HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

the scouser
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la the scouser » 15 apr 2010, 17:16

Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 17:17

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Babilone jesi to ti? :lol:
jesi ti možda ćorav hehe, nije brate jedan od rijetkih čije postove smatram realnim je babilon zato mojne napadati svoga ili napiši nešto o svom klubu sa svog stajališta makar bilo i negativno a posle ovog proljeća trebamo i o tome pisati jer nam evropa izmiče,,nije sve bajno i krasni sa onim iz kruševa na čelu..UPRAVA NAPOLJE
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 15 apr 2010, 17:21

može li mi neko reći gdje su @eagles i @antipolitika stara raja sa ovog foruma
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:24

the scouser je napisao/la:Pa hajde nam ukazi na neke KONKRETNE greske sudaca?
U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 17:26

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
U prvom poluvremenu bio je prekid utakmice od jedno 4-5 minuta zbog dimnjade ultrasa...
Sudac je digao 2 minute produžetka, s tim da ni minute nije produžio utkamicu...

i zato je prosao Zeljo? :o

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:27

muamer10 je napisao/la:

Nije nego što mu se nateže...al nema veze vratit će se vama to...ima Boga :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 17:30

@HŠKZ MOSTAR ja sam rekao da momak, covjek sta je vec pise realno po svim temama, i rekao sam da nema veze sa nama i mojim klubom...a ti si ili isfrustrirano deriste ili jedan od onih necu da spominjem...pozz ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:31

muamer10 je napisao/la:

Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.
Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 apr 2010, 17:35

Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.
Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.

Da te čuje i vidi Kusturica, objeručke bi te prihvatio i imao bi glavnu ulogu u nekom njegovom filmu! :lol:
Čuj penaltikom :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 15 apr 2010, 17:37

opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu
26.05.2010-TITULA

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 17:37

Mislim sta da ti pricam i objasnjavam onog sudca treba na lomacu jer nije dozvolio plemicima igru kakvu samo oni znaju a i ebes sudca kad te necasti par jednim penaltikom.[/quote]

Ma kod nas je problem sto imamo svi naviku da u 90% utakmica kuci upisemo pobjedu, i kada se to ne ostvari onda su svi drugi krivi.... Za nadati se da ce narednih 10 godina biti pobjeda gostiju i nerjesenih isto ili vise nego ove sezone pa cemo malo promijeniti i nacin razmisljanja, onako u globalu.
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 15 apr 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 apr 2010, 17:37

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Bas zato Muamere jer im je vidovita Dzemila rekla da ce u dubokom produzetku prvog uvaliti 2 gola, i odma je svima bilo jasno da od toga nema nista jer je iskvareni sudac iz Krajine posrao se u cejf.

Da te čuje i vidi Kusturica, objeručke bi te prihvatio i imao bi glavnu ulogu u nekom njegovom filmu! :lol:
Čuj penaltikom :mrgreen:
Ebes ti Kusturicu nas idol se javlja iz Modrice :lol:

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 15 apr 2010, 17:40

brato je napisao/la:može li mi neko reći gdje su @eagles i @antipolitika stara raja sa ovog foruma

znaš li gdje su,otjero ih babilon!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 17:43

Jao jao, opet po ko zna koji put su ugroženi :P :lol:
Strauss Junior

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 15 apr 2010, 17:50

sandokan_TM87 je napisao/la:opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu

a šta će pomoći našem klubu!

da dopustimo kao što smo i prije dopuštali da nas se krade na nasem stadionu! e taj se film nece vise gledat. bar ja necu jer ne volim reprize. pitanje je dana kada ce neko od sudaca popušit dobro dobar degenek pa će se drugi mislit šta ce i kako će!

odakle dodje ovaj sudija iz 3 lige do prve? kako je to uspijo.

ja necu reci da je ovo željo skrojio,nego savez slaže sve kao puzle. sudac je čitavu utakmicu sudio na stranu želježnicara,dopuštao valjanje po terenu sjeckao svaki napad zrinjskog nekakvim prekršajima nije nadoknadio poluvrijeme koliko je trebao i još milion malih stvari koje su isprovocirale publiku!

toliko ljudi znam koji su uvijek gotovo mirni na sve,al eto da baš odjednom čitav stadion kad kažem čitav mislim i na zapad izmisli i umisli da sudac krade! bilo je preočito.

a što se tiče štete klubu,**** toga će vazda biti. za mene je veca sramota kada te igrači sramote kao što je onaj vaš golman. nanjeo je sebi i vasem klubu veliku sramotu kad je provocirao "isprovocirane" navijače da bi prouzrokovao prekid! mogo je gadno nastradat da se neko probio do njega.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 apr 2010, 17:55

volio bi da mi neko od navijaca zrinjskog napise gdje su to oni osteceni od strane sudije i sta je to svirao u korist zelje ,ja stvarno nisam imao priliku da vidim da su oni usli u 16 metara ,niti da su ijednom osteceni za neki kontakt izvan kaznenog prostora,istina da je malo skratio utakmicu produzetkom u 1 pol mozda nekih 2 min ali ako svi prisutni nisu vidjeli da zrinjski sa onakvom igrom nebi dao gol jos za 800 min to je druga stvar,ocigledno je da ovaj zrinjski nemoze vise igrati znacajniju ulogu u bih sa ovim timom(2-3 igraca sto znaju igrati ,stoper kvalitetan ali katastrofalna trka i fizicka sprema)i ako se na tome ne poradi oko adekvatnih zamjena prica o sudzenju ce im postati glavni faktor , ono sto je zrinjski odigrao protiv zeljeznicara sinoc jednom rijeci se moze opisati kao NEMOC

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 apr 2010, 17:57

ero je napisao/la:a šta će pomoći našem klubu!

da dopustimo kao što smo i prije dopuštali da nas se krade na nasem stadionu! e taj se film nece vise gledat. bar ja necu jer ne volim reprize. pitanje je dana kada ce neko od sudaca popušit dobro dobar degenek pa će se drugi mislit šta ce i kako će!

ja necu reci da je ovo željo skrojio,nego savez slaže sve kao puzle. sudac je čitavu utakmicu sudio na stranu želježnicara,dopuštao valjanje po terenu sjeckao svaki napad zrinjskog nekakvim prekršajima nije nadoknadio poluvrijeme koliko je trebao i još milion malih stvari koje su isprovocirale publiku!

toliko ljudi znam koji su uvijek gotovo mirni na sve,al eto da baš odjednom čitav stadion kad kažem čitav mislim i na zapad izmisli i umisli da sudac krade! bilo je preočito.

a što se tiče štete klubu,**** toga će vazda biti. za mene je veca sramota kada te igrači sramote kao što je onaj vaš golman. nanjeo je sebi i vasem klubu veliku sramotu kad je provocirao "isprovocirane" navijače da bi prouzrokovao prekid! mogo je gadno nastradat da se neko probio do njega.
E haj mi reci zbog čega savez gura Želju. Koji to razlog da su ih odjednom počeli gurati, ako nas nisu gurali zadnji 5godina, i ako nas je krao ko kako hoće i gdje hoće, zbog čega se to ove sezone promijenilo. :roll:
Strauss Junior

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2010, 18:03

BlueSharks je napisao/la:
ero je napisao/la:a šta će pomoći našem klubu!

E haj mi reci zbog čega savez gura Želju. Koji to razlog da su ih odjednom počeli gurati, ako nas nisu gurali zadnji 5godina, i ako nas je krao ko kako hoće i gdje hoće, zbog čega se to ove sezone promijenilo. :roll:
samo da dopisem da nam je zrinjski u ovoj sezoni uzeo bod na grbavici (koje li ironije), rudar jedino nama u gostima uzeo bod, sarajevo nas pobijedilo....

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 18:07

ero je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:opravdavanje onakvog ponasanja nece pomoci vasem klubu da se izdigne, kad to shvatite bicete kao i ovaj momak babilon-PRAVI NAVIJACI I PRIJATELJI SVOG KLUBA, a sinoc to niste bili i sve dok to ne shvatite pravit cete stetu svom klubu

a šta će pomoći našem klubu!

sve dok se ovakvi ispadi i dogadjaji opravdavaju nemamo se nadat nicemu boljem... eno onaj "navijac" Zelje kad je "udario" golmana Slavije svi su ga okrivili i niko nije opravdavao njegov postupak SVI ali bas SVI na temi Zeljeznicara su bili izuzetno ljuti i orkivljivali su tog "navijaca" kojem je i zabranjen dozivotni pristup stadionu, i nakon par dana ovaj se javno izvinuo nakon svega i vidi se da je imalo uticaja, ali dok se ovakvi postupci opravdavaju il jos gore podrzavaju, sto je neshvatljivo, onda se nemozemo nadati nicemu boljem u nasem fudbalu.... kad je bio derbi protiv Sarajeva na Grbavici, bio je i penal za Sarajevo i 2. postignuti pogodak koji je dosta diskutabilan ( da ne kazem neregularan ) jer je postignut vjerovatno iz offsajda niko nije poceo gadjati navijace Sarajeva i praviti prekid i kamenovati ih.... I mislim da ti trebas sam sebe preispitati bili ti tako pisao da su neki drugi navijaci kamenovali tvoje igrace i sta bi onda pisao, jer kao prvo moras krenuti od sebe, sta bi bilo da se tebi to desilo, sta bi onda mislio?? Dok tako ne pocenmo razmisljati nista od naseg fudbala a ovo se ne odnosi samo na fudbal nego u globalu .... A ono sto su "navijaci" Zrinjskog uradili je sam odraz njihove licne kulture i njihovog primitivizma, a jos gori su oni koji takve postupke odobravaju ili jos gore podrzavaju...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 apr 2010, 18:26

bolje i misliti pa nista ne uraditi nego praviti nerede i kamenovat i bacat flase na igrace...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []