FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Opet oni o jučer 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Slazem se sa Hilmom vazna utakmica je sutra,ali tekma sa Radnikom ce odluciti sve. Ove Zrinjski, Siroki ce po mom misljenju biti lakse i ako ne pobjedis mozes remizirati da ne izgubis sanse za prvo mjesto. Protiv Slavije imamo podrsku navijaca i nece biti toliko tesko. Motiva nam nece nedostajati ni sa jednim protivnikom jer je svaka odlucujuca. Igramo lose to stoji,ali i dalje imamo dosta igraca koji imaju kvalitet vise, od svih ostalih u nasoj ligi. Mi igramo lose al konkurenti su jos gori tako da se nadam pobjedama protiv Sirokog, Zrinjskog i Slavije (naravno da se nadam da pobjedimo sve do kraja) Sa komsijama ce biti zeznuta tekma kao i svaki derbi a razlog vise je njihova igra koja nije bila losija jedno 30-ak godina, obicno su te tekme opasne. Sjecam se nas kad smo bili katastrofalni, u derbiju odigramo k'o Bayern. Zadnju utakmicu necu da spominjem Sloboda vjerovatno i u najboljoj formi od svih ekipa a mozda nam protiv Slobode bude dobar i bod. Znaci utakmica sa Radnikom u Bijeljini (po meni) odlucuje prvaka. Da se komsije (samo one normalne a ne ove koje vise na nasem forumu) ne naljute takav utisak o njihovoj igri sam stekao iz danasnje utakmice protiv Zvijezde, mozda se i varam jer nisam gledao vise njihovih utakmica. Najlakse ce biti sutra,malo teze sa Zrinjskim, malo manje tesko sa Slavijom, derbi ko derbi, Najteze sa Radnikom, a Sloboda... samo se nadam punom stadionu da to proslavimo kako treba 
Ovdje se fino vidi da sam se ogradio i zamolio normalne komsije da mi ne zamjere jer nisam gledao vise utakmica. Znam da se to ne odnosi na tebe i slicne bolide koji vise na temi FKS i pisu vecinom gluposti. Ali kad vec odgovaras na moj post budi posten i prenesi ga u cijelosti. Ovaj post je napisan na temi FK Sarajevo znaci ne ni na temi opste diskusije ili nekoj drugoj. A ti se nasao prozvan, uvrijedjen ili sta vec. Cinjenica je da ja ono sto sam vidio je dno dna, vasa igra je ocajna i ja stojom iza toga (naravno moje misljenje) ti ga ne moras uvaziti, sloziti se s njim isl. Naprotiv mozes se ne sloziti s njim i replicirati mi, ali u fer granicama i na temi nakojoj je napisan a ne vaditi neke rijeci iz konteksta i nazivati me spinmajstorom
Srdacno te pozdravljam u nadi da ces skontati koliko ispadas jadan u svom pisanju na temi FKS. I jos nesto, ne trudi se odgovarati mi jer tvoje i postove tvojih istomisljenika (par pacenika koji lijece svoje frustracije na temi koja nije predvidjena za to) vise ne citam. Yebo te sve vas je vise i vise
Zurim

Evo mog posta u cijelosti. Trebao si citirati sve sto sam napisao a ne jedan dio i kazes da sam ja spimajstorVirtu4l je napisao/la:Pazi ti kakav je to spinmajstor u pokušaju, dotiče se svega osim onoga što je poenta mog prethodnog posta, što je drugi forumaš u postu ispod potvrdio/pojasnio.
Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevoVirtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Vi ste inace perfektni na Kosevu ...MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevoVirtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mi sebe moramo gledat. Nije bitno kako drugi igraju.
Mislim da ce zrinjski I SB dogovorit utakmicu u zadnjem kolu, dobice onaj kome bude potrebnije plus mozda dogovor bude Evo vama kup I drugo mjesto a vi Nama bodove.
Danasnja utakmica je naj teza I najvaznija kao I svaka sledeca.
Igraci moraju uci hladne glave Danas u utakmicu sa 150 % zalaganja .
Mislim da ce zrinjski I SB dogovorit utakmicu u zadnjem kolu, dobice onaj kome bude potrebnije plus mozda dogovor bude Evo vama kup I drugo mjesto a vi Nama bodove.
Danasnja utakmica je naj teza I najvaznija kao I svaka sledeca.
Igraci moraju uci hladne glave Danas u utakmicu sa 150 % zalaganja .
Jedva cekam da vas karnemoElegant je napisao/la:Vi ste inace perfektni na Kosevu ...MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevoVirtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
11 godina bez uspjehaElegant je napisao/la:Vi ste inace perfektni na Kosevu ...MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevoVirtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Fakat ne zelim da budem neko ko ce vam govoriti kako se treba ponasati i sta treba pisati da bi bili postedjeni padobranaca. U derbijima se nikad ne zna, zato mi je iluzorno najavljivati neku pobjedu. Ja vjerujem da smo blize tome ali nikad se ne zna. Budimo svjesni cinjenice da ce nama i remi u derbiju biti ravan porazu.
Do toga je jos mnogo, ali budimo pametni u najavama, da se kasnije ne bi krili po rupama.
Sretno nam danas.
Do toga je jos mnogo, ali budimo pametni u najavama, da se kasnije ne bi krili po rupama.
Sretno nam danas.
Ovo za derbije uvjek stoji.hilmo je napisao/la:Fakat ne zelim da budem neko ko ce vam govoriti kako se treba ponasati i sta treba pisati da bi bili postedjeni padobranaca. U derbijima se nikad ne zna, zato mi je iluzorno najavljivati neku pobjedu. Ja vjerujem da smo blize tome ali nikad se ne zna. Budimo svjesni cinjenice da ce nama i remi u derbiju biti ravan porazu.
Sretno nam danas.
A ovo drugo da budete realni u najavama pogotovo, "najbolji, najveci u drzavi, bjezat cete 20+, dolazi Misimovic, setanje ligom, divovi, plate igraca, akademija, pare ..."
Cestitke na pobjedi..Ovaj Siroki je trenutno najgori od prve 4 ekipe. Mislim da cete se sloziti sa mnom. Zasluzena pobjeda. Siroki se dosao braniti, a hoce titulu :O . Ono što mislim, jest da utakmica sa Zrinjskim, neće biti vaša najbitnija tekma. Ipak mislim da će to biti tekma sa Radnikom. Radnik ove polusezone igra odlično. Napatili su mnoge u vrhu (Željo, Borac, pa i Slobodu mada sloboda nije u vrhu).
Željezničar živimo !
Cestitke na pobjedi
Nadam se da se vasa raja uvjerila u Duljine kvalitete.Definitivno najbolji igrac premijer lige,igrac za velike stvari
Nadam se da se vasa raja uvjerila u Duljine kvalitete.Definitivno najbolji igrac premijer lige,igrac za velike stvari
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kleknite škripari,titula ide na Koševo 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao. 
Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?Elegant je napisao/la:Vi ste inace perfektni na Kosevu ...MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto mislite da ste jako dobri, sa tim misljenjem slobodno dodjite i na kosevoVirtu4l je napisao/la:Opet oni o jučer
Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.Evander je napisao/la:Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?
Znaci promijenio si plocu, do sad si kategoricno tvrdio da neceElegant je napisao/la:Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.Evander je napisao/la:Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?
P.S. Ja ne tvrdim da hoce, samo naglasavam tvoju raniju kategoricnost
Hvala Alem, pratim Zrinjski i oni su zaista losi ove polusezone.
Sto se tice komsija, jedva cekam da ih karnemo.
Ma kakvi oni bolan, to su brnjaši iz Srednje Bosne, koji cijelu utakmicu yebu Sarajevo, Želja, Veleža i Bosnu cijelu, eto im bogatog repertoara pjesama...MCMXLVI je napisao/la:Hvala Alem, pratim Zrinjski i oni su zaista losi ove polusezone.
Oni samo znaju za gangu i Matu Bulića i slične kvazi pjevače...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 26 apr 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
A što nam je dečko ljut ili ti ga malo jače frustriran...AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao.
Ubio bi i ti mislim rukama i nogama ali malčice si nejak i malo bijesan pa ti stvari tako izmaknu kontroli da na kraju sam sebe mlatiš, i rukama i nogama.
Mozes izvlaciti do sudnjeg dana. Ti i tvoje prognoze da mi 100% ne odsvajamo titulu. Vama se i evropa dobro mice pod nogama , samo polahko. Dobijete veleza u Mo , onda vam je sve izvjesnije...ali tu je Borac kuci ali i uvijek nezgodni celik u nicaze...pa onda MI gdje necete dobiti 100 miliona %...pa eto...imacete priliku obavjestiti brku da vec 2 sezonu nema nista...samo prazna kasa i uspomene
Trenutno korisnika/ca: Balorda, RodjeniiBrato i 24 gosta.