FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 apr 2015, 11:50

Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 apr 2015, 12:23

Tuzlak04 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:možda sam pogrešno shvatio, al' mislim da se to odnosi na gradske vlasti
FK Sloboda im treba biti obaveza i nema potrebe za sloganima ili neka konkretno naglase "za gradske vlasti". . . nego u grad dnevno bude xxx hiljada duša i ovakve poruke samo odbijaju. Jeebiga na ovom forumu su neki izrazili da im smetaju lokalne poruke i slogani. Ako ćemo pravit brend onda ne treba nešto ovakvo . . .
Izvini, ali Sloboda je TUZLANSKA.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 apr 2015, 12:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
i Real je iz Madrida i da je tako razmisljao nikad ne bi imao 300 milliona navijaca. Ako zelimo postati jos veci klub, koji ce imati svoju bazu navijaca sirom drzave ovakvi stavovi samo tuse ideju.
samo Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 apr 2015, 13:13

Tuzlak04 je napisao/la:
Ne treba da bude .Sa takvim stavom ćeš imati vatrene navijače Sarajeva, Želje . .. u Lukavcu, Živinicama . .. .Ako će Sloboda živjeti samo od Tuzlaka, neće daleko dogurati.FK Sloboda treba da bude brend, žig, marka, pizda materina bilo gdje, a ne samo kod nas. Sponzor dolazi zbog veličine mase, simpatizera, navijača jer mu je klub sredstvo komunikacije između potrošača i sponzorovog proizvoda. Sponzor ne dolazi što voli klub, nego da kroz klub lakše proda proizvod. Zato ćemo imati zvaničnog sponzora NLB banke (Tuzla), Želje i Sarajeva (što jeste žalosna činjenica) a ne FK Slobode. Pitaj se zašto.FK Sloboda treba sponzore . .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 apr 2015, 13:17

A vise sponzora van Tuzle neg iz Tuzle :crazy: samo sirit sto prije i sto vise...smijesno je to deklarisanje.
Sto je neko sko ro napiso ovde idemo jako kantonalno tuzlanski :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2015, 13:25

ovo je sve za projekat "Zlatna karika" i ta poruka je lokalnim vlastima koje se u ovom slucaju (ponovo) pitaju za sudbinu Slobode.

a inace to stoji, brend Sloboda se mora graditi , i poceo je da se gradi, i van Tuzle..sto se vidi i po akcijama i po sponzorima, prijateljskim utakmicama itd itd..slika se postepeno mijenja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 apr 2015, 13:26

Nas u ovom trenutku trebaju interesovati samo pare, nebitno od koga dolaze (naravno, ne misli se na prljavi novac), jer klubovi danas žive od sponzora. Međutim, ja u ovoj paroli ne vidim ništa ružno, jasno je da se ista odnosi na gradske vlasti, samo je to fino upakovano.

Drago mi je što se konačno krenulo u akciju po pitanju marketinga, krajnje je vrijeme bilo. Sloboda je brend, uvijek bila i ostala, tako da se to mora iskoristiti (čitaj unovčiti).

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 apr 2015, 13:35

Drago mi je momci sto razmisljate na nacin da je Sloboda prozor cijele regije.

Medjutim, u ovom trenutku mi prije svega trebamo podrsku grada i gradske vlasti, konkretno, sad ili nikad. Slobida je nastala u vrijeme jedne ideje koja u ovom gradu zivi skoro 100 godina. Mnogi su se ogrebali od benefita te ideje, a imali priliku i da se ponose jednim od plodova te ideje, tuzlanske Slobode. Vrijeme je da se sada Slobodi pomogne.

Da sumiram, prvo Tuzla, a onda i cijela regija.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 apr 2015, 13:37

Ultrasstyle i Claus su to evo vec shvatili.
tuzlanska Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 apr 2015, 14:25

Kad bi doveli Ordgaiža iz Zvijezde ne bi bilo loše em je mlad em valja
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 25 apr 2015, 14:34

Tuzlak04 je napisao/la:
Znaci ja da ostanem kod kuce ili ne daj Bože da idem navijati za Želju ili Sarajevo :nene:, i izadji malo ranije sa tribine idi malo do Omege, prosetaj do korza i vidi koliko Tuzlaci vole Slobodu, isto tako moj drug koji je iz Tuzle, od stadiona nekih 500 m, nece da ode na utakmicu Slobode :puke: Brate mili ja da sam tako blizu ja ne bi izlazio sa Tusnja :D :D :D... Pozdrav :salut: :salut:

Danas ocekujem 4:1 (Mujic, Ahmetovic 2x i Čolovic) :D :D :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 apr 2015, 15:06

Pogresno sam se izrazio. Nisam mislio da Sloboda pripada samo tuzlanskoj raji, nego da je svi pratimo, ma odakle god da smo, ali ce ostati tuzlanska.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 25 apr 2015, 15:18

Hajd mante suplje, pravac Tusanj... konacno lijepo vrijeme. Vidimo se.

Sloboda-Vitez 3:0

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2015, 15:25

mislim da je red da napucamo Vitez, nismo evo već tri kola nikog :rol:

Sloboda 4-0 Vitez, Suljo Killer će dominirat' :cool:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2015, 17:10

sta je ovo nece lopta u gol...vec 8 kornera imamo nekoliko prilika ..hajdeee uvalite ga ebote
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

beka23
Kontakt:

Re: AW: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la beka23 » 25 apr 2015, 17:21

Kapiten :rol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2015, 17:54

jos jedan uvalit i dosta i zavrsit lagano ovu tekmu bez kartona
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 apr 2015, 18:02

odlicno,**** levate :clap:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2015, 18:19

Krpic ne moze gol dati nema sanse..fakat ne znam koliko njemu prilika treba da se ukaze da ga pogodi ...eto ljudi su imali isto dvije dobre situacije i sreca nisu se snasli pa bi mogli zalit za ovim promasajima Krpica i drugih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2015, 18:45

trebala je ovo bit' još jedna ubjedljivija domaća pobjeda, al' realizacija je štekala, znači drama :roll: Suljo Killer tri odlične šanse fula :roll: pa Mujić, pa Musić, Mehmedagić nakon kornera u ofanzivi ne može gol pogodit', frajer je neupotrebljiv u tom segmentu, džaba ide na skok :rol: na kraju sreća što ljudi nisu izjednačili, imali su i oni finih pokušaja, pogotovo onu šansu glavom, ne znam kako oni nisu zabili :rol: al' et', tri boda i to je bitno

Zeba najbolje odigrao, šteta za onu prečku :o

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []