Nerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
uNbx je napisao/la:Al kako je istok poludio u jednom trenutku kad se pjevalo 'ja volim volim volim samo tebee'... Citava tribina skace
Ma pustimo Pjanica, trebamo biti sretni da tako poznate licnosti dolaze na nase stadione i da gledaju ovu nasu PL. Imas puno ljudi u Bosni koji zive blizu stadiona pa kaze ma ebo to ja cu gledat na TV ili ti kaze ebo tu nasu ligu nikako je i nepratim.Nerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
odlicne vijesti!nukleusmember je napisao/la:@SiouxLukavac
nisu,biche spremni obojica za slaviju 99%
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Medjusobni skor prvo,ako je on isti,onda gol razlika.fundament je napisao/la:ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?
Da,da,to sam i ja mislio ako iz dvomeca obje ekipe imaju po tri bobe,onda ide taj medjusobni skor golova,pa tek onda ukupna gol razlika...Kao sto je recimo sad slucaj s nama i listicom,ovdje bi se gledala ukupna gol razlika.aleksandar_veliki je napisao/la:Cini mi se da ne, odnosno medjusobni skor, ako je isti, odnosno ako recimo Sarajevo i Zeljo imaju po tri boda iz tog skora, onda se gleda gol razlika tih medjusobnih s tim sto gol na strani vrijedi gol i pol...socrates je napisao/la:Medjusobni skor prvo,ako je on isti,onda gol razlika.fundament je napisao/la:ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?
To i jest međusobni omjer. Nema koliko ko ima bodova iz tog skora, mislim ok je, ali jednostavnije je da se to objasni kao kup utakmice. Dakle međusobni omjer znači samo dueli ta dva kluba u dvije utakmice koje se vrednuju kao u kupu (gol na strani). Nisi ti ništa pogrešno rekao, ali eto jednostavnije je ako posmatraš duele kao da su kup.aleksandar_veliki je napisao/la:Cini mi se da ne, odnosno medjusobni skor, ako je isti, odnosno ako recimo Sarajevo i Zeljo imaju po tri boda iz tog skora, onda se gleda gol razlika tih medjusobnih s tim sto gol na strani vrijedi gol i pol...socrates je napisao/la:Medjusobni skor prvo,ako je on isti,onda gol razlika.fundament je napisao/la:ako se desi da nakon zadnjeg kola budu dvije ili vise ekipa sa istim brojem bodova, kako se odlucuje prvak, jel prvo ide medjusobni duel pa gol razlika ili obratno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.