HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

19TM87
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 16:15

Samo ZRINJA je napisao/la:Babilon ovdje jedini piše sam da udovolji VAMA.Zato na kraju sezone poklanjamo ga vama.

I zapamtite mi ćemo izači još jači poslije ovih vaših nepravdi.

NITKO NAS NEVOLI, **** NAS ZABOLI,JER MI SMO ULTRASI...
Babilon je jedini covjek na ovom dijelu foruma...pratim njegove postove od kako se pojavio i to nema veze sa nama ;) ;) ;) ...@babilona za jednog od moderatora
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 16:53

19TM87 je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Babilon ovdje jedini piše sam da udovolji VAMA.Zato na kraju sezone poklanjamo ga vama.

Babilon je jedini covjek na ovom dijelu foruma...pratim njegove postove od kako se pojavio i to nema veze sa nama ;) ;) ;) ...@babilona za jednog od moderatora
Mora vam biti dobar , kad vam viri iz šupka!
Tipični primjer tzv hrvatskog predstavnika, podsjeća me na top listu prijeratnu i onaj skeč izbor za himnu...
Fuj fuj fuj
Što se tiče jučerašnje utakmice, seljo bi i barcu dobio uz onakvog suca!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 15 apr 2010, 17:04

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:

Mora vam biti dobar , kad vam viri iz šupka!
Tipični primjer tzv hrvatskog predstavnika, podsjeća me na top listu prijeratnu i onaj skeč izbor za himnu...
Fuj fuj fuj
Što se tiče jučerašnje utakmice, seljo bi i barcu dobio uz onakvog suca!
polako momce... vidim jos si isfrustiran ispadanjem iz kupa i nakon 4 utakmice ove sezone bez pobjede nad zeljom... ocisti svoju avliju prvo... jel opet nijaz kriv sto masa nezadovoljnih "navijaca" zrinjskog se ne zna kontrolisati pa baca ne znam sta sve u teren na igrace zelje? SVI ukljucujuci i tabor zrinjskog su slozni da je zeljo zasluzeno prosao zrinjskog samo nisu oni sto i ne zele da vide da je im tim bio losiji... idi lijeci se... evo na jagomiru ovde valjda ima mjesta i vas mostarce... :|
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:07

Nisam ja isfrustriran nego sam realan...Ispali pa šta nije kraj svijeta, vas nije na mapi bilo ima 5 godina, pa šta onda?
Vaš je jedini problem što nećete da priznate da vam se šteli ove godine, a to svak zna i reći će tko je imalo pošten!
Igrali smo i izgubili smo, igrat ćemo i pobjedit ćemo! :lol:

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 17:08

@HŠKZ MOSTAR

šta si se ti bola nakačio na babilona, momak je pravi navijač ovog kluba koji otvoreno piše i pozitivno i negativno o dešavanjima u svom klubu
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:10

Babilone jesi to ti? :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 apr 2010, 17:16

Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 17:17

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Babilone jesi to ti? :lol:
jesi ti možda ćorav hehe, nije brate jedan od rijetkih čije postove smatram realnim je babilon zato mojne napadati svoga ili napiši nešto o svom klubu sa svog stajališta makar bilo i negativno a posle ovog proljeća trebamo i o tome pisati jer nam evropa izmiče,,nije sve bajno i krasni sa onim iz kruševa na čelu..UPRAVA NAPOLJE

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 17:21

može li mi neko reći gdje su @eagles i @antipolitika stara raja sa ovog foruma

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:24

the scouser je napisao/la:Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 17:26

U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...

i zato je prosao Zeljo? :o

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:27

muamer10 je napisao/la:

Nije nego što mu se nateže...al nema veze vratit će se vama to...ima Boga :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 17:30

@HŠKZ MOSTAR ja sam rekao da momak, covjek sta je vec pise realno po svim temama, i rekao sam da nema veze sa nama i mojim klubom...a ti si ili isfrustrirano deriste ili jedan od onih necu da spominjem...pozz ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:31

muamer10 je napisao/la:

Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.
Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:35

Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.
Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.

Da te čuje i vidi Kusturica, objeručke bi te prihvatio i imao bi glavnu ulogu u nekom njegovom filmu! :lol:
Čuj penaltikom :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 15 apr 2010, 17:37

opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu
26.05.2010-TITULA

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 17:37

Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.[/quote]

Ma kod nas je problem sto imamo svi naviku da u 90% utakmica kuci upisemo pobjedu, i kada se to ne ostvari onda su svi drugi krivi.... Za nadati se da ce narednih 10 godina biti pobjeda gostiju i nerjesenih isto ili vise nego ove sezone pa cemo malo promijeniti i nacin razmisljanja, onako u globalu.
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 15 apr 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:37

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.

Da te čuje i vidi Kusturica, objeručke bi te prihvatio i imao bi glavnu ulogu u nekom njegovom filmu! :lol:
Čuj penaltikom :mrgreen:
Ebes ti Kusturicu nas idol se javlja iz Modrice :lol:

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 15 apr 2010, 17:40

brato je napisao/la:može li mi neko reći gdje su @eagles i @antipolitika stara raja sa ovog foruma

znaš li gdje su,otjero ih babilon!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 17:43

Jao jao, opet po ko zna koji put su ugroženi :P :lol:
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.