FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2015, 14:25

Opet oni o jučer :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 apr 2015, 14:52

Slazem se sa Hilmom vazna utakmica je sutra,ali tekma sa Radnikom ce odluciti sve. Ove Zrinjski, Siroki ce po mom misljenju biti lakse i ako ne pobjedis mozes remizirati da ne izgubis sanse za prvo mjesto. Protiv Slavije imamo podrsku navijaca i nece biti toliko tesko. Motiva nam nece nedostajati ni sa jednim protivnikom jer je svaka odlucujuca. Igramo lose to stoji,ali i dalje imamo dosta igraca koji imaju kvalitet vise, od svih ostalih u nasoj ligi. Mi igramo lose al konkurenti su jos gori tako da se nadam pobjedama protiv Sirokog, Zrinjskog i Slavije (naravno da se nadam da pobjedimo sve do kraja) Sa komsijama ce biti zeznuta tekma kao i svaki derbi a razlog vise je njihova igra koja nije bila losija jedno 30-ak godina, obicno su te tekme opasne. Sjecam se nas kad smo bili katastrofalni, u derbiju odigramo k'o Bayern. Zadnju utakmicu necu da spominjem Sloboda vjerovatno i u najboljoj formi od svih ekipa a mozda nam protiv Slobode bude dobar i bod. Znaci utakmica sa Radnikom u Bijeljini (po meni) odlucuje prvaka. Da se komsije (samo one normalne a ne ove koje vise na nasem forumu) ne naljute takav utisak o njihovoj igri sam stekao iz danasnje utakmice protiv Zvijezde, mozda se i varam jer nisam gledao vise njihovih utakmica. Najlakse ce biti sutra,malo teze sa Zrinjskim, malo manje tesko sa Slavijom, derbi ko derbi, Najteze sa Radnikom, a Sloboda... samo se nadam punom stadionu da to proslavimo kako treba :thumbup:
Virtu4l je napisao/la:Pazi ti kakav je to spinmajstor u pokušaju, dotiče se svega osim onoga što je poenta mog prethodnog posta, što je drugi forumaš u postu ispod potvrdio/pojasnio.
Evo mog posta u cijelosti. Trebao si citirati sve sto sam napisao a ne jedan dio i kazes da sam ja spimajstor :rol: Ovdje se fino vidi da sam se ogradio i zamolio normalne komsije da mi ne zamjere jer nisam gledao vise utakmica. Znam da se to ne odnosi na tebe i slicne bolide koji vise na temi FKS i pisu vecinom gluposti. Ali kad vec odgovaras na moj post budi posten i prenesi ga u cijelosti. Ovaj post je napisan na temi FK Sarajevo znaci ne ni na temi opste diskusije ili nekoj drugoj. A ti se nasao prozvan, uvrijedjen ili sta vec. Cinjenica je da ja ono sto sam vidio je dno dna, vasa igra je ocajna i ja stojom iza toga (naravno moje misljenje) ti ga ne moras uvaziti, sloziti se s njim isl. Naprotiv mozes se ne sloziti s njim i replicirati mi, ali u fer granicama i na temi nakojoj je napisan a ne vaditi neke rijeci iz konteksta i nazivati me spinmajstorom :rol: :rol: Srdacno te pozdravljam u nadi da ces skontati koliko ispadas jadan u svom pisanju na temi FKS. I jos nesto, ne trudi se odgovarati mi jer tvoje i postove tvojih istomisljenika (par pacenika koji lijece svoje frustracije na temi koja nije predvidjena za to) vise ne citam. Yebo te sve vas je vise i vise :wave: :wave: :wave: Zurim :wave: :wave:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 apr 2015, 15:05

Virtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer :rol:
Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevo ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 15:08

MCMXLVI je napisao/la:
Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevo ;)
Vi ste inace perfektni na Kosevu ... :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 apr 2015, 15:09

Mi sebe moramo gledat. Nije bitno kako drugi igraju.

Mislim da ce zrinjski I SB dogovorit utakmicu u zadnjem kolu, dobice onaj kome bude potrebnije plus mozda dogovor bude Evo vama kup I drugo mjesto a vi Nama bodove.

Danasnja utakmica je naj teza I najvaznija kao I svaka sledeca.

Igraci moraju uci hladne glave Danas u utakmicu sa 150 % zalaganja .

