AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jbm im uskoro mater,glava ce mi se raspast koliko patnje s ovom ekipom dozivljavam,nisam radosti vidio godinama. 
-
farukzidane
- Kontakt:
Mr. BEEEEE...kad je vidio ovo veceras.. pokupio se lik...kaze sam sebi...bjezi odavde dok infrakt koga ne strefi

druže, znam jedan klub za tebeUrbyEmanuelson je napisao/la:Jbm im uskoro mater,glava ce mi se raspast koliko patnje s ovom ekipom dozivljavam,nisam radosti vidio godinama.
Pa čovjek već odavno zna da mora krenuti od nule.
Nego Pippo je prolupao skroz.Kaže da su igrali bolje.nego protiv Udinesea i da su igrači dali sve od sebe,međutim naletili su na Genou koja je mnogo bolja ekipa.
Nego Pippo je prolupao skroz.Kaže da su igrali bolje.nego protiv Udinesea i da su igrači dali sve od sebe,međutim naletili su na Genou koja je mnogo bolja ekipa.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ma ako Bee kupi klub treba to sve posutat, od trenera, ljekara, skauta pa sve do ovog debila sto mu sastavlja izjave
Il Club più titolato al mondo!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ali Muntari hej.... pa da si Roberto Baggio, je-bo bi ti majku!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fala na ponudiChinaglia je napisao/la:druže, znam jedan klub za tebe
Ma sve nanovo ako Bog da. Valjda dozivim i dan kad necu vise morat gledat facu i onog teleta Tassotija,ne znam koja je njegova uloga,on apsolutno nicim ne doprinosi ekipi.
Kaze Pippo dobro smo igrali, ali smo naletili na jacu ekipu.
ne znas koji dio recenice je bolji, ovo da smo igrali dobro ili da je mrtva genoa jaci klub od nas. bog izjava, pa ovakve gluposti ni allegri nije pricao.
navodno bi nas brocchi mogao preuzeti do kraja... jest da nema fajde, ali makar da donese pozitivni sok i da ekipa dodje sebi, ovakvu truhlu atmosferu i negativnost odavno vidio. nece na dobro, ni navijace, ni igrace, ni na pippa koji je ostario jedno 10 godina otkako je preuzeo posao, samo se agonija bespotrebno produzava.
ajde makar da se u narednim danima finalizira dogovor oko prodaje kluba, bar neki tracak svijetlosti u ovih zadnjih par mjeseci.
ne znas koji dio recenice je bolji, ovo da smo igrali dobro ili da je mrtva genoa jaci klub od nas. bog izjava, pa ovakve gluposti ni allegri nije pricao.
navodno bi nas brocchi mogao preuzeti do kraja... jest da nema fajde, ali makar da donese pozitivni sok i da ekipa dodje sebi, ovakvu truhlu atmosferu i negativnost odavno vidio. nece na dobro, ni navijace, ni igrace, ni na pippa koji je ostario jedno 10 godina otkako je preuzeo posao, samo se agonija bespotrebno produzava.
ajde makar da se u narednim danima finalizira dogovor oko prodaje kluba, bar neki tracak svijetlosti u ovih zadnjih par mjeseci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Osim ako senilnom starcu na kraju ne dođe neka luda,pa odbije sve ponude.Odnosno odluči da još malo pati navijače širom svijeta.ajde makar da se u narednim danima finalizira dogovor oko prodaje kluba, bar neki tracak svijetlosti u ovih zadnjih par mjeseci.
@francobaresi
A je*o te, koja televisa presenta se danas odvija na sastanku njih dvojice.
Znaci, bukvalno citav dan je frka i strka oko toga, novinari su opkolili objekat zajedno sa nekolicinom navijaca, vec par sati se nalaze u hotelu i ceka se zvanicno obavjestenje.
Nazalost, zadnja vijest koju sam vidio je da je Bee iznerviran odugovlacenjem i zahtjevima pedofila, tako da, ocekujte neocekivano na kraju.
Mozda ne u smislu da ce se odustati od svega vec da ce se ovo sve oduziti, a iskreno mi je pun ku.rac toga i prica koje se vrte mjesecima unazad. Evo maj dolazi, rijesite vec to konacno, pa da se krene sa poslom... vec sad bi se trebalo ulaziti u kontakte sa trenerima i igracima (da preduhitris konkurenciju), stavis na sto plan, projekat, obecas dobru platu i eto, vec si pola u startu rijesio ako ih uvjeris u pricu. S ovim odugovlacenjem nema nista, samo se bezveze gubi dragocijeno vrijeme.
Znaci, bukvalno citav dan je frka i strka oko toga, novinari su opkolili objekat zajedno sa nekolicinom navijaca, vec par sati se nalaze u hotelu i ceka se zvanicno obavjestenje.
Nazalost, zadnja vijest koju sam vidio je da je Bee iznerviran odugovlacenjem i zahtjevima pedofila, tako da, ocekujte neocekivano na kraju.
Mozda ne u smislu da ce se odustati od svega vec da ce se ovo sve oduziti, a iskreno mi je pun ku.rac toga i prica koje se vrte mjesecima unazad. Evo maj dolazi, rijesite vec to konacno, pa da se krene sa poslom... vec sad bi se trebalo ulaziti u kontakte sa trenerima i igracima (da preduhitris konkurenciju), stavis na sto plan, projekat, obecas dobru platu i eto, vec si pola u startu rijesio ako ih uvjeris u pricu. S ovim odugovlacenjem nema nista, samo se bezveze gubi dragocijeno vrijeme.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Umri ćelavi,to je jedini način izgleda.
Edit: Koliko sam skontao,oni su imali neki predugovor potpisan u Martu,o tome kad treba doci mr.Bee sa ponudom,da se sve to riješi.Međutim matori pokvarenjak je čitav dan izbjegavao sastanak,i evo opet je došlo do neke odgode.
A pazite ovo,rok koji je naveden u tom predugovoru je 30.04..Možda imam bujnu maštu ali očigledno je šta starac pokušava.
Edit: Koliko sam skontao,oni su imali neki predugovor potpisan u Martu,o tome kad treba doci mr.Bee sa ponudom,da se sve to riješi.Međutim matori pokvarenjak je čitav dan izbjegavao sastanak,i evo opet je došlo do neke odgode.
A pazite ovo,rok koji je naveden u tom predugovoru je 30.04..Možda imam bujnu maštu ali očigledno je šta starac pokušava.
@francobaresi
Nemas bujnu mastu. Kad je pedofil u pitanju nikad nisi siguran, tako da me nebi iznenadilo da na kraju odustane od prodaje i obeca neki novi projekat. Očigledno da ovdje nije problem u parama jer je Bee ponudio pristojnu cifru. Problem je sto bi pedofil prodao klub a da se opet sve njega pita, pa postavlja uslove tipa da on bude predsjednik jos 5 god, da ostanu Galiani i Barbara. Uglavnom da ostane sve kako jest, al daj mi 500 mil. Pa nije ni Bee siso vesla.
Evo, sad i ja vidim da je sastanak ponovo odgodjen za sutra.
Ne znam sta pokusavaju, mozda je ovo neki trik kojim se dogovor cuva daleko od javnosti, ali svejedno mi se ne svidja ovo odugovlacenje. Da je ko drugi u pitanju, pa ajde, ali kad je pedofil u glavnoj ulozi, nikad ne mozes biti siguran.
Covjek je i danas predstavio svoje planove i navodno je od 5 sati cekao da pedofil razmotri odluku sa Barbarom. Naravno, nikakav odgovor nije dobio te je jos uvijek je sve na cekanju.
Sreca pa je ovaj lik stvarno zapeo za Milan i zeli da ga preuzme, neko drugo bi ih sve davno poslao tamo gdje sunce ne sija.
Ne znam sta pokusavaju, mozda je ovo neki trik kojim se dogovor cuva daleko od javnosti, ali svejedno mi se ne svidja ovo odugovlacenje. Da je ko drugi u pitanju, pa ajde, ali kad je pedofil u glavnoj ulozi, nikad ne mozes biti siguran.
Covjek je i danas predstavio svoje planove i navodno je od 5 sati cekao da pedofil razmotri odluku sa Barbarom. Naravno, nikakav odgovor nije dobio te je jos uvijek je sve na cekanju.
Sreca pa je ovaj lik stvarno zapeo za Milan i zeli da ga preuzme, neko drugo bi ih sve davno poslao tamo gdje sunce ne sija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zato i kažem,nešto je tu opasno sumnjivo.Ali kao što si već napisao,ovaj lik haman voli Milan i pod svaku cijenu želi da postane vlasnik kluba.Međutim sa onim licemjerom nije moguće na jednostavan način poslovati.
Dobro,razumijem,velika je to odluka i velike su pare u pitanju,ali brate mili što je previše,previše je.
Ako nećeš da prodaješ onda ljetos iskeširaje pare za 5-6 vrhunskih igrača i sve super.
Dobro,razumijem,velika je to odluka i velike su pare u pitanju,ali brate mili što je previše,previše je.
Ako nećeš da prodaješ onda ljetos iskeširaje pare za 5-6 vrhunskih igrača i sve super.
@francobaresi
Champion1 je napisao/la:Iz supljeg u prazno tako vec danima,mjesecima, godinamasve dok ne vidim crno na bijelo nista im ne vjerujem
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Ne treba ništa da nas čudi kada je u pitanju matori pedofil, u stanju je sve dogovoriti sa Pčelicom i onda kada mu se digne ona stvar samo će da mu kaže da odyebe. Nadu polažem u Barbi za koju vjerujem da će da pogura ovu prodaju.
Manijak bi da proda klub ali da on bude president a Galiani i Barbara na svojim funkcijama, e jarane ne može da se yebeš a da ti ne uđe.
Manijak bi da proda klub ali da on bude president a Galiani i Barbara na svojim funkcijama, e jarane ne može da se yebeš a da ti ne uđe.
Forza Milan!
Gledam kako je Empoli izdominirao Napolija u 1 poluvremenu. Ako nasi nece dovest neko zvucno trenersko ime (Klop, Ancelotti) najbolje bi im bilo da dovedu trenera Empolija. Saponara 
Je li ono njihov trener Sarri? Pa ako se ne varam, bio je i on jedno vrijeme u uzem izboru za trenera iduce sezone.
Ali neka, ne vjerujem ja ovim koji imaju jalove uspjehe sa ispodprosjecnim timovima (uspjeh izboriti opstanak u ligi), nama treba jak i dokazan trener, za velike klubove i domete. Da se ja pitam, to bi bio Emery (ako vec ekipa Anceloti/Klopp/Conte nije dostupna), u najgorem slucaju Spaleti i Prandeli.
Zato je i potrebno da se ovo sa prodajom kluba sto brze zavrsi, pa da se krene u lov, sto prije dovedemo trenera i sklopimo ekipu pa da se uigraju do naredne sezone, to ce biti bolje.
Po koji put Saponara asistira i zabija ove sezone? Mi kako mozemo upropastiti igraca, pa to niko ne moze.
Imam osjecaj da bi i Siljo i Saravi za par godina bili konkurentni za zlatnu loptu, samo kad bi se makli odavde.
Ali neka, ne vjerujem ja ovim koji imaju jalove uspjehe sa ispodprosjecnim timovima (uspjeh izboriti opstanak u ligi), nama treba jak i dokazan trener, za velike klubove i domete. Da se ja pitam, to bi bio Emery (ako vec ekipa Anceloti/Klopp/Conte nije dostupna), u najgorem slucaju Spaleti i Prandeli.
Zato je i potrebno da se ovo sa prodajom kluba sto brze zavrsi, pa da se krene u lov, sto prije dovedemo trenera i sklopimo ekipu pa da se uigraju do naredne sezone, to ce biti bolje.
Po koji put Saponara asistira i zabija ove sezone? Mi kako mozemo upropastiti igraca, pa to niko ne moze.
Imam osjecaj da bi i Siljo i Saravi za par godina bili konkurentni za zlatnu loptu, samo kad bi se makli odavde.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Saponara i Niang po pet komada od odlaska iz Milana.Tu su negdje i sa asistencijama.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.