FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeBL » 26 apr 2015, 20:36

uNbx je napisao/la:Ako rastavimo (i)stocare, mozda bude i 15k protiv zrinjskog. :opaopa:

Sa onakvim pristupom igri kao danas ne sumnjam ni sekunde. Pa danas su nasi drzali presing sigurno 50-60 min. Njihove akcije su razbijane vec na njihovoj polovini...samo tako JAKO I U KOST...protiv te slavije. Mogo bi se zakleti u pobjedu ako bude tako

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2015, 20:37

uNbx je napisao/la:Ako rastavimo (i)stocare, mozda bude i 15k protiv zrinjskog. :opaopa:
Strah me tekme protiv slavije zbog ovih povreda. :? Ako ne bude ni Dulje zbog povrede, a vec nema Cimija i Radovca napatit cemo se mi tu dobro.
Bahati, bahati Željkan!
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 apr 2015, 20:39

joker90 je napisao/la:
Strah me tekme protiv slavije zbog ovih povreda. :? Ako ne bude ni Dulje zbog povrede, a vec nema Cimija i Radovca napatit cemo se mi tu dobro.
Umjesto Cimirota moze igrati Rustemovic, a mislim da bi se Radovac mogao vratiti ako ne Alispahic umjesto njega a ako se Dulja ne vrati staviti Bekica na krilo.
Ti si opet šampion !

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 26 apr 2015, 20:40

Citam sad da Alispahic vuce neku povredu jos od Veleza.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 apr 2015, 20:42

:bow: :bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 apr 2015, 20:44

Buzdovan je napisao/la:Citam sad da Alispahic vuce neku povredu jos od Veleza.
i danas se povrijedio prilikom onog pokusaja centarsuta tj okliznuo se pa nije ni uspio centrirati kako treba, ali je nekako izdrzao do kraja, i mislim da je to najveci razlog njegove lose spreme to sto vuce odavno tu povredu, ugl od njega ocekujem tek od ljeta da pocne davati svoj maksimum (osim ako slucajno ne ode u sta sumnjam) a ovo do kraja sezone gurati ga samo onoliko koliko moze podnijeti a umjesto broja 7 ja bih svakako Bilbiji dao sansu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 26 apr 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 26 apr 2015, 20:47

Buzdovan je napisao/la:Citam sad da Alispahic vuce neku povredu jos od Veleza.
Mesa moze odigrati 30 min maximalno...vise ne moze radi te povrede
ps...Bilbija odlazi jer nece da produzi ugovor sto mu je ponudjeno. Iz tih razloga nece ga vise ubacivati u igru osim ako ne bude prijeke potrebe...kartoni ili povrede
aco strasni , ako ne bude onoliko para koliko se trazi nece on otici...zivi bili pa vidjeli...znaci samo ona cifra sto se trazi pa onda odlazak. A cifra je nevidjena za BH uslove
i nema potrebe nesto fol da ujedas za Abdulaha....imo si ti svemoguceg amawa koji je zario i palio gdje je stigo prema tome psssstttt

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 apr 2015, 20:51

simon je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Umjesto Cimirota moze igrati Rustemovic, a mislim da bi se Radovac mogao vratiti ako ne Alispahic umjesto njega a ako se Dulja ne vrati staviti Bekica na krilo.
@simon :thumbup:

Imamo solidne zamjene za sve te navedene igrače mada mislim da će bar jedan biti spreman, Radovac je najgore izgledao, Dulju i umor stigao i možda neka blaža povreda ne vjerujem da je nešto ozbiljno ali eto vidjet ćemo.

Pošto sam nakon svake utakmice imao običaj kritikovati Duljevića da ga sad pohvalim, aferim momčino. Ne samo radi asistencije već sva igra, zalaganje, igrao je odbranu ko i Barić (definitivno igrač koji mora narednu biti na klupi, Dženo hoću Ahmu od početka protiv (I)stočara). Prvih tridesetak minuta je bilo ono što od njih sviju očekujem od početka. Grizli su teren, svaka im čast. Utakmicu po utakmicu, jednog konkurenta smo riješili ostaje nam još jedan (ili dva nisam siguran :P ) i onda u ovim malim utakmicama ne kiksati bit će to dobro. Mislim da nam je ovih par utakmica gdje ne idemo iz Sarajeva odlično došlo.

Hvala vam za pobjedu, hvala vam što ste napokon srušili tu tradiciju. :bow: :bow:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 26 apr 2015, 20:51

Cijelu drugu polusezonu, do sad, sam zelio gledat ovako Sarajevo. Pa Uski nije sanse stvorio u prvom poluvremenu. Bravo momci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 26 apr 2015, 20:52

Srušili smo tradiciju, sada ide nova tradicija naših pobjeda! PREZADOVOLJAN DANAS!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2015, 20:52

Fina onako tekma, borba i zalaganje na nivou, igra dobra, rezultat je tu. Nadam se samo da te povrede nisu ozbiljnije prirode.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 apr 2015, 20:55

Sve super danas. vrhunski

Zajedno do titule! :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2015, 20:57

hase73 je napisao/la:Odlicna borbena utakmica. Vidi se da je samo voljni momenat razlog zasto sad nemamo 6-10 bodova vise. Kad se stisne siroki nije mogao da iznese loptu 30 metara od gola, a protiv celika onako nonsalantno pustaju frajera da nam neometan zabije gol s 30 metara. Samo, nije mi jasno kako je moguce da Benko trci vise i jace nakon 85 minuta nego Alispahic i Rustem nakon 5. Po meni, nedostatak zustrine treba biti jedini razlog za uklanjanje igraca iz ove ekipe. S druge strane Cimi i Dulja. Potpuno savrsenstvo. Uzitak za gledati.
Mesa vuce ne bas laku povredu neko vrijeme, kao sto je gore receno, a 2-3 puta je iskontrolisao loptu na pola terena i uputio dobre pasove, okruzen sa trojicom oko sebe, pa samim tim i sprijecio potencijalnu prijetnju, s obzirom da su nas pritisli opasno zadnjih 10tak min.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 apr 2015, 20:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu biti dosljedan i svemogucem Abdulahu cu cestitati na jos jednoj vaznoj pobjedi. Kakvu je ekipu napravio, Kup se uze, Evropa kao iz snova, Zeljo na Grbavici, Siroki na Kosevu. Borba za titulu, prvi na tabeli. Cestitam Abdulahu :).

Usput, solidna tekma. Sarajevo mnogo bolje u prvom, Cimirot posjetio na onog starog i danas se prodao. Uzivajte jos par tekmi u njegovim igrama. Duljeviv dosta dobar, covjek koji po meni ima sve za proboj u neku od Liga petice. Jos samo da izbaci taj potez viska... Stojcev opet los, odnosno van forme je, majstor je on ali u onom prostoru tri metra oko sebe. Ovaj boccni Baric ili kako vec, po meni sasvim solidan danas...
Kakve su ovo izjave ljubavi kontra Abdulaha. Pomisit ce ljudi da se trpate ima nas svakakvih :rol: :rol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 apr 2015, 21:00

Šegrt danas bio u vip loži :thumbup:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 apr 2015, 21:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu biti dosljedan i svemogucem Abdulahu cu cestitati na jos jednoj vaznoj pobjedi. Kakvu je ekipu napravio, Kup se uze, Evropa kao iz snova, Zeljo na Grbavici, Siroki na Kosevu. Borba za titulu, prvi na tabeli. Cestitam Abdulahu :).

Usput, solidna tekma. Sarajevo mnogo bolje u prvom, Cimirot posjetio na onog starog i danas se prodao. Uzivajte jos par tekmi u njegovim igrama. Duljeviv dosta dobar, covjek koji po meni ima sve za proboj u neku od Liga petice. Jos samo da izbaci taj potez viska... Stojcev opet los, odnosno van forme je, majstor je on ali u onom prostoru tri metra oko sebe. Ovaj boccni Baric ili kako vec, po meni sasvim solidan danas...
Po tvom mišljenju, ali iskreno da mi odgovoriš, da li misliš da su igrači bojkotovali Kodru? Ili još bolje, da li nešto čak šta više znaš u vezi sa tim?
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 apr 2015, 21:04

Ma nije to neka igra aman za aman, ali brate zar ne zelimo svi ovo. Ovu borbu, ovaj presing 90 minuta. Kad njihov igrac primi loptu da se gine ali bukvalno. Steta zbog povreda i kartona, ali ce svakako pred vjecnom vatrom da gori. Treba reci samo jedno.....

TIIII SIII OOOOOPPPPPET SAMPIONNNNNNNNNN

Ne znam jeli neko od Vas primjetio razliku u zalaganju kod Dzene i Kodre. E nama uvijek treba trener koji ce naloziti igrace i biti sa njima jaran a ne tutor.

Za Cimija aBd 4 Miliona eura :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2015, 21:12

Momci, kad je snimak na Vogosci, da i hladne glave odgledam tekmicu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 apr 2015, 21:13

Veceras snimak od 22:45, postavit cu link ovde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 apr 2015, 21:15

Do kraja imamo teskih 6 utakmica tako da ne treba dizati euforiju ali smo se definitivno vratili na pravi put i ako ekipa nastavi sa ovom igrom i zalaganjem imamo se cemu nadati i siguran sam da ce se do utakmice sa komsijama puno toga bolje znati.
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.