Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Momak stvarno lupaš punoRekordmeister je napisao/la:Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !
Dobro doktore izvinithulkazal je napisao/la:Momak stvarno lupaš punoRekordmeister je napisao/la:Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !Kako je ista povreda. Robben se držao za list ili ahilovu tetivu a Alaba butinu i koljeno ... Nema logike
Bravo za zadnju recenicu. Ipak nije sve tako crno niti ce biti ako ispadnemo od Barse. Titulu imamo. Ostvarujemo dobre rezultate u evropi i postali smo konstanta sto je meni bitniji rezultat i cilj od jedne titule LP i 15 godina hladovanja i tumaranja po osminama i cetvrtinama. Bice i boljih dana.Rekordmeister je napisao/la:Ista povreda kao kod Alabe onu noc protiv nas..Out do kraja tekuce sezone,ujutru potvrda..Imamo Salatru dobro daj ista,nova sezona nova nafaka,ne navijamo ionako radi titula vec iz ljubavi bio on vazda 3 ili vazda 1 meni je on uvjek u srcu !
razumijem te sta hoces da kazes ,sada otvoreno kazem da je barca sa vecim postotko favorit za prolazak u finale zaista ,ovome bayernu su odsjecena turbo krila bez koji bayern nije pravi bayern,igra .porto se nekako i prosao nisu oni mentalo tolko bili jaki za dalje nesto,barca je nesto sasvim drugo i druga prica.let3 je napisao/la:ihh jezik pregriz'oPEP je napisao/la:let3 je napisao/la:Realno, Švajni vas je ukup'o sa ona dva zicera
Penali su lutrija uvijek, moglo je serija biti neizvjesna, da svi pogađaju, ono što kažu "jedan za jedan" i na kraju neko odbrani i vozdra(doduše, bavarci su uspjeli promašiti sve penale
![]()
)
ali ona dva zicera Švajnija su bili kljucni promašaji, i to vam se odbilo od glavu
nadam se da ce nam se to sve vratii u dvomecu sa barcom![]()
pu pu pu da se pomaknem s mjesta![]()
ma jarane, neka bude - šta budeznam da ste oslabljeni zbog povreda - ali nakon osvježavajuceg napitka 7UP, ja ne vjerujem Bayernu taman im juniori igrali...a pogotovu sad sa Pepom koji nas poznaje bolje nego i sam Lucho.
ko se jednom na mlijeko oprži, taj kasnije i u jogurt puše
ZahvaljujemPEP je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Koliko je ozbiljno za Robbena i hoće li se Ribery oporaviti ?
za riberija sanse da nezaigra u dvomecu su 90% ,za robena ce se sutra znati ,a i ako bude sve Ok a nadam se da hoce aBd.opet ne morate previse brinuti jer arjenu treba brzih tekmi da bi kako tako neku formicu uzeo a to je kalendarski nemoguce .Tako da sva voda ide na mlin prcelone.
Scholl je napisao/la:Arjen Robben verließ auf Krücken die Allianz Arena, hat eine Muskelverletzung in der linken Wade erlitten. Das sieht nicht gut aus fürs Halbfinale gegen den FC Barcelona!
Misic je povrijedjen, ja mislim da deff propusta barcelonu
Jedan od rijetkih kome cu cestitat' od zutih.zgmiky je napisao/la:Gagelmann je naš čovjek, sudi šesti puta i nikada nas niste pobjedili, nije to sve slučajno![]()
Što se malog govanca tiče nije ni zaslužio ništa drugo, onako shupački otići pa eto mu neka grije klupicu...Tako je to momci negdje da negdje uzima, vi ste večeras počeli kako znate i onda ste stali na kočnicu, mi smo to iskoristili, sudac je griješio ali tako je to u nogometu, mi smo pokradeni na puno utakmica a i realno nama je ovo utakmica sezone, nešto kao vama dvomeč sa Barcom, sretno i da igrate finale u Berlinu!
Od svih penala koje sam pratio , Bayernovih, ovo večeras i ono protiv Chelsea je bilo najlošije. U suštini većinom kod penala naša ekipa ima dobre živce. Ovo su one neobjašnjive situacije, jer eto ne tako davno protiv Leverkusena penali su izvedeni bez greške. Mali, sitni izgovor je što su 2 dobra izvođača bila vani (Muller i Thiago). Lewa još nije bio u stanju da puca, a eto Schweini nakon propuštenih prilika kao da nije smio. A kod njega se to ne bi smjelo dešavati, jer ipak je jedan od onih koji ima petlje, mu.da, koji preuzima odgovornost u velikim utakmicama.thulkazal je napisao/la:A negdje ce se ovaj baksuzluk morati vratiti ... Bilo to protiv Barce, ove ili naredne sezone ... Tako je bilo i protiv Čelzija ...
cestitam brate, odlicna partija dortmunda nema staBvB09 je napisao/la:@Nerminović drug, ipak smo mi prošli dalje uz dosta, sreće