Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

U vas sve nezahvalnici, a mislim da bi i upravu trebali pitati za par obajasnenja zbog cega ovaj egzodus.Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.
ja ga iskreno ne bi n dzaba on je za mene unisten igrac,jednostavno nema ni g od od onoga gundogana koji je orao terene ,11,12,2013Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.
PEP je napisao/la:ja ga iskreno ne bi n dzaba on je za mene unisten igrac,jednostavno nema ni g od od onoga gundogana koji je orao terene ,11,12,2013Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.
Echte liebemuamerc je napisao/la:
U vas sve nezahvalnici

upravo to, prelomiti jednom za sva vremena, ako on nema poštovanja prema klubu što bi klub imao prema njemu, a pogotovo klub čija je parola prava ljubav, ja sam sretan što ide, želim mu sve najbolje ali mislim da neće uspjetigruezi je napisao/la:Postavit cijenu of 30 milki ako KO plati super ako ne onda mu zabranit DA me samo igra utakmice nego I DA trenira sa ekipom....ici na to DA mu se svjesno unusti karijera, smece jedno gasterbajtersko
Sve ovo stoji, a sad da li je đubre, to je diskutabilno i nebitno na kraju krajeva, Šahin i Kagawa su objektivno lošiji igrači od Gunde, pa su nakon samo jedne dobre sezone odmah digli sidro i vratili se nazad kao propali igrači, pogotovo Šahin koji u Realu nije tri utakmice sastavio. Pitanje je i dan danas da li ih je klub trebao uopšte vraćati, a najveće je pitanje koga umjesto Gunde, ako opet bude neki novi Kampl, Miki ili Jojić, gledaćemo reprizu ove sezone u najboljem slučaju, minus učešće u LP.edobvb je napisao/la: Jer ako ga niko ne bude zelio olatiti 30.milki i mi ga odstranimo iz prve ekipe i zabranimo mu i trenirati..supak ce otici dzabe..zato nisam za tu opciju.
Bolje i 20.milki nego nista..A kao covjek je jedno veliko DZUBRE
I šta bi dobili sa Džekom, ništa.zgmiky je napisao/la:ma treba ga dati u šiti za džeku i super
 Sto se mene tice zelim mu vrlo neuspjesnu daljnju karijeru
  Sto se mene tice zelim mu vrlo neuspjesnu daljnju karijeru   
   Klasicno djubre od covjeka
  Klasicno djubre od covjeka   

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.