Al' ajde da ne slutimo, ne daj bože...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma ne vjerujem da baš idu toliko daleko pa da okolo lažu o takvim stvarima, ali da postoji mogućnost da se nešto izjalovi, itekako postoji poznavajući njih.
Bee je valjda već sletio u Milan da se dogovore oko nekih detalja, ali ja sam i dalje ubjeđen da je klub prodan nekoj trećoj osobi, ovo sve ostalo je samo šuplja. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ima li braco mustuluka,il se jos uvjek zezaju sa nasim zivcima 
Mr. Bee je već u Milanu,navodno želi što prije završiti posao i odmah kupiti 60% dionica.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Najsmjesnije je sto mi i ne znamo sta cekamo 
Navodno je De Jong bio taj koji je rekao Pippu da je ubleha.
Mr. Bee je izjavio da on želi da kupi samo Milan i da ga niti jedan drugi klub ne zanima.Jer nudili su mu klubove iz Engleske al' on je tu mogućnost odbacio.Danas će se održati sastanak između njega i pedofila.Mada pedofil i dalje preferira Kineze,uglavnom u narednim satima ili danima saznat ćemo više.
Mr. Bee je izjavio da on želi da kupi samo Milan i da ga niti jedan drugi klub ne zanima.Jer nudili su mu klubove iz Engleske al' on je tu mogućnost odbacio.Danas će se održati sastanak između njega i pedofila.Mada pedofil i dalje preferira Kineze,uglavnom u narednim satima ili danima saznat ćemo više.
@francobaresi
Ma vraga, svaki put kao znat će se više u narednim danima i na kraju ništa.
Ma neka rade šta hoće i s kim hoće što se mene tiče, samo neka se sve završi do maja/juna, pa da se krene sa radom na vrijeme. Ma najvažnije da se ništa ne izjalovi, a ove ostale finese i detalji oko ugovora su manje bitni...
Ma yebo te, ovdje je sve trulo, igrači se svađaju međusobno, sa trenerima, ovi se opet svađaju sa upravom pa se uprava svađa s njima, pa Berla pizdi na igrače i Pippa, a ćelavi ga smiruje, navijači posvađani sa svima, opšte rasulo... još im je šlag na tortu ova karantina, ima da se svi pokolju tamo.
Potjerati njih 70%, pa krenuti ispočetka sve. Ma otjero bi ja sve, ostavio možda desetak osoba/igrača i krenuo sa kompletnim remontom tima, ali nemamo mi taj luksuz za ekspresne promjene, trebat će proći godine i godine da se makar na noge stane.
Ma neka rade šta hoće i s kim hoće što se mene tiče, samo neka se sve završi do maja/juna, pa da se krene sa radom na vrijeme. Ma najvažnije da se ništa ne izjalovi, a ove ostale finese i detalji oko ugovora su manje bitni...
Ma yebo te, ovdje je sve trulo, igrači se svađaju međusobno, sa trenerima, ovi se opet svađaju sa upravom pa se uprava svađa s njima, pa Berla pizdi na igrače i Pippa, a ćelavi ga smiruje, navijači posvađani sa svima, opšte rasulo... još im je šlag na tortu ova karantina, ima da se svi pokolju tamo.
Potjerati njih 70%, pa krenuti ispočetka sve. Ma otjero bi ja sve, ostavio možda desetak osoba/igrača i krenuo sa kompletnim remontom tima, ali nemamo mi taj luksuz za ekspresne promjene, trebat će proći godine i godine da se makar na noge stane.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislili su da ce prodajom najboljih igrača smanjit gubitke, a vidimo (a znali smo i ranije) sta su dobili.
Il Club più titolato al mondo!
Barbarin prijedlog za izgradnju stadiona je službeno odobren.Više informacija vjerovatno nećemo saznati,prije nego se riješi situacija oko eventualne prodaje kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi pogledati,najnoviji video o stadionu.Zaista fantastično izgleda.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi pogledati,najnoviji video o stadionu.Zaista fantastično izgleda.
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 27 apr 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koja ce perverzija ovaj nas stadion bit

Generalno mi se sviđa stadion, al fakat ne kontam koji ce im q ova šuma na krovu 
Nije šuma već park,koji će iteako biti od koristi,finansijske naravno.
@francobaresi
Meni ovi parkovi izgledaju zanimljivo, ne sjecam se da sam ikada nesto slicno vidio. A da ne pricam o finansijskoj koristi od toga plus racunajuci casu milan u blizini, znaju i oni sta rade.
al' ajde barbi, poguraj konacno te radove 'bem te u prkno, vazda nam objavljuju nekakve klipove, makete, slike a nikad da se krene konkretno sa radovima, pa vec godinu dana oni nesto "grade"
...
sad kad je vec ozvaniceno, ocekujem novi zastoj i frku oko otkupa zemljista
al' ajde barbi, poguraj konacno te radove 'bem te u prkno, vazda nam objavljuju nekakve klipove, makete, slike a nikad da se krene konkretno sa radovima, pa vec godinu dana oni nesto "grade"
sad kad je vec ozvaniceno, ocekujem novi zastoj i frku oko otkupa zemljista
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa (komapnija ili šta je već) koja je vlasnik zemljišta je izabrala Milanov projekt kao najidealniji za to područje.Sada žele više informacija o projektu,pa će tad valjda pasti dogovor o početku radova.
Park na krovu stadiona i hotela je golf teren ustvari,koliko sam ja skontao.
Park na krovu stadiona i hotela je golf teren ustvari,koliko sam ja skontao.
@francobaresi
Ma znam, ali ove priče o stadionu se vuku već godinu dana, kao počet će se graditi i na kraju ispadoše neke zajefrkancije oko zemljišta, te se onaj narod počeo buniti ili šta je već bilo. I par mjeseci muk, niko ništa ne spominje, dok danas ne objaviše neku skroz novu maketu, pa opet haman sve iz početka.
Ajde, vakat bi im bio da makar do kraja godine to sve srede i krenu sa gradnjom, pa da uskoče tamo za 3 godine, taman dok ekipa stane na noge i krene ličiti na nešto. Ovim trenutnim igračima ne bi dao ni na livadu sa ovcama da se ganjaju, a kamo li da istrče na ono.
Ajde, vakat bi im bio da makar do kraja godine to sve srede i krenu sa gradnjom, pa da uskoče tamo za 3 godine, taman dok ekipa stane na noge i krene ličiti na nešto. Ovim trenutnim igračima ne bi dao ni na livadu sa ovcama da se ganjaju, a kamo li da istrče na ono.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Valjda ću poživiti da vidim ovaj stadion da se napravi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nisam bukvalno mislio šuma
Navodno Bee zeli Ancelottija na klupu
Navodno Bee zeli Ancelottija na klupu
ADS Securties Abu Dhabi i CITIC China bank,su dvije korporacije koje stoje iza Mr. BEE-a,Kinezi i Arapi udruženi.Količina novca kojom raspolažu te dvije korporacije nije za one sa slabim srcem.
Arapska strana je predvođena bratom od vlasnika City-a.
Već sam vam pisao ako ovaj lik uspije preuzeti Milan,očekujte na ljeto velika imena u našem Milanu.
134 China Citic Bank
MARKET CAP
$32.5 B
As of May 2014
Najnoviji izvjestaji govore da je Mr. Bee otisao u Ženevu da pripremi potrebnu dokumentaciju.Sutra se očekuje pedofilov konačni odgovor na ponudu.
Milan je procjenjen na 1.2 B alo kad se odbije dug od 250 miliona,cifra je mnogo manja.
Već sam vam pisao ako ovaj lik uspije preuzeti Milan,očekujte na ljeto velika imena u našem Milanu.
134 China Citic Bank
MARKET CAP
$32.5 B
As of May 2014
Najnoviji izvjestaji govore da je Mr. Bee otisao u Ženevu da pripremi potrebnu dokumentaciju.Sutra se očekuje pedofilov konačni odgovor na ponudu.
Milan je procjenjen na 1.2 B alo kad se odbije dug od 250 miliona,cifra je mnogo manja.
@francobaresi
Daj Bože da se što prije riješi ta situacija oko prodaje pa da se krenu igrati menadžera na ljeto 
Forza Milan!
Kad čovjek pomisli da je Pipo dotakao dno on opet pozove Muntarija 
Ni meni to nije jasno, pa da me yebes. Ajde sto je sebi uopste dopustio da polize ono sto je jedan Muntari pljunuo, ali sto makar nekim mladicima poput Modica ne dadne sansu, pa makar 5 minuta da odigra. Ma ne mora ni odigrat, eto neka cisto decko dobije poziv za utakmicu, vjerujem da bi mu i to dozivljaj bio.
Mi smo u takvoj situaciji da nemamo sta izgubit, nit' cemo ispasti iz lige nit' cemo u Evropu, brate eksperimentisi malo i pruzaj sansu mladicima da osjete igru, kad ces ako ne sad.
Siljo umjesto Antonelija, Poli umjesto Ginkela, katastrofa
Ali jos veca katastrofa sto Suso nije dobio poziv iako ne vidim da je povrijedjen... mozda nije dobro odigrao proslu tekmu, ali ako je to alibi da se Honda uguzi u prvu postavu (a gazzetta prenosi da hoce), e pa yebo ga onda ti pippo.
Mi smo u takvoj situaciji da nemamo sta izgubit, nit' cemo ispasti iz lige nit' cemo u Evropu, brate eksperimentisi malo i pruzaj sansu mladicima da osjete igru, kad ces ako ne sad.
Siljo umjesto Antonelija, Poli umjesto Ginkela, katastrofa
Ali jos veca katastrofa sto Suso nije dobio poziv iako ne vidim da je povrijedjen... mozda nije dobro odigrao proslu tekmu, ali ako je to alibi da se Honda uguzi u prvu postavu (a gazzetta prenosi da hoce), e pa yebo ga onda ti pippo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.