Jos povreda Robbena

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne može ono nad Lewom biti penal kad je prethodno bio ofsajd,sudija je tu pogriješio što je sudio korner za Bayern..schweinsteiger je napisao/la: Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu
amerosm je napisao/la:
PS: Nakon ovog poraza sam jos vise ubjedjen da ce Bayern uzeti LP, jer ce zeljeti demantovati kriticare.
schweinsteiger je napisao/la:Rekordmeister je napisao/la:Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..
De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?
Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.
Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu
Rekordmeister je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Rekordmeister je napisao/la:Jos nesto imamo mentalno slabe igrace u ekipi kad su penali u pitanju to se vidjelo jos u finalu protiv Plavaca cim zagusti mi se izgubismo ko marka u dzepu..
De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?
Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.
Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu
U cemu je problem omladinac ? Imas ti kakvi drugi belaja u zivotu osim ispadanja Bayerna iz Kupa ? Moja preporuka gledaj od cega zivis za pocetka.Ja se prosipam ? Jer sam rekao da je bolje da oni igraju jer ce biti vise zanimljivo?I hoce bice podjednaka utakmica i na kraju lako se moze desiti da Vukovi uzmu,kad bi mi sa njima igrali to bi bila viktorija na njihovom golu,brzi ti je jezik od onog u glavi,mani me se imam ja problema hrpu nad glavom jos da se ti ovdje istresas na mene BA !
el-fighter je napisao/la:Znaci ne vjerujem sta sam upravo odgledao. Prvo nas sudija hebe i ne vidi cist penal nakon igranja rukom Schmelzera, a onda se raspemo nakon izlaska Thiaga. I onda opet sudija ne vidi penal nad Lewandowskim (mada je prije bio ofsajd) i onda opet raspad sistema na penalima. Da je Pep nas sa foruma stavio da pucamo zabili bi barem jedan.
Jos povreda Robbena
let3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra(doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale
![]()
)
ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu
Džoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio.Dzoni je napisao/la:Boli me **** bar znam penale pucatCentre forward je napisao/la:Jesil' ti nepismen il' imaš neki veći belaj ?Dzoni je napisao/la:Kontam otic u Minhen igrat za Bayern,znas kako pucam penale ocam
Švajni nevjerujem da je ono promašio. Kod drugog promašaja ča je počeo i da slavi prije vremena mislimlet3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, mogla je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra(doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale
![]()
)
ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu
ihh jezik pregriz'oPEP je napisao/la:let3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra(doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale
![]()
)
nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom
OcamDžoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio.![]()
Endžoj viewtopic.php?f=110&t=9439
Rajaz je napisao/la:Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.