AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 26 apr 2015, 17:59

Ko ce im ga znat. Berlusconi ima prijatelja po cijelom svijetu. Nije isključeno da je sa pojedinim dogovorio da lansiraju pricu o zainteresovanosti za kupovinu Milana. Nadam se da griješim, al eto to mi danas pade na pamet.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 apr 2015, 19:04

Ma ne vjerujem da baš idu toliko daleko pa da okolo lažu o takvim stvarima, ali da postoji mogućnost da se nešto izjalovi, itekako postoji poznavajući njih. :mrgreen:

Al' ajde da ne slutimo, ne daj bože... :zzz: Bee je valjda već sletio u Milan da se dogovore oko nekih detalja, ali ja sam i dalje ubjeđen da je klub prodan nekoj trećoj osobi, ovo sve ostalo je samo šuplja. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 apr 2015, 19:11

Ima li braco mustuluka,il se jos uvjek zezaju sa nasim zivcima :D

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 26 apr 2015, 19:15

Mr. Bee je već u Milanu,navodno želi što prije završiti posao i odmah kupiti 60% dionica.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 apr 2015, 22:54

Najsmjesnije je sto mi i ne znamo sta cekamo :lol:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 apr 2015, 10:57

Navodno je De Jong bio taj koji je rekao Pippu da je ubleha.

Mr. Bee je izjavio da on želi da kupi samo Milan i da ga niti jedan drugi klub ne zanima.Jer nudili su mu klubove iz Engleske al' on je tu mogućnost odbacio.Danas će se održati sastanak između njega i pedofila.Mada pedofil i dalje preferira Kineze,uglavnom u narednim satima ili danima saznat ćemo više.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2015, 17:54

Ma vraga, svaki put kao znat će se više u narednim danima i na kraju ništa. :mrgreen:
Ma neka rade šta hoće i s kim hoće što se mene tiče, samo neka se sve završi do maja/juna, pa da se krene sa radom na vrijeme. Ma najvažnije da se ništa ne izjalovi, a ove ostale finese i detalji oko ugovora su manje bitni... :yawn:

Ma yebo te, ovdje je sve trulo, igrači se svađaju međusobno, sa trenerima, ovi se opet svađaju sa upravom pa se uprava svađa s njima, pa Berla pizdi na igrače i Pippa, a ćelavi ga smiruje, navijači posvađani sa svima, opšte rasulo... još im je šlag na tortu ova karantina, ima da se svi pokolju tamo. :lol:
Potjerati njih 70%, pa krenuti ispočetka sve. Ma otjero bi ja sve, ostavio možda desetak osoba/igrača i krenuo sa kompletnim remontom tima, ali nemamo mi taj luksuz za ekspresne promjene, trebat će proći godine i godine da se makar na noge stane.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 apr 2015, 18:53

Mislili su da ce prodajom najboljih igrača smanjit gubitke, a vidimo (a znali smo i ranije) sta su dobili.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 apr 2015, 19:05

Barbarin prijedlog za izgradnju stadiona je službeno odobren.Više informacija vjerovatno nećemo saznati,prije nego se riješi situacija oko eventualne prodaje kluba.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedi pogledati,najnoviji video o stadionu.Zaista fantastično izgleda.
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 27 apr 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 apr 2015, 19:26

Koja ce perverzija ovaj nas stadion bit :tokralju: :njanjanja:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 apr 2015, 20:00

Generalno mi se sviđa stadion, al fakat ne kontam koji ce im q ova šuma na krovu :roll:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 apr 2015, 20:08

Nije šuma već park,koji će iteako biti od koristi,finansijske naravno.
@francobaresi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2015, 20:26

Meni ovi parkovi izgledaju zanimljivo, ne sjecam se da sam ikada nesto slicno vidio. A da ne pricam o finansijskoj koristi od toga plus racunajuci casu milan u blizini, znaju i oni sta rade. :cool:

al' ajde barbi, poguraj konacno te radove 'bem te u prkno, vazda nam objavljuju nekakve klipove, makete, slike a nikad da se krene konkretno sa radovima, pa vec godinu dana oni nesto "grade" :zzz: ...
sad kad je vec ozvaniceno, ocekujem novi zastoj i frku oko otkupa zemljista :zviz:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 apr 2015, 20:45

Pa (komapnija ili šta je već) koja je vlasnik zemljišta je izabrala Milanov projekt kao najidealniji za to područje.Sada žele više informacija o projektu,pa će tad valjda pasti dogovor o početku radova.

Park na krovu stadiona i hotela je golf teren ustvari,koliko sam ja skontao.
@francobaresi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2015, 22:56

Ma znam, ali ove priče o stadionu se vuku već godinu dana, kao počet će se graditi i na kraju ispadoše neke zajefrkancije oko zemljišta, te se onaj narod počeo buniti ili šta je već bilo. I par mjeseci muk, niko ništa ne spominje, dok danas ne objaviše neku skroz novu maketu, pa opet haman sve iz početka. :mrgreen:

Ajde, vakat bi im bio da makar do kraja godine to sve srede i krenu sa gradnjom, pa da uskoče tamo za 3 godine, taman dok ekipa stane na noge i krene ličiti na nešto. Ovim trenutnim igračima ne bi dao ni na livadu sa ovcama da se ganjaju, a kamo li da istrče na ono. :yawn:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 apr 2015, 23:01

Valjda ću poživiti da vidim ovaj stadion da se napravi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 apr 2015, 08:43

Nisam bukvalno mislio šuma :lol:
Navodno Bee zeli Ancelottija na klupu

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 28 apr 2015, 10:50

ADS Securties Abu Dhabi i CITIC China bank,su dvije korporacije koje stoje iza Mr. BEE-a,Kinezi i Arapi udruženi.Količina novca kojom raspolažu te dvije korporacije nije za one sa slabim srcem. :mrgreen: Arapska strana je predvođena bratom od vlasnika City-a.

Već sam vam pisao ako ovaj lik uspije preuzeti Milan,očekujte na ljeto velika imena u našem Milanu.

134 China Citic Bank

MARKET CAP
$32.5 B
As of May 2014

Najnoviji izvjestaji govore da je Mr. Bee otisao u Ženevu da pripremi potrebnu dokumentaciju.Sutra se očekuje pedofilov konačni odgovor na ponudu.

Milan je procjenjen na 1.2 B alo kad se odbije dug od 250 miliona,cifra je mnogo manja.
@francobaresi

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 28 apr 2015, 18:33

Daj Bože da se što prije riješi ta situacija oko prodaje pa da se krenu igrati menadžera na ljeto :mrgreen:
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 apr 2015, 19:08

Kad čovjek pomisli da je Pipo dotakao dno on opet pozove Muntarija :roll:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []