sta god hocesribery je napisao/la:Vozdra raja, vidim ovi iz mog tabora vec cestitaju na prolazu.![]()
Jel ko raspolozen za opkladu kakvu? U avatar, ban, potpis, po izboru? Btw opklada je na prolaz, ne na prvu utakmicu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
sta god hocesribery je napisao/la:Vozdra raja, vidim ovi iz mog tabora vec cestitaju na prolazu.![]()
Jel ko raspolozen za opkladu kakvu? U avatar, ban, potpis, po izboru? Btw opklada je na prolaz, ne na prvu utakmicu.
mogo je Balea sa rajfomLillard je napisao/la:Tesko da njegov avatar moze bit ruzniji...
Evo vidim ne svidja vam se moj avatar, igramo u njeg.Furymaker je napisao/la:sta god hocesribery je napisao/la:Vozdra raja, vidim ovi iz mog tabora vec cestitaju na prolazu.![]()
Jel ko raspolozen za opkladu kakvu? U avatar, ban, potpis, po izboru? Btw opklada je na prolaz, ne na prvu utakmicu.Cisto reda radi , nemam ni avatara ni potpisa tako da , pucaj
moze care , avatar ce ti Barcin pdf naci , tako sta god da ti kazu momci ima da sa osmijehom drzis do grupne faze iduce sezoneribery je napisao/la:Evo vidim ne svidja vam se moj avatar, igramo u njeg.Furymaker je napisao/la:sta god hocesribery je napisao/la:Vozdra raja, vidim ovi iz mog tabora vec cestitaju na prolazu.![]()
Jel ko raspolozen za opkladu kakvu? U avatar, ban, potpis, po izboru? Btw opklada je na prolaz, ne na prvu utakmicu.Cisto reda radi , nemam ni avatara ni potpisa tako da , pucaj
![]()
Ko dobije, bira drugom avatar pa bujrum, imas vremena da mi nadjes sliku, al' djaba ces je trazit.![]()
Jah, nismo odradili vremenski period. Pa recimo do pocetka grupne faze iduce lige prvaka?
let3 je napisao/la:vala, nakon 7UPa ja ne vjerujem Bayernu taman sa juniorima igrali, pogotovu sad kad ih vodi Pep (ne treba ni pominjati koliko nas poznaje iznutra).
vjerovat cu da smo prošli, tek ako prođemo u finale...i ne želim nikakvu ulogu favorita na nas![]()
tako da mene nema u tim opkladama
bolji je spriteBilall je napisao/la:let3 je napisao/la:vala, nakon 7UPa ja ne vjerujem Bayernu taman sa juniorima igrali, pogotovu sad kad ih vodi Pep (ne treba ni pominjati koliko nas poznaje iznutra).
vjerovat cu da smo prošli, tek ako prođemo u finale...i ne želim nikakvu ulogu favorita na nas![]()
tako da mene nema u tim opkladama![]()
Ajd nemoj nas zezat nego okladi seti ionako nemas avatar i dobro bi ti dosao
![]()
evo i ja sam za opkladua priznaj 7UP je dobar
Neymar je sebičan.barca_87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Vala i jest najsebicniji od ove trojice, mada sam da cesce sutira slobodnjake i penale
Vazda nesto dribla i drka onu jadnu loptu, nikako da izbaci iz sebe yebeni jogo bonito....a mlado- ludo, nadoci ce vremenom. Uz Lionela svakim danom napreduje i postaje bolji igrac.
Od Neymara tek za 2-3 godine ocekujem brutalne sezone i redovna osvajanja Balona.
Messi zabija na sve strane a ti ni profila ne mozes dobit'messilla je napisao/la:Leo i Pique u jednakom ritmu.![]()
Čestitke Babi.
He neznalice jednamiki_92 je napisao/la:Messi zabija na sve strane a ti ni profila ne mozes dobit'
Antonin Panenka: "Sretan sam kad vidim da igrači pokušavaju i uspijevaju izvesti panenku. Također, drago mi je vidjeti da novinari dosta pišu o tome, te da navijači uživaju u tome."
"Zidane, Ramos, Totti, svi su oni izveli panenku i uspjeli, no ja se divim načinu na koji je Messi to izveo. Mislim da neću pogriješiti ako kažem da je on to odradio najljepše."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.