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 apr 2015, 15:15

Elegant je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Jedva cekam da vas karnemo :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 apr 2015, 15:21

Elegant je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
11 godina bez uspjeha :wave:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 apr 2015, 15:28

Fakat ne zelim da budem neko ko ce vam govoriti kako se treba ponasati i sta treba pisati da bi bili postedjeni padobranaca. U derbijima se nikad ne zna, zato mi je iluzorno najavljivati neku pobjedu. Ja vjerujem da smo blize tome ali nikad se ne zna. Budimo svjesni cinjenice da ce nama i remi u derbiju biti ravan porazu.

Do toga je jos mnogo, ali budimo pametni u najavama, da se kasnije ne bi krili po rupama.

Sretno nam danas.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 15:32

hilmo je napisao/la:Fakat ne zelim da budem neko ko ce vam govoriti kako se treba ponasati i sta treba pisati da bi bili postedjeni padobranaca. U derbijima se nikad ne zna, zato mi je iluzorno najavljivati neku pobjedu. Ja vjerujem da smo blize tome ali nikad se ne zna. Budimo svjesni cinjenice da ce nama i remi u derbiju biti ravan porazu.

Do toga je jos mnogo, ali budimo pametni u najavama, da se kasnije ne bi krili po rupama.

Sretno nam danas.
Ovo za derbije uvjek stoji. :thumbup:

A ovo drugo da budete realni u najavama pogotovo, "najbolji, najveci u drzavi, bjezat cete 20+, dolazi Misimovic, setanje ligom, divovi, plate igraca, akademija, pare ..." :shh:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 18:42

Cestitke na pobjedi..Ovaj Siroki je trenutno najgori od prve 4 ekipe. Mislim da cete se sloziti sa mnom. Zasluzena pobjeda. Siroki se dosao braniti, a hoce titulu :O . Ono što mislim, jest da utakmica sa Zrinjskim, neće biti vaša najbitnija tekma. Ipak mislim da će to biti tekma sa Radnikom. Radnik ove polusezone igra odlično. Napatili su mnoge u vrhu (Željo, Borac, pa i Slobodu mada sloboda nije u vrhu).
Željezničar živimo !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 19:19

Cestitke na pobjedi :clap:
Nadam se da se vasa raja uvjerila u Duljine kvalitete.Definitivno najbolji igrac premijer lige,igrac za velike stvari
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 26 apr 2015, 19:21

Kleknite škripari,titula ide na Koševo :kafa:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:22

čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao. :twisted:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2015, 19:26

Elegant je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 19:28

Evander je napisao/la:Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?
Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2015, 19:29

Elegant je napisao/la:
Evander je napisao/la:Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?
Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.
Znaci promijenio si plocu, do sad si kategoricno tvrdio da nece :)

P.S. Ja ne tvrdim da hoce, samo naglasavam tvoju raniju kategoricnost ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 apr 2015, 19:30

Hvala Alem, pratim Zrinjski i oni su zaista losi ove polusezone.

Sto se tice komsija, jedva cekam da ih karnemo. :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:34

MCMXLVI je napisao/la:Hvala Alem, pratim Zrinjski i oni su zaista losi ove polusezone.

Sto se tice komsija, jedva cekam da ih karnemo. :)
Ma kakvi oni bolan, to su brnjaši iz Srednje Bosne, koji cijelu utakmicu yebu Sarajevo, Želja, Veleža i Bosnu cijelu, eto im bogatog repertoara pjesama... :lol: :facepalm:

Oni samo znaju za gangu i Matu Bulića i slične kvazi pjevače...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 26 apr 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 apr 2015, 20:39

AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao. :twisted:
A što nam je dečko ljut ili ti ga malo jače frustriran...
Ubio bi i ti mislim rukama i nogama ali malčice si nejak i malo bijesan pa ti stvari tako izmaknu kontroli da na kraju sam sebe mlatiš, i rukama i nogama.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 26 apr 2015, 20:53

Mozes izvlaciti do sudnjeg dana. Ti i tvoje prognoze da mi 100% ne odsvajamo titulu. Vama se i evropa dobro mice pod nogama , samo polahko. Dobijete veleza u Mo , onda vam je sve izvjesnije...ali tu je Borac kuci ali i uvijek nezgodni celik u nicaze...pa onda MI gdje necete dobiti 100 miliona %...pa eto...imacete priliku obavjestiti brku da vec 2 sezonu nema nista...samo prazna kasa i uspomene

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Ledara i 17 gostiju.