FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la el-fighter » 28 apr 2015, 23:33

Znaci ne vjerujem sta sam upravo odgledao. Prvo nas sudija hebe i ne vidi cist penal nakon igranja rukom Schmelzera, a onda se raspemo nakon izlaska Thiaga. I onda opet sudija ne vidi penal nad Lewandowskim (mada je prije bio ofsajd) i onda opet raspad sistema na penalima. Da je Pep nas sa foruma stavio da pucamo zabili bi barem jedan.

Jos povreda Robbena :facepalm:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 apr 2015, 23:34

schweinsteiger je napisao/la: Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu
Ne može ono nad Lewom biti penal kad je prethodno bio ofsajd,sudija je tu pogriješio što je sudio korner za Bayern..

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:35

amerosm je napisao/la:
PS: Nakon ovog poraza sam jos vise ubjedjen da ce Bayern uzeti LP, jer ce zeljeti demantovati kriticare.

iz tvojih usta u Bozije usi ,al nisam nesto narocito optimistican .

dzoni@ sjeti se ramonsita 2012 :mrgreen:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 28 apr 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:35

schweinsteiger je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..

De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?

Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.

Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu

U cemu je problem omladinac ? Imas ti kakvi drugi belaja u zivotu osim ispadanja Bayerna iz Kupa ? Moja preporuka gledaj od cega zivis za pocetka.Ja se prosipam ? Jer sam rekao da je bolje da oni igraju jer ce biti vise zanimljivo?I hoce bice podjednaka utakmica i na kraju lako se moze desiti da Vukovi uzmu,kad bi mi sa njima igrali to bi bila viktorija na njihovom golu,brzi ti je jezik od onog u glavi,mani me se imam ja problema hrpu nad glavom jos da se ti ovdje istresas na mene BA !

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 apr 2015, 23:35

Steta. Ipak ima pravde. Cestitke BVBu.

Sve u svemu dobra sezona za nas. Ovo sto smo izvukli ove godine je za pohvalu uzimajuci u obzir kakve probleme smo i imamo. Protiv Barse ne ocekujem prolaz niti sta ozbiljno, jednostavno bez krila ne mozemo.

Na ljeto raditi na zamjeni nasih krila kao i osvjezavanje nekih pozicija u timu. Gocea ne zelim da vidim, nek ga uzima ko hoce. Kad se samo sjetim kolika mu je plata pozelenim.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 28 apr 2015, 23:36

Svajni, onaj sa brojem 31 je trebao da rijesi mec necemo se vadit na penale nesdujene. Lik je imao dva zicera u produzetcima i reaguje ko kakva baba, i da se nadovezem na njemackog Mesija :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: citam ovdje neki ga brane kao solidan je, bilo bi ok da je za buraniju doveden i da bude solidna zamjena on je MASNO placen i treba da bude prevaga za nas plus a on igrac manje na terenu heheh nema od njega hljeba to cim prija nogom nabit i uzet ako se sta moze da uzme kakav Gece jos kako penal osuta ko kakva curica **** li mu onu njegovu plavusu

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 apr 2015, 23:37

Rekordmeister je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..

De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?

Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.

Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu

U cemu je problem omladinac ? Imas ti kakvi drugi belaja u zivotu osim ispadanja Bayerna iz Kupa ? Moja preporuka gledaj od cega zivis za pocetka.Ja se prosipam ? Jer sam rekao da je bolje da oni igraju jer ce biti vise zanimljivo?I hoce bice podjednaka utakmica i na kraju lako se moze desiti da Vukovi uzmu,kad bi mi sa njima igrali to bi bila viktorija na njihovom golu,brzi ti je jezik od onog u glavi,mani me se imam ja problema hrpu nad glavom jos da se ti ovdje istresas na mene BA !

O,Boze,kakvo navijanje :facepalm:
Covjeku zanimljivija utakmica u kojoj nece biti njegovo tima :facepalm:

I na pogresnom si mjestu ako imas problema ;)
#miasanmia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:39

el-fighter je napisao/la:Znaci ne vjerujem sta sam upravo odgledao. Prvo nas sudija hebe i ne vidi cist penal nakon igranja rukom Schmelzera, a onda se raspemo nakon izlaska Thiaga. I onda opet sudija ne vidi penal nad Lewandowskim (mada je prije bio ofsajd) i onda opet raspad sistema na penalima. Da je Pep nas sa foruma stavio da pucamo zabili bi barem jedan.

