AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 apr 2015, 23:47

Jbm im uskoro mater,glava ce mi se raspast koliko patnje s ovom ekipom dozivljavam,nisam radosti vidio godinama. :puke:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 29 apr 2015, 23:50

Mr. BEEEEE...kad je vidio ovo veceras.. pokupio se lik...kaze sam sebi...bjezi odavde dok infrakt koga ne strefi :clap: :clap: :kafa:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 apr 2015, 23:52

Ima nade za tebe, samo redovno terapiju trosi
Il Club più titolato al mondo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2015, 23:52

UrbyEmanuelson je napisao/la:Jbm im uskoro mater,glava ce mi se raspast koliko patnje s ovom ekipom dozivljavam,nisam radosti vidio godinama. :puke:
druže, znam jedan klub za tebe :cool:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 29 apr 2015, 23:53

Pa čovjek već odavno zna da mora krenuti od nule.

Nego Pippo je prolupao skroz.Kaže da su igrali bolje.nego protiv Udinesea i da su igrači dali sve od sebe,međutim naletili su na Genou koja je mnogo bolja ekipa. :clap:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 apr 2015, 23:56

Ma ako Bee kupi klub treba to sve posutat, od trenera, ljekara, skauta pa sve do ovog debila sto mu sastavlja izjave

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 apr 2015, 00:03

Ali Muntari hej.... pa da si Roberto Baggio, je-bo bi ti majku!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 apr 2015, 00:08

Chinaglia je napisao/la:druže, znam jedan klub za tebe :cool:
Fala na ponudi :) Nakupi se covjeku vise da podnijet ne moze. Pa apsolutno nista vise ne izgleda ko' Milan.

Ma sve nanovo ako Bog da. Valjda dozivim i dan kad necu vise morat gledat facu i onog teleta Tassotija,ne znam koja je njegova uloga,on apsolutno nicim ne doprinosi ekipi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2015, 00:25

Kaze Pippo dobro smo igrali, ali smo naletili na jacu ekipu. :tokralju:
ne znas koji dio recenice je bolji, ovo da smo igrali dobro ili da je mrtva genoa jaci klub od nas. bog izjava, pa ovakve gluposti ni allegri nije pricao. :kafa:

navodno bi nas brocchi mogao preuzeti do kraja... jest da nema fajde, ali makar da donese pozitivni sok i da ekipa dodje sebi, ovakvu truhlu atmosferu i negativnost odavno vidio. nece na dobro, ni navijace, ni igrace, ni na pippa koji je ostario jedno 10 godina otkako je preuzeo posao, samo se agonija bespotrebno produzava. :salut:

ajde makar da se u narednim danima finalizira dogovor oko prodaje kluba, bar neki tracak svijetlosti u ovih zadnjih par mjeseci. :angel:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 apr 2015, 04:24

ajde makar da se u narednim danima finalizira dogovor oko prodaje kluba, bar neki tracak svijetlosti u ovih zadnjih par mjeseci.
Osim ako senilnom starcu na kraju ne dođe neka luda,pa odbije sve ponude.Odnosno odluči da još malo pati navijače širom svijeta.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2015, 20:15

A je*o te, koja televisa presenta se danas odvija na sastanku njih dvojice. :mrgreen:
Znaci, bukvalno citav dan je frka i strka oko toga, novinari su opkolili objekat zajedno sa nekolicinom navijaca, vec par sati se nalaze u hotelu i ceka se zvanicno obavjestenje.

Nazalost, zadnja vijest koju sam vidio je da je Bee iznerviran odugovlacenjem i zahtjevima pedofila, tako da, ocekujte neocekivano na kraju. :zzz:
Mozda ne u smislu da ce se odustati od svega vec da ce se ovo sve oduziti, a iskreno mi je pun ku.rac toga i prica koje se vrte mjesecima unazad. Evo maj dolazi, rijesite vec to konacno, pa da se krene sa poslom... vec sad bi se trebalo ulaziti u kontakte sa trenerima i igracima (da preduhitris konkurenciju), stavis na sto plan, projekat, obecas dobru platu i eto, vec si pola u startu rijesio ako ih uvjeris u pricu. S ovim odugovlacenjem nema nista, samo se bezveze gubi dragocijeno vrijeme.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 apr 2015, 20:21

Umri ćelavi,to je jedini način izgleda.

Edit: Koliko sam skontao,oni su imali neki predugovor potpisan u Martu,o tome kad treba doci mr.Bee sa ponudom,da se sve to riješi.Međutim matori pokvarenjak je čitav dan izbjegavao sastanak,i evo opet je došlo do neke odgode.
A pazite ovo,rok koji je naveden u tom predugovoru je 30.04..Možda imam bujnu maštu ali očigledno je šta starac pokušava.
@francobaresi

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 apr 2015, 20:38

Nemas bujnu mastu. Kad je pedofil u pitanju nikad nisi siguran, tako da me nebi iznenadilo da na kraju odustane od prodaje i obeca neki novi projekat. Očigledno da ovdje nije problem u parama jer je Bee ponudio pristojnu cifru. Problem je sto bi pedofil prodao klub a da se opet sve njega pita, pa postavlja uslove tipa da on bude predsjednik jos 5 god, da ostanu Galiani i Barbara. Uglavnom da ostane sve kako jest, al daj mi 500 mil. Pa nije ni Bee siso vesla.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2015, 20:43

Evo, sad i ja vidim da je sastanak ponovo odgodjen za sutra. :facepalm:
Ne znam sta pokusavaju, mozda je ovo neki trik kojim se dogovor cuva daleko od javnosti, ali svejedno mi se ne svidja ovo odugovlacenje. Da je ko drugi u pitanju, pa ajde, ali kad je pedofil u glavnoj ulozi, nikad ne mozes biti siguran.

Covjek je i danas predstavio svoje planove i navodno je od 5 sati cekao da pedofil razmotri odluku sa Barbarom. Naravno, nikakav odgovor nije dobio te je jos uvijek je sve na cekanju.
Sreca pa je ovaj lik stvarno zapeo za Milan i zeli da ga preuzme, neko drugo bi ih sve davno poslao tamo gdje sunce ne sija. :facepalm:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 apr 2015, 20:48

Zato i kažem,nešto je tu opasno sumnjivo.Ali kao što si već napisao,ovaj lik haman voli Milan i pod svaku cijenu želi da postane vlasnik kluba.Međutim sa onim licemjerom nije moguće na jednostavan način poslovati.
Dobro,razumijem,velika je to odluka i velike su pare u pitanju,ali brate mili što je previše,previše je.

Ako nećeš da prodaješ onda ljetos iskeširaje pare za 5-6 vrhunskih igrača i sve super.
@francobaresi

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 30 apr 2015, 20:59

Champion1 je napisao/la:Iz supljeg u prazno tako vec danima,mjesecima, godinama ;) sve dok ne vidim crno na bijelo nista im ne vjerujem
:kafa:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 30 apr 2015, 21:17

Ne treba ništa da nas čudi kada je u pitanju matori pedofil, u stanju je sve dogovoriti sa Pčelicom i onda kada mu se digne ona stvar samo će da mu kaže da odyebe. Nadu polažem u Barbi za koju vjerujem da će da pogura ovu prodaju.

Manijak bi da proda klub ali da on bude president a Galiani i Barbara na svojim funkcijama, e jarane ne može da se yebeš a da ti ne uđe.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 apr 2015, 21:32

Gledam kako je Empoli izdominirao Napolija u 1 poluvremenu. Ako nasi nece dovest neko zvucno trenersko ime (Klop, Ancelotti) najbolje bi im bilo da dovedu trenera Empolija. Saponara 8-)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2015, 21:42

Je li ono njihov trener Sarri? Pa ako se ne varam, bio je i on jedno vrijeme u uzem izboru za trenera iduce sezone. :mrgreen:
Ali neka, ne vjerujem ja ovim koji imaju jalove uspjehe sa ispodprosjecnim timovima (uspjeh izboriti opstanak u ligi), nama treba jak i dokazan trener, za velike klubove i domete. Da se ja pitam, to bi bio Emery (ako vec ekipa Anceloti/Klopp/Conte nije dostupna), u najgorem slucaju Spaleti i Prandeli. :yawn:

Zato je i potrebno da se ovo sa prodajom kluba sto brze zavrsi, pa da se krene u lov, sto prije dovedemo trenera i sklopimo ekipu pa da se uigraju do naredne sezone, to ce biti bolje.

Po koji put Saponara asistira i zabija ove sezone? Mi kako mozemo upropastiti igraca, pa to niko ne moze. :mrgreen:
Imam osjecaj da bi i Siljo i Saravi za par godina bili konkurentni za zlatnu loptu, samo kad bi se makli odavde. :zzz:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 apr 2015, 22:23

Saponara i Niang po pet komada od odlaska iz Milana.Tu su negdje i sa asistencijama.
@francobaresi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ronaldo99 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []