simon je napisao/la:joker90 je napisao/la:uNbx je napisao/la:Ako rastavimo (i)stocare, mozda bude i 15k protiv zrinjskog.

Strah me tekme protiv slavije zbog ovih povreda.

Ako ne bude ni Dulje zbog povrede, a vec nema Cimija i Radovca napatit cemo se mi tu dobro.
Umjesto Cimirota moze igrati Rustemovic, a mislim da bi se Radovac mogao vratiti ako ne Alispahic umjesto njega a ako se Dulja ne vrati staviti Bekica na krilo.
@simon
Imamo solidne zamjene za sve te navedene igrače mada mislim da će bar jedan biti spreman, Radovac je najgore izgledao, Dulju i umor stigao i možda neka blaža povreda ne vjerujem da je nešto ozbiljno ali eto vidjet ćemo.
Pošto sam nakon svake utakmice imao običaj kritikovati Duljevića da ga sad pohvalim, aferim momčino. Ne samo radi asistencije već sva igra, zalaganje, igrao je odbranu ko i Barić (definitivno igrač koji mora narednu biti na klupi, Dženo hoću Ahmu od početka protiv (I)stočara). Prvih tridesetak minuta je bilo ono što od njih sviju očekujem od početka. Grizli su teren, svaka im čast. Utakmicu po utakmicu, jednog konkurenta smo riješili ostaje nam još jedan (ili dva nisam siguran

) i onda u ovim malim utakmicama ne kiksati bit će to dobro. Mislim da nam je ovih par utakmica gdje ne idemo iz Sarajeva odlično došlo.
Hvala vam za pobjedu, hvala vam što ste napokon srušili tu tradiciju.