Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la emir79 » 22 apr 2015, 19:24

Cartman je napisao/la: Samo mi reci jesi li i protiv Hajrovica i Medunjanina? Obojica su odbili BiH pa se predomislili kad su uocili da nemaju kvalitet za tu drugu drzavu, ovaj prvi cak javno vrijedjao Edina Dzeku. Samo mi to reci. Ako jesi, nema problema, onda se drzis istog principa. Ako nisi onda tvoj stav nema apsolutno nikakve logike.

Tankovic kao vecina fudbalera nije bas bistar. Zato radi i govori glupe stvari. Isto kao Izet i mnogi drugi.
Poredis neuporedive stvari @Cartman.

Prvo da ti kazem da nisam protiv niti jednog igraca koji zeli igrati za BIH, ili onih koji su promjenili misljenje, nego sam protiv onih imbecila koji koriste BIH da bi iznudili poziv zemalja za koje zele da igraju, a to upravo po drugi put radi ovaj smradonjica. Ne znam kako to vise ne primjecujete.

Tankovic i Gudelj su od Susica dobili obecanje da ce ih povesti u Brazil, samo ako zaigraju za BIH, mogu ti se zakleti u sta god pozelis da je ovo istina, a mogu te uputiti i covjeku koji je svakodnevno imao kontakt sa njima i njihovim roditeljima i koji je bio prisutan sa Begicem i Susicem kada su to dogovarali. Izigrali su obojica BIH da bi dobili pozive A selekcija Srbije i Svedske.

E sad na ovo sto sam napisao da poredis neuporedivo.

Haris Medunjanin, nikada ali bas nikada nije visio po novinama i koristio BIH za pozive Holandije, momka niti je ikad iko kontaktirao, a niti se on sam nudio. Jednostavno je njegova odluka bila takva, a kad neko uradi tako onda nemogu nista protiv njeg imati.

Sto se Hajrovica tice, vec sam jednom davno pisao, a ne znam kako ti to ne znas posto si jedan od starije garde. Izetu Hajrovicu je BIH bila uvijek na prvom mjestu, on nikada nije imao dileme. On je dotrcao u Medjugorje na okupljanje U19 reprezentacije, mislim da je selektor bio Bubalo, a otjeran je kao pasce. Normalno da ce kod ponovnog poziva dobro razmisliti i ti bi i ja, i bilo ko drugi, kada dozivi takvu neugodnost. Nije Izet Hajrovic bio na okupu po prvi put sa A reprezentacijom, nego mnogo prije. On i Tankovic ne mogu nikako u istu recenicu.

Sto se tice ostalih igraca koje spominjes, de mi jednog navedi da je koristio BIH da bi bio pozvan za neku drugu zemlju , koji je taj? Begovic? Pjanic? Mujdza?

Zaci ono sto meni smeta je to, kada se imbecil nadje da pljuje po mojoj zemlji, da je iskoristava i da nas sve redom pravi budalama. Koliko dizete prasinu, kao da se radi o nekom vanserijskom talentu, a ne o ljudskom uhljupu.

Da guramo u reprezentzaciju smradonjicu pored Prevljaka, Hodzica, Bajica? JOK!

Ukoliko bi Mesa i pomislio da ga pozove od mene bi izgubio bilokakvu podrsku. Bolje bi bilo da pozurimo da zgrabimo Burnica, koji je potpisao profesionalni ugovor sa Dortmundom do 2018-te, nego sto se bakcemo oko smradonjice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 apr 2015, 19:34

Ja mislim da ovaj Tankovic samo pokusava da ponovo napravi pritisak na Svedskog selektora, BiH mu definitivno nije u planovima, cuj razmislit ce, pa da ima zelju ko sto nema lijepo,bi izjavio za Svede vise igrat necu, moje opredjeljenje je Bosna i onda vrijedno trenirat i cekat priliku i poziv, a ne ovako, gnjida jedna ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 apr 2015, 20:52

emir79 je napisao/la:Tankovicu :guz:

Sikter papcino uhljupska sto dalje od svetinje!

Koji ba Tanksson? Je li onaj koji nas je izigrao kao niti jedan , a jos iz Srebrenice?
Je li to onaj , kojem je vrijedniji poziv zvalje od posjete najsjajnijeg bosanskog dijamanta, koji mu je dosao na noge?

Je li to onaj koji nam je poslao finu poruku sa priprema iz Turske?

Bosnjo imas li ponos ili ces i dalje da budes samo otirac?
Emire, odigro bi ja na kartu da se lik zovne jednom da bude nas i onda bih mu uzeo pasos i porucio m.a.r.s iz drzave.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 apr 2015, 21:47

Kad je neki dan opet pokrenuta ova priča oko Muamera, napisala sam rečenicu, i mislila da ne pišem više o tome, ali čitajući zadnje komentare i istovremeno slušajući trenutno BHT, moram se nadovezati.
Nemojte igrati na tu kartu kako je on premlad da izgradi karakter, da zna šta hoće, kako mu treba gledati kroz prste... Nemojte to govoriti. Je li Kolašinac premlad? Emir?

Maloprije na BHT Emir Sulejmanović i njegov cijenjeni otac su pričali kako se bira reprezentacija. Slušajući njih dvojicu, ostale treba biti sram za sve i jednu sekundu ikakve sumnje i kalkulacije. Emir ništa manje vrijedan nije od Muamera. Samo Bog zna koliko se ko napatio u nesretnim godinama rata, ali je svima jasno šta je ovo srebreničko dijete prošlo u životu, ali opet jasno i glasno kaže kako bi čekao još godina i godina da obuče dres svoje domovine. Ona mu, ako hoćete, ništa nije dala.

Muamere, mani se kalkulacija! Ako dođeš, dobrodošao, ali brate, mani se kalkulacija! Nemoj preko naših leđa raditi belaja!

BiH treba da bude iznad svih! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 apr 2015, 22:13

bhsport je napisao/la: Emire, odigro bi ja na kartu da se lik zovne jednom da bude nas i onda bih mu uzeo pasos i porucio m.a.r.s iz drzave.
:thumbup: Eh to bi bio potez kakav zasluzuje, a ujedno i poruka svim ostalim koji imaju slicne namjere.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 apr 2015, 22:17

Ja razumijem da igrac pomalo kalkulise ciji bi potez prihvatio, ali koristiti nasu repku kao mamac da ga pozovu Svedi, eh nece tako ici Tankssone. :problem:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 22 apr 2015, 22:32

Ja sam zato da se momak pozove, ne da se moli i da mu se pada na koljena ali pokušati zadnji puta da ga se pridobije.
Eto iskreno recite jesmo li mi izgubili ili dobili sa Medunjaninom, Begovicem, Hajrovicem...?
Neka ga tu kaparisanog, a hoće li dobivati pozive, igrati ili ne zavisi od nekih drugih faktora.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 22 apr 2015, 23:15

edoo3 je napisao/la:Eto iskreno recite jesmo li mi izgubili ili dobili sa Medunjaninom, Begovicem, Hajrovicem...?
Baš. Ima sad malo nekakvog otpora, ali prva dobra partija ili gol i navijači su kupljeni i zaboravljaju sve gluposti koje je igrač radio. Koliko se Hajrović nećkao i vagao, pa pljuvao od strane navijača, a ko ga je to nazvao Izmetom poslije Slovačke? ;) Tako to ide sa navijačima, njih vode emocije, ali valjda su ljudi koji vode reprezentaciju racionalniji i znaju da svaki novi igrač može biti samo plus na dugoročnom planu. Jedino što ponavljam, svaka akcija treba biti rađena u maksimalnoj diskreciji i daleko od medija.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 22 apr 2015, 23:30

.
Zadnja izmjena: haris92, dana/u 10 jun 2015, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 apr 2015, 00:12

Bosna mu dala noz pod vrat Svedska sve dobro u zivotu...
Izbor je stvarno tezak !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 apr 2015, 00:23

Ako ima zelju za BiH, a znamo da nema jer radi o obicnom kretenu poput ostalih ratni profitera, neka se nudi nasoj u21 reprezentaciji i neka se tu dokazuje.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 apr 2015, 00:26

Sreća pa je bilo onih koji su ostali i odbranili od tog noža inače Muamer ne bi imao šta birati.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 apr 2015, 00:28

Husika je napisao/la:Bosna mu dala noz pod vrat Svedska sve dobro u zivotu...
:clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 apr 2015, 02:37

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Samo mi reci jesi li i protiv Hajrovica i Medunjanina? Obojica su odbili BiH pa se predomislili kad su uocili da nemaju kvalitet za tu drugu drzavu, ovaj prvi cak javno vrijedjao Edina Dzeku. Samo mi to reci. Ako jesi, nema problema, onda se drzis istog principa. Ako nisi onda tvoj stav nema apsolutno nikakve logike.

Tankovic kao vecina fudbalera nije bas bistar. Zato radi i govori glupe stvari. Isto kao Izet i mnogi drugi.
Poredis neuporedive stvari @Cartman.

Prvo da ti kazem da nisam protiv niti jednog igraca koji zeli igrati za BIH, ili onih koji su promjenili misljenje, nego sam protiv onih imbecila koji koriste BIH da bi iznudili poziv zemalja za koje zele da igraju, a to upravo po drugi put radi ovaj smradonjica. Ne znam kako to vise ne primjecujete.

Tankovic i Gudelj su od Susica dobili obecanje da ce ih povesti u Brazil, samo ako zaigraju za BIH, mogu ti se zakleti u sta god pozelis da je ovo istina, a mogu te uputiti i covjeku koji je svakodnevno imao kontakt sa njima i njihovim roditeljima i koji je bio prisutan sa Begicem i Susicem kada su to dogovarali. Izigrali su obojica BIH da bi dobili pozive A selekcija Srbije i Svedske.

E sad na ovo sto sam napisao da poredis neuporedivo.

Haris Medunjanin, nikada ali bas nikada nije visio po novinama i koristio BIH za pozive Holandije, momka niti je ikad iko kontaktirao, a niti se on sam nudio. Jednostavno je njegova odluka bila takva, a kad neko uradi tako onda nemogu nista protiv njeg imati.

Sto se Hajrovica tice, vec sam jednom davno pisao, a ne znam kako ti to ne znas posto si jedan od starije garde. Izetu Hajrovicu je BIH bila uvijek na prvom mjestu, on nikada nije imao dileme. On je dotrcao u Medjugorje na okupljanje U19 reprezentacije, mislim da je selektor bio Bubalo, a otjeran je kao pasce. Normalno da ce kod ponovnog poziva dobro razmisliti i ti bi i ja, i bilo ko drugi, kada dozivi takvu neugodnost. Nije Izet Hajrovic bio na okupu po prvi put sa A reprezentacijom, nego mnogo prije. On i Tankovic ne mogu nikako u istu recenicu.

Sto se tice ostalih igraca koje spominjes, de mi jednog navedi da je koristio BIH da bi bio pozvan za neku drugu zemlju , koji je taj? Begovic? Pjanic? Mujdza?

Zaci ono sto meni smeta je to, kada se imbecil nadje da pljuje po mojoj zemlji, da je iskoristava i da nas sve redom pravi budalama. Koliko dizete prasinu, kao da se radi o nekom vanserijskom talentu, a ne o ljudskom uhljupu.

Da guramo u reprezentzaciju smradonjicu pored Prevljaka, Hodzica, Bajica? JOK!

Ukoliko bi Mesa i pomislio da ga pozove od mene bi izgubio bilokakvu podrsku. Bolje bi bilo da pozurimo da zgrabimo Burnica, koji je potpisao profesionalni ugovor sa Dortmundom do 2018-te, nego sto se bakcemo oko smradonjice.
Ovaj dan cu zabiljeziti u kalendaru, da se i ja jednom, poslije malo razmisljanja slozim sa Emirovim misljenjem. :mrgreen:

Za Tankovica ja to gledam opusteno. Kazem, na Mesinom mjestu bi igrao istu igru i dao zvanicnu izjavu da nas savez nije zainteresovan sto se tice Tankovica. Pa nek onda razmislja. Ako hoce, dobrodosao, ako nece nek ne iskoristava reprezentaciju za svoje svrhe. Kod Susica nikad nismo znali na cemu smo jer je covjeka bolila neka stvar (Sta? Ja da putujem i posjecujem igrace?), ali Mesa radi svoj posao i ako Tankovic ipak nece. Bye bye.

Mesa zovi Burnica, jer ovi iz saveza nece! Burnic zeli igrati za nas.
Profi ugovor, dakle momak bi jos ove godine mogao da zaigra u Bundesligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 apr 2015, 09:31

Citava ova zbrka je proizvod nerada i lopovluka bivseg selektora i saveza.
Da su oni radili 10% svog posla, odavno bi znali kakava je situacija sa Tankovicem. Da su mu prisli na pravi nacin, profesionalno i ozbiljno, ili bi bio nas ili bi ga definitivno otpisali. Ovako, ne znamo je li ga ikada iko od odgovornih kontaktirao, skoro sigurno da nije, a sudimo mu sto je "odbio" BiH ! Ne ide.
To sto ga je Dzeko kontaktirao, kao i Hajrovica, mozes okaciti macku o repe. Dzeko je "samo" igrac, bez ikakvih ovlasti, uz to i u sukobu sa selektorom. Jedva iznudio poziv za najboljeg jarana i standardnog reprezentativca, Ibricica, gdje ce on nesto garantovati Tankovicu . :roll: Ne zaboravite da su Rahimic i Zukanovic nogirani radi Germana, a da se poziva tamo neki "Svedjanain", nema sanse i Tankovic je to znao, sve ostalo su igrice.
Decko je svjesno i zlonamjerno ignorisan od Susica i kao takav, zasluzuje jos jednu priliku da izabere BiH.

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 23 apr 2015, 11:17

SjeverniVjetar je napisao/la:Citava ova zbrka je proizvod nerada i lopovluka bivseg selektora i saveza.
Da su oni radili 10% svog posla, odavno bi znali kakava je situacija sa Tankovicem. Da su mu prisli na pravi nacin, profesionalno i ozbiljno, ili bi bio nas ili bi ga definitivno otpisali. Ovako, ne znamo je li ga ikada iko od odgovornih kontaktirao, skoro sigurno da nije, a sudimo mu sto je "odbio" BiH ! Ne ide.
To sto ga je Dzeko kontaktirao, kao i Hajrovica, mozes okaciti macku o repe. Dzeko je "samo" igrac, bez ikakvih ovlasti, uz to i u sukobu sa selektorom. Jedva iznudio poziv za najboljeg jarana i standardnog reprezentativca, Ibricica, gdje ce on nesto garantovati Tankovicu . :roll: Ne zaboravite da su Rahimic i Zukanovic nogirani radi Germana, a da se poziva tamo neki "Svedjanain", nema sanse i Tankovic je to znao, sve ostalo su igrice.
Decko je svjesno i zlonamjerno ignorisan od Susica i kao takav, zasluzuje jos jednu priliku da izabere BiH.
Mislim da je prelagahno svaliti sve na "nevoljenog" bivseg selektora. I igrac, ma koliko mlad, nosi dio odgovornosti i jedino on odlucuje. Odluka nije bila Susiveca, niti jednog ili drugog saveza, niti Dzeke ili Zlatana. Tankovic je odlucio i ne vidim razlog za tu odluku kriviti bilo koga, pa ni Susica. Mozemo nas tadasnji skauting nazvati losijim od svedkog, ali opet...do igraca je sta zeli.

Imao je izbor. Od obije drzave je dobio signale da su zainteresovani za njega. To sto ga je jedan selektor dosao gledati na tribinu a drugi nije, ne znaci puno... Pa eto mu...gledao ga je svedski selektor, pa sto sad ne igra za svedsku? Susic ga nije gledao, ali bi sad moze biti bio dio repke... Sad bi moze biti imao upisane nastupe na SP.

