti je garant neki savjetnik, tu blizu premijera ili predsjednika stranke. Jedino da on tebe uvali u kancelariju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
To prvo, kao da sam ja pisao, sve znam moj ljevačesamo_lijevo je napisao/la:
Ma nema sanse, geni su to. Daj samo trgovinu, daj se uvali u Svicarsku, nece to krampe i proizvodne hale.
A ljubitelj propale imperije ti je garant neki savjetnik, tu blizu premijera ili predsjednika stranke. Jedino da on tebe uvali u kancelariju.
Vojvoda od Lukavca i jeste rođen za takvog radnog mjesta, uvjeren sam da nijedan ministar u regionu nema kvalitetnijieg savjetnika od našeg Vojvode
Ma nije za mene kancelarija
i kad smo kod poreza, kolko nekakvih izdataka kod nas ima i nekakvih taksi za ono za ono, više troškova prema državi, nego plata
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba ti iskusan ekonomist.Na kraju bi tebi država došla dužna, a ovako 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ne znam šta mi bi... legenda sigurno od 2 500 KM da pola ako ne i više na porez i pivo i kurave...samo_lijevo je napisao/la:zasto to radis ovom napacenom narodu ? kako mozes reci da izmedju ostalih i legenda ne placa porez. Srami se.DANTES je napisao/la:bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
+ oni standardni doprinosi
pu jbt kolko dajem vama lendohanima

pu jbt kolko dajem vama lendohanima
katastrofa, pa kako izdržiš do kraja mjeseca? daj nam broj tekućeg računa da ti pošaljemo neku crkavicu... ajmo forumaši bar ove silne poreze da mu nadoknadimolegenda reala je napisao/la:Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
pu jbt kolko dajem vama lendohanima![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nerminovic
- Kontakt:
o bi ti, naravno, kad si dao Carmanu što ne bi i DonijuNerminovic je napisao/la:Donnie Darko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
ne treba komšija
Legendo jesi ti u preventu ili?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma na budžetu 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ko da bi pisao na ovom forumu da je u Preventu.
Prevent, kuca, Prevent.
Prevent, kuca, Prevent.
zaboravio si petaka za clanarinu u IVZ.legenda reala je napisao/la:Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
pu jbt kolko dajem vama lendohanima![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Zahebano ako nemas jos kakvih primanja sa strane
ti si ono kantonalni savjetnik za sport i kulturu?legenda reala je napisao/la:Ma na budžetu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najgora firma u BiHUnSub je napisao/la:Legendo jesi ti u preventu ili?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sto? Vjeruj ngdje nije lahko
pa zato što mora da se radi dosta... a ljiljan iz principa prezire previše rada... principe moramo poštovatiUnSub je napisao/la:Sto? Vjeruj ngdje nije lahko
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.