FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Izvini, ali Sloboda je TUZLANSKA.Tuzlak04 je napisao/la:FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
i Real je iz Madrida i da je tako razmisljao nikad ne bi imao 300 milliona navijaca. Ako zelimo postati jos veci klub, koji ce imati svoju bazu navijaca sirom drzave ovakvi stavovi samo tuse ideju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izvini, ali Sloboda je TUZLANSKA.Tuzlak04 je napisao/la:FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
samo Sloboda
Ne treba da bude .Sa takvim stavom ćeš imati vatrene navijače Sarajeva, Želje . .. u Lukavcu, Živinicama . .. .Ako će Sloboda živjeti samo od Tuzlaka, neće daleko dogurati.FK Sloboda treba da bude brend, žig, marka, pizda materina bilo gdje, a ne samo kod nas. Sponzor dolazi zbog veličine mase, simpatizera, navijača jer mu je klub sredstvo komunikacije između potrošača i sponzorovog proizvoda. Sponzor ne dolazi što voli klub, nego da kroz klub lakše proda proizvod. Zato ćemo imati zvaničnog sponzora NLB banke (Tuzla), Želje i Sarajeva (što jeste žalosna činjenica) a ne FK Slobode. Pitaj se zašto.FK Sloboda treba sponzore . .NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izvini, ali Sloboda je TUZLANSKA.Tuzlak04 je napisao/la:FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
A vise sponzora van Tuzle neg iz Tuzle
samo sirit sto prije i sto vise...smijesno je to deklarisanje.
Sto je neko sko ro napiso ovde idemo jako kantonalno tuzlanski
Sto je neko sko ro napiso ovde idemo jako kantonalno tuzlanski
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo je sve za projekat "Zlatna karika" i ta poruka je lokalnim vlastima koje se u ovom slucaju (ponovo) pitaju za sudbinu Slobode.
a inace to stoji, brend Sloboda se mora graditi , i poceo je da se gradi, i van Tuzle..sto se vidi i po akcijama i po sponzorima, prijateljskim utakmicama itd itd..slika se postepeno mijenja
a inace to stoji, brend Sloboda se mora graditi , i poceo je da se gradi, i van Tuzle..sto se vidi i po akcijama i po sponzorima, prijateljskim utakmicama itd itd..slika se postepeno mijenja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nas u ovom trenutku trebaju interesovati samo pare, nebitno od koga dolaze (naravno, ne misli se na prljavi novac), jer klubovi danas žive od sponzora. Međutim, ja u ovoj paroli ne vidim ništa ružno, jasno je da se ista odnosi na gradske vlasti, samo je to fino upakovano.
Drago mi je što se konačno krenulo u akciju po pitanju marketinga, krajnje je vrijeme bilo. Sloboda je brend, uvijek bila i ostala, tako da se to mora iskoristiti (čitaj unovčiti).
Drago mi je što se konačno krenulo u akciju po pitanju marketinga, krajnje je vrijeme bilo. Sloboda je brend, uvijek bila i ostala, tako da se to mora iskoristiti (čitaj unovčiti).
Drago mi je momci sto razmisljate na nacin da je Sloboda prozor cijele regije.
Medjutim, u ovom trenutku mi prije svega trebamo podrsku grada i gradske vlasti, konkretno, sad ili nikad. Slobida je nastala u vrijeme jedne ideje koja u ovom gradu zivi skoro 100 godina. Mnogi su se ogrebali od benefita te ideje, a imali priliku i da se ponose jednim od plodova te ideje, tuzlanske Slobode. Vrijeme je da se sada Slobodi pomogne.
Da sumiram, prvo Tuzla, a onda i cijela regija.
Medjutim, u ovom trenutku mi prije svega trebamo podrsku grada i gradske vlasti, konkretno, sad ili nikad. Slobida je nastala u vrijeme jedne ideje koja u ovom gradu zivi skoro 100 godina. Mnogi su se ogrebali od benefita te ideje, a imali priliku i da se ponose jednim od plodova te ideje, tuzlanske Slobode. Vrijeme je da se sada Slobodi pomogne.
Da sumiram, prvo Tuzla, a onda i cijela regija.
tuzlanska Sloboda
Kad bi doveli Ordgaiža iz Zvijezde ne bi bilo loše em je mlad em valja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Znaci ja da ostanem kod kuce ili ne daj Bože da idem navijati za Želju ili SarajevoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izvini, ali Sloboda je TUZLANSKA.Tuzlak04 je napisao/la:FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
Danas ocekujem 4:1 (Mujic, Ahmetovic 2x i Čolovic)
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pogresno sam se izrazio. Nisam mislio da Sloboda pripada samo tuzlanskoj raji, nego da je svi pratimo, ma odakle god da smo, ali ce ostati tuzlanska.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajd mante suplje, pravac Tusanj... konacno lijepo vrijeme. Vidimo se.
Sloboda-Vitez 3:0
Sloboda-Vitez 3:0
mislim da je red da napucamo Vitez, nismo evo već tri kola nikog
Sloboda 4-0 Vitez, Suljo Killer će dominirat'
Sloboda 4-0 Vitez, Suljo Killer će dominirat'
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta je ovo nece lopta u gol...vec 8 kornera imamo nekoliko prilika ..hajdeee uvalite ga ebote
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: AW: FK Sloboda Tuzla
Kapiten 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jos jedan uvalit i dosta i zavrsit lagano ovu tekmu bez kartona
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
odlicno,**** levate 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Krpic ne moze gol dati nema sanse..fakat ne znam koliko njemu prilika treba da se ukaze da ga pogodi ...eto ljudi su imali isto dvije dobre situacije i sreca nisu se snasli pa bi mogli zalit za ovim promasajima Krpica i drugih
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
trebala je ovo bit' još jedna ubjedljivija domaća pobjeda, al' realizacija je štekala, znači drama
Suljo Killer tri odlične šanse fula
pa Mujić, pa Musić, Mehmedagić nakon kornera u ofanzivi ne može gol pogodit', frajer je neupotrebljiv u tom segmentu, džaba ide na skok
na kraju sreća što ljudi nisu izjednačili, imali su i oni finih pokušaja, pogotovo onu šansu glavom, ne znam kako oni nisu zabili
al' et', tri boda i to je bitno
Zeba najbolje odigrao, šteta za onu prečku
Zeba najbolje odigrao, šteta za onu prečku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.