Haj neka bude da je Tankovic zbog Susica tada rekao "ne". Valjda sada zna da je tu novi selektor? Znaci, sada bi et ipak igrao za BiH. Pa jeli onda ispravno putem medija davati izjave poput "kada bi me BiH pozvala, razmislio bi..."? Ili je cilj ipak bio da ta izjava dodje do svedjana?

Ja bi momku otpjevao dobrodoslicu, ukoliko mirno i tiho donese novu odluku, kontaktira savez i pokrene proceduru promjene civilnog i sportskog drzavljanstva i za koju sedmicu, mjesec citamo u medijama da smo dobili novog potencijalnog igraca.
To bi znacilo da se ne igra sa nama, nego da je cvrst u svojoj namjeri...i da je za BH dres spreman i na taj rizik da ne bude pozvan. Ali ovo mi vise lici na "svedski selektore, ako me ne pozoves, ja ode tamo..., de me pozovi".

Sto se tice Hajrovica...Hajrovic nakon prijateljske tekme u svicarskom dresu i nepozivanja nije po medijama govorio kako ipak razmislja o BH dresu sa nadom da ga Hitzfeld pozove... Hajrovic je - i ako iz nezadovoljstva crvenim dresom - donio odluku da ipak igra za BiH i na tome je ostao, nije se dalje poigravao savezima i navijacima. Njegova odluka je svicarsku javnost i samog Hitzfelda iznenadila. Pored toga brat mu je vec bio u kontaktu sa nasim savezom...znaci BH je za Hajrovice bila realna opcija...
To finish first, first you have to finish.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 apr 2015, 11:25

Husika je napisao/la:Bosna mu dala noz pod vrat Svedska sve dobro u zivotu...
Imas li sliku da te turim za havatar... :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 apr 2015, 11:48

sead_f1 je napisao/la: Mislim da je prelagahno svaliti sve na "nevoljenog" bivseg selektora. I igrac, ma koliko mlad, nosi dio odgovornosti i jedino on odlucuje. Odluka nije bila Susiveca, niti jednog ili drugog saveza, niti Dzeke ili Zlatana. Tankovic je odlucio i ne vidim razlog za tu odluku kriviti bilo koga, pa ni Susica. Mozemo nas tadasnji skauting nazvati losijim od svedkog, ali opet...do igraca je sta zeli.

Imao je izbor. Od obije drzave je dobio signale da su zainteresovani za njega. To sto ga je jedan selektor dosao gledati na tribinu a drugi nije, ne znaci puno... Pa eto mu...gledao ga je svedski selektor, pa sto sad ne igra za svedsku? Susic ga nije gledao, ali bi sad moze biti bio dio repke... Sad bi moze biti imao upisane nastupe na SP.

Haj neka bude da je Tankovic zbog Susica tada rekao "ne". Valjda sada zna da je tu novi selektor? Znaci, sada bi et ipak igrao za BiH. Pa jeli onda ispravno putem medija davati izjave poput "kada bi me BiH pozvala, razmislio bi..."? Ili je cilj ipak bio da ta izjava dodje do svedjana?

Ja bi momku otpjevao dobrodoslicu, ukoliko mirno i tiho donese novu odluku, kontaktira savez i pokrene proceduru promjene civilnog i sportskog drzavljanstva i za koju sedmicu, mjesec citamo u medijama da smo dobili novog potencijalnog igraca.
To bi znacilo da se ne igra sa nama, nego da je cvrst u svojoj namjeri...i da je za BH dres spreman i na taj rizik da ne bude pozvan. Ali ovo mi vise lici na "svedski selektore, ako me ne pozoves, ja ode tamo..., de me pozovi".

Sto se tice Hajrovica...Hajrovic nakon prijateljske tekme u svicarskom dresu i nepozivanja nije po medijama govorio kako ipak razmislja o BH dresu sa nadom da ga Hitzfeld pozove... Hajrovic je - i ako iz nezadovoljstva crvenim dresom - donio odluku da ipak igra za BiH i na tome je ostao, nije se dalje poigravao savezima i navijacima. Njegova odluka je svicarsku javnost i samog Hitzfelda iznenadila. Pored toga brat mu je vec bio u kontaktu sa nasim savezom...znaci BH je za Hajrovice bila realna opcija...
Stoji to sto kazes uglavnom. Cinjenica je da prica ima dvije strane i dio krivice snosi Tankovic, kao i savez i selektori. Zavisi kao pricu postavimo, mozemo iskonstruisati da je jedna ili druga strana najveci krivac. O ovim stvarima smo diskutovali xy puta , u raznim slucajevima i sve je , vise manje, receno.
Postoje racionalna , objektivana i neka subjektivna , emocionalna strana price i one se preplicu, ovisi kako ko vidi stvari.
Ono sto ja tvrdim je da u slucaju Tankovic nije ucinjeno ni blizu dovoljno, da bi se moglo reci da nas je odbio. Ne bih se slozio s konstatacijom da su "obje strane pokazale zainteresovanost" za njega.
Svedski trener ga je gledao u vise navrata, razgovarao sa njim, obecao poziv iako je aktuelni svedski reprezentativac. Safet je izjavljivao da je jos premlad, da ga trenutno ne interesuje, mozda u slijedecem ciklusu...savez nije nacinio nikakav potez.
To sto se pokusava iskonstruisati da su Dzekin i Jukin razgovor imali neku "oficijelnu tezinu", su smijesne price. Dzeko je zavaljen da pokupi gelere, da se rijese pritiska oko Tankovica, da se kaze da je kontaktiran, dok Susic tjera standardne reprezentativce (Rahimic , Zukanovic) i pravi mjesto za familiju. :roll:
Dosta nas na forumu smo i tada bili svjesni toga, upozoravali ...niko nije budala da popusi tu foru i presjece granu na kojoj sjedi, pa ni Tankovic.
E sada, Tankovic vjerovatno jeste manipulator, tvrdi pazar, igra igrice , vaga... ali to je i normalno, njegova je "koza" u pitanju, nas boli briga , kada ga jednom dobijemo, bice nam svejedno hoce li ga selektor vise ikada pozivati ili nece.
Dakle stvari nisu crno-bijele, a Tankovic nam treba. Mozemo puno dobiti, a malo izgubiti, tj, izgubiti ponos koji svakodnevno gazimo na puno visem nivou od ovog..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 apr 2015, 12:10

Mesa po pianju Tankovica radi upravo ono sto i treba. Izjavio je da je upoznat sa njegovim kvalitetama ali da ne zeli nista javno o tome govoriti. Bravo za Mehmeda radi u tisini a na kraju krajeva sam on ce i odlucivati da li mu poslati poziv. Ako ga pridobije naravno. Bivseg selektora su javnost i novinari morali na sve moguce nacine upoznavati sa potencijalnim pojacanjima sto je palilo crvena svijetla kod drugih saveza. Bazdarevic ili njegov tim su puno pametniji i mudriji od prosle ekipe. Ono su bili Nadrealisti i po pitanju poziva a i taktike majke mi.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 apr 2015, 12:22

dubrovnik je napisao/la:Mesa po pianju Tankovica radi upravo ono sto i treba. Izjavio je da je upoznat sa njegovim kvalitetama ali da ne zeli nista javno o tome govoriti. Bravo za Mehmeda radi u tisini a na kraju krajeva sam on ce i odlucivati da li mu poslati poziv. Ako ga pridobije naravno. Bivseg selektora su javnost i novinari morali na sve moguce nacine upoznavati sa potencijalnim pojacanjima sto je palilo crvena svijetla kod drugih saveza. Bazdarevic ili njegov tim su puno pametniji i mudriji od prosle ekipe. Ono su bili Nadrealisti i po pitanju poziva a i taktike majke mi.
Nisu druze ! Oni su se samo pravili blesavi i naivni, da bi napravili prostor za sopstvene pulene i licne interese.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, zikerrz21 i 20 gostiju.