Poredis neuporedive stvari @Cartman.Cartman je napisao/la: Samo mi reci jesi li i protiv Hajrovica i Medunjanina? Obojica su odbili BiH pa se predomislili kad su uocili da nemaju kvalitet za tu drugu drzavu, ovaj prvi cak javno vrijedjao Edina Dzeku. Samo mi to reci. Ako jesi, nema problema, onda se drzis istog principa. Ako nisi onda tvoj stav nema apsolutno nikakve logike.
Tankovic kao vecina fudbalera nije bas bistar. Zato radi i govori glupe stvari. Isto kao Izet i mnogi drugi.
Prvo da ti kazem da nisam protiv niti jednog igraca koji zeli igrati za BIH, ili onih koji su promjenili misljenje, nego sam protiv onih imbecila koji koriste BIH da bi iznudili poziv zemalja za koje zele da igraju, a to upravo po drugi put radi ovaj smradonjica. Ne znam kako to vise ne primjecujete.
Tankovic i Gudelj su od Susica dobili obecanje da ce ih povesti u Brazil, samo ako zaigraju za BIH, mogu ti se zakleti u sta god pozelis da je ovo istina, a mogu te uputiti i covjeku koji je svakodnevno imao kontakt sa njima i njihovim roditeljima i koji je bio prisutan sa Begicem i Susicem kada su to dogovarali. Izigrali su obojica BIH da bi dobili pozive A selekcija Srbije i Svedske.
E sad na ovo sto sam napisao da poredis neuporedivo.
Haris Medunjanin, nikada ali bas nikada nije visio po novinama i koristio BIH za pozive Holandije, momka niti je ikad iko kontaktirao, a niti se on sam nudio. Jednostavno je njegova odluka bila takva, a kad neko uradi tako onda nemogu nista protiv njeg imati.
Sto se Hajrovica tice, vec sam jednom davno pisao, a ne znam kako ti to ne znas posto si jedan od starije garde. Izetu Hajrovicu je BIH bila uvijek na prvom mjestu, on nikada nije imao dileme. On je dotrcao u Medjugorje na okupljanje U19 reprezentacije, mislim da je selektor bio Bubalo, a otjeran je kao pasce. Normalno da ce kod ponovnog poziva dobro razmisliti i ti bi i ja, i bilo ko drugi, kada dozivi takvu neugodnost. Nije Izet Hajrovic bio na okupu po prvi put sa A reprezentacijom, nego mnogo prije. On i Tankovic ne mogu nikako u istu recenicu.
Sto se tice ostalih igraca koje spominjes, de mi jednog navedi da je koristio BIH da bi bio pozvan za neku drugu zemlju , koji je taj? Begovic? Pjanic? Mujdza?
Zaci ono sto meni smeta je to, kada se imbecil nadje da pljuje po mojoj zemlji, da je iskoristava i da nas sve redom pravi budalama. Koliko dizete prasinu, kao da se radi o nekom vanserijskom talentu, a ne o ljudskom uhljupu.
Da guramo u reprezentzaciju smradonjicu pored Prevljaka, Hodzica, Bajica? JOK!
Ukoliko bi Mesa i pomislio da ga pozove od mene bi izgubio bilokakvu podrsku. Bolje bi bilo da pozurimo da zgrabimo Burnica, koji je potpisao profesionalni ugovor sa Dortmundom do 2018-te, nego sto se bakcemo oko smradonjice.