FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 27 apr 2015, 13:31

uNbx je napisao/la:Al kako je istok poludio u jednom trenutku kad se pjevalo 'ja volim volim volim samo tebee'... Citava tribina skace :tokralju:
:lol: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 27 apr 2015, 13:39

Meho na tv1. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2015, 13:49

@uschtipak
Ja se ponad'o neki novi intervju, kad ono deseta repriza. -___-
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 apr 2015, 14:14

Nerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza :kafa:
slika
Ma pustimo Pjanica, trebamo biti sretni da tako poznate licnosti dolaze na nase stadione i da gledaju ovu nasu PL. Imas puno ljudi u Bosni koji zive blizu stadiona pa kaze ma ebo to ja cu gledat na TV ili ti kaze ebo tu nasu ligu nikako je i nepratim.
A Pjanke rodjen u Luksemburgu, tamo odrastao, zivi u Rimu i covjek opet dodje na tekmu haha :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 apr 2015, 14:44

@SiouxLukavac

nisu,biche spremni obojica za slaviju 99%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 apr 2015, 15:03

nukleusmember je napisao/la:@SiouxLukavac

nisu,biche spremni obojica za slaviju 99%

VVVBK

odlicne vijesti!
ja sam nekako i ocekivao da povrede nisu ozbiljnije prirode,radi se vjerovatno o grcu i umoru,zadnjih nekoliko kola jer se igra u zgusnutom rasporedu,i do sitnih povreda mora doci... Kako je samo Duljevic dobro odigrao protiv Sirokog,i pokazao da je nas najbolji igrac,uz Cimirota naravno! covjek je igracina,pravi kapitalac!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 apr 2015, 15:43

Prezadovoljan generalno jucerasnjim izdanjem. Malo smo im vise u drugom dijelu dali loptu,ali nekako je i normalno da cekas priliku iz kontre na pozitivan rezultat..Steta sto ih nismo natrpali,i ranije zavrsili tekmu,a mogli smo. Mislim da imamo sad taj momentum isto kao sto je to bilo u finisu jesenas pocev tamo od euro nastupa.

Posebno zelim istaci momcine,Dulju,Krleta,Cimija..Benku apsolutno,bravo majstore,ganja covjek svih 90 :tokralju:

Samo ovako nastaviti,i zemljom podrazumijeva se. :kafa: :opaopa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 apr 2015, 15:52

Slavija nas je zadnji put dobila 2010 :kafa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2015, 16:00

Ja sam siguran da nas nece pobijediti, ali remi se moze omaci ako ne budemo dali 200%. Zato srce na teren, i bice sve okej!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 apr 2015, 16:30

Kad je tacan datum odigravanja utakmice protiv slavije zanima me ?
04.10.2009 !!

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 27 apr 2015, 16:50

ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 apr 2015, 16:53

fundament je napisao/la:ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?
Medjusobni skor prvo,ako je on isti,onda gol razlika.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 apr 2015, 17:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
socrates je napisao/la:
fundament je napisao/la:ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?
Cini mi se da ne, odnosno medjusobni skor, ako je isti, odnosno ako recimo Sarajevo i Zeljo imaju po tri boda iz tog skora, onda se gleda gol razlika tih medjusobnih s tim sto gol na strani vrijedi gol i pol...
Da,da,to sam i ja mislio ako iz dvomeca obje ekipe imaju po tri bobe,onda ide taj medjusobni skor golova,pa tek onda ukupna gol razlika...Kao sto je recimo sad slucaj s nama i listicom,ovdje bi se gledala ukupna gol razlika.

Razumijemo se!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 27 apr 2015, 17:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
socrates je napisao/la:
Cini mi se da ne, odnosno medjusobni skor, ako je isti, odnosno ako recimo Sarajevo i Zeljo imaju po tri boda iz tog skora, onda se gleda gol razlika tih medjusobnih s tim sto gol na strani vrijedi gol i pol...
To i jest međusobni omjer. Nema koliko ko ima bodova iz tog skora, mislim ok je, ali jednostavnije je da se to objasni kao kup utakmice. Dakle međusobni omjer znači samo dueli ta dva kluba u dvije utakmice koje se vrednuju kao u kupu (gol na strani). Nisi ti ništa pogrešno rekao, ali eto jednostavnije je ako posmatraš duele kao da su kup.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 apr 2015, 17:23

ma nama je sredina uzhasan problem,cimi koliko mi se chini ima parne kartone?stojchev je fkt besprizoran a i takav je izmislio fudbal za onog hudog meshu,uglavnom pomahnitat" chu do kraja sezone,jbt umjesto da sada bjezhimo drugom najmanje 6 bodova ja se moram baviti skretnicharima koji nemaju za grijanja,kamenjarima koji su provincijski klub i bjelocharapashima gdje su todor i vuchina jedni od glavnih igracha

VVVBK

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2015, 17:32

Mislim da ce u sredini igrat Rustem i Samir (ako je tacno da nije ozbiljnija povreda u pitanju), a da ce Bilbija igrat desetku. Vjerujem da ce bit puno korisniji od Milosa koji igra kriminalno zadnje dvije tekme. Strah me treceg zutog koji bi Leon mogao dobit, pa mozda ubaciti Velkoskog na spica, a Sevku na lijevo krilo. Mada moze i Dulja na lijevo, a Bekic na desno. Nisam pametan, uglavnom teska utakmica za nas. Mozda budemo gledali i Dzemu na zadnjem veznom, a Marka u odbrani? Puno je kombinacija... Samo da je pobijedit, pa ce puno lakse bit dalje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2015, 17:55

broj 7 za nekog izmislio fudbal ? - taj moze samo u mahali prosipati fazone i aBd od ljeta vise nece biti clan ekipe a Alispahic potpuno spreman kad bude ce biti sigurno pokretacka snaga tima

@uNbx negdje sam cuo da je Bilbija zavrsio svoje sto se tice Sarajeva tako da ga ne treba ocekivati u Lukavici mada bih ga i ja rado vidio u prvih 11 al eto kako se prica tesko da ce ista od tog biti
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 apr 2015, 18:06

Christian Ronaldo je bio uzasan ponovo. Christijane Ronaldo zatebe je baric rivaldo. Al cinimi se da bi on mogo procepit u sledece dvije utakmice Ako Dzeno bude smijo rizikovat. Vidi se da on ima taj osjecaj al vazda kasni po dvije sekunde.

Duljin ubacaj koji efej ko ZENDEN
Nadam se da su picke od ljudi svjesni da Samo igra ko juce donosi rezultat, a prevlacenje I umisljanje da su oni igracine I da se njih neko boji donose rezultate ko protiv borca veleza celika I takvi giganata. :crazy:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 apr 2015, 18:21

Nemam neki opširniji komentar, jednostavno odigrali su najbolju utakmicu u ovoj polusezoni. Duljevic po meni najbolji jucer, a Stojcev opet ispod nivoa i vec odavno zreo za klupe. Atmosfera odlicna i stvarno je bila uživancija jucer na Hasetu. Vidio sam da je bilo momaka iz Živinica i Lukavca na sjeveru, a koliko sam cuo bilo je i na istoku raje iz drugih gradova. Jako bitna pobjeda za samopouzdanje i mislim da nas ceka još teža utakmica od predhodne, jer je teren u istocnom stvarno katastrofa. To ne smije da im bude alibi, jer nisu zaslužili da se izvlace na nešto. Vidim da nema euforije, cak dosta manje nego posle tekme sa Olimpikom. Mnoge boli pogled prema tabeli, ali šta se tu može.

Bravo, manekeni !
Das Ist Walter

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2015, 18:27

miden je napisao/la:Nemam neki opširniji komentar, jednostavno odigrali su najbolju utakmicu u ovoj polusezoni. Duljevic po meni najbolji jucer, a Stojcev opet ispod nivoa i vec odavno zreo za klupe. Atmosfera odlicna i stvarno je bila uživancija jucer na Hasetu. Vidio sam da je bilo momaka iz Živinica i Lukavca na sjeveru, a koliko sam cuo bilo je i na istoku raje iz drugih gradova. Jako bitna pobjeda za samopouzdanje i mislim da nas ceka još teža utakmica od predhodne, jer je teren u istocnom stvarno katastrofa. To ne smije da im bude alibi, jer nisu zaslužili da se izvlace na nešto. Vidim da nema euforije, cak dosta manje nego posle tekme sa Olimpikom. Mnoge boli pogled prema tabeli, ali šta se tu može.

Bravo, manekeni !
znas kad ce biti euforije, kad i ako u predzadnjem kolu aBd dobijemo Viteza i budemo imali barem bod vise od drugog, eh tek onda ce da zavlada prava euforija pred utakmicu sa Slobodom, a do tad ce mnogi navijaci i dalje biti skepticni jer smo se previse opekli ove sezone pa sa vise opreza gledamo prema narednim utakmicama
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 48 gostiju.