Jos povreda Robbena :facepalm:

ko zna mozda mutimo ko juBe u calcopoliju :hmmmmm: :zviz: :mrgreen:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 28 apr 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2015, 23:39

Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, mogla je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:41

let3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu

nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2015, 23:42

Dzoni je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Kontam otic u Minhen igrat za Bayern,znas kako pucam penale ocam
Jesil' ti nepismen il' imaš neki veći belaj ?
Boli me **** bar znam penale pucat :kafa:
Džoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio. :thumbup:

Endžoj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=110&t=9439" onclick="window.open(this.href);return false;
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2015, 23:44

Penali su lutrija uvijek, mogla je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

Švajni nevjerujem da je ono promašio. Kod drugog promašaja ča je počeo i da slavi prije vremena mislim

Teško ćemo sa vama poslije ovoga trebat će se psihički oporaviti još nemamo glavne igrače Riba i Roba tako nadam se samo da neće biti ovko bolno. Sad ste još veći favorit šanse su 65%-35% za Barsu

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:44

Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu[/quote]

U cemu je problem omladinac ? Imas ti kakvi drugi belaja u zivotu osim ispadanja Bayerna iz Kupa ? Moja preporuka gledaj od cega zivis za pocetka.Ja se prosipam ? Jer sam rekao da je bolje da oni igraju jer ce biti vise zanimljivo?I hoce bice podjednaka utakmica i na kraju lako se moze desiti da Vukovi uzmu,kad bi mi sa njima igrali to bi bila viktorija na njihovom golu,brzi ti je jezik od onog u glavi,mani me se imam ja problema hrpu nad glavom jos da se ti ovdje istresas na mene BA ![/quote]

O,Boze,kakvo navijanje :facepalm:
Covjeku zanimljivija utakmica u kojoj nece biti njegovo tima :facepalm:

I na pogresnom si mjestu ako imas problema ;)[/quote]

Opet nisi skontao poentu moga posta,ali nema veze kako i bih kad ti je za par dana tek mala matura,i haj bog ti dao okani me se ne citiraj me vise... :wave:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 apr 2015, 23:45

Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2015, 23:45

PEP je napisao/la:
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom :mrgreen:
ihh jezik pregriz'o :P
pu pu pu da se pomaknem s mjesta :mrgreen:

ma jarane, neka bude - šta bude ;) znam da ste oslabljeni zbog povreda - ali nakon osvježavajuceg napitka 7UP, ja ne vjerujem Bayernu taman im juniori igrali...a pogotovu sad sa Pepom koji nas poznaje bolje nego i sam Lucho.
ko se jednom na mlijeko oprži, taj kasnije i u jogurt puše :crazy:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 28 apr 2015, 23:47

Arjen Robben verließ auf Krücken die Allianz Arena, hat eine Muskelverletzung in der linken Wade erlitten. Das sieht nicht gut aus fürs Halbfinale gegen den FC Barcelona!

Misic je povrijedjen, ja mislim da deff propusta barcelonu

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 apr 2015, 23:47

Džoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio. :thumbup:

Endžoj viewtopic.php?f=110&t=9439
Ocam :D :facepalm:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 apr 2015, 23:47

A negdje ce se ovaj baksuzluk morati vratiti ... Bilo to protiv Barce, ove ili naredne sezone ... Tako je bilo i protiv Čelzija ...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:48

Rajaz je napisao/la:Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?

za riberija sanse da nezaigra u dvomecu su 90% ,za robena ce se sutra znati ,a i ako bude sve Ok a nadam se da hoce aBd.opet ne morate previse brinuti jer arjenu treba brzih tekmi da bi kako tako neku formicu uzeo a to je kalendarski nemoguce .Tako da sva voda ide na mlin prcelone. :D

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:50

Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.