FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2015, 23:42

Dzoni je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Kontam otic u Minhen igrat za Bayern,znas kako pucam penale ocam
Jesil' ti nepismen il' imaš neki veći belaj ?
Boli me **** bar znam penale pucat :kafa:
Džoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio. :thumbup:

Endžoj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=110&t=9439" onclick="window.open(this.href);return false;
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2015, 23:44

let3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, mogla je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu
Švajni nevjerujem da je ono promašio. Kod drugog promašaja ča je počeo i da slavi prije vremena mislim

Teško ćemo sa vama poslije ovoga trebat će se psihički oporaviti još nemamo glavne igrače Riba i Roba tako nadam se samo da neće biti ovko bolno. Sad ste još veći favorit šanse su 65%-35% za Barsu

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:44

De ba,prvo se prosipas na temi dortmunda,govoris kako je zanimljivo da oni igraju finale s Wolfsburgom,mislim,koji djavo?

Drugo,sjeti se penala u super kupu protiv Chelsea 2013.,a i prije 2-3 sedmice protiv Bayera.

Majku li ti **** Gagelman,djubre jedno debilno. DVA PENALA,DVAAAA, šupičkumaterinu[/quote]

U cemu je problem omladinac ? Imas ti kakvi drugi belaja u zivotu osim ispadanja Bayerna iz Kupa ? Moja preporuka gledaj od cega zivis za pocetka.Ja se prosipam ? Jer sam rekao da je bolje da oni igraju jer ce biti vise zanimljivo?I hoce bice podjednaka utakmica i na kraju lako se moze desiti da Vukovi uzmu,kad bi mi sa njima igrali to bi bila viktorija na njihovom golu,brzi ti je jezik od onog u glavi,mani me se imam ja problema hrpu nad glavom jos da se ti ovdje istresas na mene BA ![/quote]

O,Boze,kakvo navijanje :facepalm:
Covjeku zanimljivija utakmica u kojoj nece biti njegovo tima :facepalm:

I na pogresnom si mjestu ako imas problema ;)[/quote]

Opet nisi skontao poentu moga posta,ali nema veze kako i bih kad ti je za par dana tek mala matura,i haj bog ti dao okani me se ne citiraj me vise... :wave:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 apr 2015, 23:45

Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2015, 23:45

PEP je napisao/la:
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu

nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom :mrgreen:
ihh jezik pregriz'o :P
pu pu pu da se pomaknem s mjesta :mrgreen:

ma jarane, neka bude - šta bude ;) znam da ste oslabljeni zbog povreda - ali nakon osvježavajuceg napitka 7UP, ja ne vjerujem Bayernu taman im juniori igrali...a pogotovu sad sa Pepom koji nas poznaje bolje nego i sam Lucho.
ko se jednom na mlijeko oprži, taj kasnije i u jogurt puše :crazy:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 28 apr 2015, 23:47

Arjen Robben verließ auf Krücken die Allianz Arena, hat eine Muskelverletzung in der linken Wade erlitten. Das sieht nicht gut aus fürs Halbfinale gegen den FC Barcelona!

Misic je povrijedjen, ja mislim da deff propusta barcelonu

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 apr 2015, 23:47

Džoli iz Taličnog Toma bi skont'o al' et ti haman nisi uspio. :thumbup:

Endžoj viewtopic.php?f=110&t=9439
Ocam :D :facepalm:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 apr 2015, 23:47

A negdje ce se ovaj baksuzluk morati vratiti ... Bilo to protiv Barce, ove ili naredne sezone ... Tako je bilo i protiv Čelzija ...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:48

Rajaz je napisao/la:Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?

za riberija sanse da nezaigra u dvomecu su 90% ,za robena ce se sutra znati ,a i ako bude sve Ok a nadam se da hoce aBd.opet ne morate previse brinuti jer arjenu treba brzih tekmi da bi kako tako neku formicu uzeo a to je kalendarski nemoguce .Tako da sva voda ide na mlin prcelone. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:50

Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 28 apr 2015, 23:51

Klasično puštanje Dortmundu da makar preko kupa izbore Evropu jer drugačije i ne mogu.
:lol: :lol: :lol: :lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 apr 2015, 23:51

Rekordmeister je napisao/la:Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !
Momak stvarno lupaš puno :D Kako je ista povreda. Robben se držao za list ili ahilovu tetivu a Alaba butinu i koljeno ... Nema logike

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 28 apr 2015, 23:53

thulkazal je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !
Momak stvarno lupaš puno :D Kako je ista povreda. Robben se držao za list ili ahilovu tetivu a Alaba butinu i koljeno ... Nema logike
Dobro doktore izvini :oops:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 apr 2015, 23:53

Bravo za zadnju recenicu. Ipak nije sve tako crno niti ce biti ako ispadnemo od Barse. Titulu imamo. Ostvarujemo dobre rezultate u evropi i postali smo konstanta sto je meni bitniji rezultat i cilj od jedne titule LP i 15 godina hladovanja i tumaranja po osminama i cetvrtinama. Bice i boljih dana.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 23:54

let3 je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra :salut: (doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale :shock: :lol: )

nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom :mrgreen:
ihh jezik pregriz'o :P
pu pu pu da se pomaknem s mjesta :mrgreen:

ma jarane, neka bude - šta bude ;) znam da ste oslabljeni zbog povreda - ali nakon osvježavajuceg napitka 7UP, ja ne vjerujem Bayernu taman im juniori igrali...a pogotovu sad sa Pepom koji nas poznaje bolje nego i sam Lucho.
ko se jednom na mlijeko oprži, taj kasnije i u jogurt puše :crazy:
razumijem te sta hoces da kazes ,sada otvoreno kazem da je barca sa vecim postotko favorit za prolazak u finale zaista ,ovome bayernu su odsjecena turbo krila bez koji bayern nije pravi bayern,igra .porto se nekako i prosao nisu oni mentalo tolko bili jaki za dalje nesto,barca je nesto sasvim drugo i druga prica.

Sto se menece tice nece mi biti krivo ako ispadnemo od vas ,ako u muskoj igri nas nadigrate i prodjete ,sportski je cestitatti ,ocekuje sigruno dobre dvije tekme u kojem ste vi vecinski favoriti ali necemo se predati. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 apr 2015, 23:54

PEP je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?

za riberija sanse da nezaigra u dvomecu su 90% ,za robena ce se sutra znati ,a i ako bude sve Ok a nadam se da hoce aBd.opet ne morate previse brinuti jer arjenu treba brzih tekmi da bi kako tako neku formicu uzeo a to je kalendarski nemoguce .Tako da sva voda ide na mlin prcelone. :D
Zahvaljujem :salut:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 28 apr 2015, 23:54

Gagelmann je naš čovjek, sudi šesti puta i nikada nas niste pobjedili, nije to sve slučajno :D

Što se malog govanca tiče nije ni zaslužio ništa drugo, onako shupački otići pa eto mu neka grije klupicu...Tako je to momci negdje da negdje uzima, vi ste večeras počeli kako znate i onda ste stali na kočnicu, mi smo to iskoristili, sudac je griješio ali tako je to u nogometu, mi smo pokradeni na puno utakmica a i realno nama je ovo utakmica sezone, nešto kao vama dvomeč sa Barcom, sretno i da igrate finale u Berlinu!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2015, 23:57

Scholl je napisao/la:Arjen Robben verließ auf Krücken die Allianz Arena, hat eine Muskelverletzung in der linken Wade erlitten. Das sieht nicht gut aus fürs Halbfinale gegen den FC Barcelona!

Misic je povrijedjen, ja mislim da deff propusta barcelonu
:puke:

To je to Barsa će teško pasti. Robben :plac: zašto ga Peponja ubaci :plac: Samo da nebude ovako bolan kraj i u LP
Na ljeto krenuti u traženje zamjena Ribu i Robu ovako nemože više.Trebaju nam mlađi igrači Rummeni odrješi kesu Depay, Lazzacatte, Sterling, Dreksler, Timo Werner

Moram da pohvalim za večerašnju izvedbu BOATENGA kakva utakmica nije duela izgubio i kako je samo djeli duge pasove :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 apr 2015, 23:57

Gagelman jest' bio kriminalan, jest' trebao svirati ne samo jedan nego dva penala ali covjek jednostavno nije imao muda i na kraju krajeva ne moze on nikako biti kriv sto mi ne znamo sa jedanaest metara, mada sam znao da ce Alonso promasiti ali je to vec neka druga prica.

Idem spavati, puce mi glava.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2015, 23:58

zgmiky je napisao/la:Gagelmann je naš čovjek, sudi šesti puta i nikada nas niste pobjedili, nije to sve slučajno :D

Što se malog govanca tiče nije ni zaslužio ništa drugo, onako shupački otići pa eto mu neka grije klupicu...Tako je to momci negdje da negdje uzima, vi ste večeras počeli kako znate i onda ste stali na kočnicu, mi smo to iskoristili, sudac je griješio ali tako je to u nogometu, mi smo pokradeni na puno utakmica a i realno nama je ovo utakmica sezone, nešto kao vama dvomeč sa Barcom, sretno i da igrate finale u Berlinu!
Jedan od rijetkih kome cu cestitat' od zutih.
Ustvari jedini.
Cestitke.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []