i naučiću i vas da radite ako hoćete, najviše bi volio od Ljiljana i Vojvode napraviti radnike, al teško

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ti baš našo nepopravljive slučajevelegenda reala je napisao/la:Pa i kod mene je Curtmov potpis![]()
i naučiću i vas da radite ako hoćete, najviše bi volio od Ljiljana i Vojvode napraviti radnike, al teško
Ma nema sanse, geni su to. Daj samo trgovinu, daj se uvali u Svicarsku, nece to krampe i proizvodne hale.legenda reala je napisao/la:Pa i kod mene je Curtmov potpis![]()
To prvo, kao da sam ja pisao, sve znam moj ljevačesamo_lijevo je napisao/la:
Ma nema sanse, geni su to. Daj samo trgovinu, daj se uvali u Svicarsku, nece to krampe i proizvodne hale.
A ljubitelj propale imperije ti je garant neki savjetnik, tu blizu premijera ili predsjednika stranke. Jedino da on tebe uvali u kancelariju.
ne znam šta mi bi... legenda sigurno od 2 500 KM da pola ako ne i više na porez i pivo i kurave...samo_lijevo je napisao/la:zasto to radis ovom napacenom narodu ? kako mozes reci da izmedju ostalih i legenda ne placa porez. Srami se.DANTES je napisao/la:bog s tobom u bosni se ne plaća porezCartman je napisao/la:Djeca u skoli trebaju da uce o Legendi. Da vide da i najveci neradnici mogu postat vrijedni radnici i placat porez.
katastrofa, pa kako izdržiš do kraja mjeseca? daj nam broj tekućeg računa da ti pošaljemo neku crkavicu... ajmo forumaši bar ove silne poreze da mu nadoknadimolegenda reala je napisao/la:Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
+ oni standardni doprinosi
pu jbt kolko dajem vama lendohanima![]()
o bi ti, naravno, kad si dao Carmanu što ne bi i DonijuNerminovic je napisao/la:Donnie Darko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaboravio si petaka za clanarinu u IVZ.legenda reala je napisao/la:Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
+ oni standardni doprinosi
pu jbt kolko dajem vama lendohanima![]()
ti si ono kantonalni savjetnik za sport i kulturu?legenda reala je napisao/la:Ma na budžetu
najgora firma u BiHUnSub je napisao/la:Legendo jesi ti u preventu ili?
pa zato što mora da se radi dosta... a ljiljan iz principa prezire previše rada... principe moramo poštovatiUnSub je napisao/la:Sto? Vjeruj ngdje nije lahko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.